- Konu Sahibi PastelBoya
-
sen laptopun üstüne bir bardak su iç cnm
taksitle kendine alırsın birtane
babanda günün birinde anlar serkanın işgüzarlığını
¤ decemBer ¤;9270383 .!.:ben de pek anlamadım.
anladığım kadarıyla babanın şirket için aldığı bi laptop var.
şirkettekiler bunu özel işleri için de kullanıyo..
ama baban sana bunu vermiyo.
ee vermek zorundamı pardon da?
tamam şirkettekilerin yaptığı hata ama neticede mal babanın ve iş için almış.
iştekilerin bunu biraz suistimal etmesine de bu yüzden göz yumuyo. işimi yapsınlar da yeterki diye.
sen arada kaynak yapmaya çalışıyon.
ee sen niçin kullancan laptopu da bu kadar çok istiyon? masaüstü falan bişi olmuyomu?
¤ decemBer ¤;9270393 .!.:ee sana noluyo burda? enayilikse afedersin babanın enayiliği.
babalar herkesten herşeyi görürler gıkları çıkmaz, ama sen kızevladı olarak bişi desen kıyamet kopar.
aman diyim. sağlığın için konuşuyorum, sen bu mevzudan uzak dur kabak senin başına patlar.
Canım ne demek ne oluyor??
Ben evladı değilmiyim de ne oluyor??
Bir an önce işin başına geç ehliyet al demiy biliyor ya..
Nerdeyse zorla getirecek benii işyerine..
Gidiyorum zaten ticaret lisesi okuyacaksın dedi okudum..
İşletme dedi onu okuyorum..
Şimdide dört gözle mezun olmamı bekliyor..
Ben okuyorum ödevler yapıyorum kaç saatimi cafelerde geçirmek zorunda kalıyorum.Varken neden eziyet çekeyim ki..Zaten amacında kullanılsa hiç problem olmayacak..hem inan shoplamadan daha mantıklı işler için kullanılacak o laptop..
¤ decemBer ¤;9270399 .!.:tamam güzelim seni çok ii anlıyorum ama dediğimi bi daha oku bak. senin bişi demen haklı da olsan babanı kızdırır. -benimki öledir- ve hakkaten varya benimki feci bir "hacıbaba"dır. yolunmuş kaz diyim ben sana. ben bi kere dedim elaleme dağıtırken iyi diye, sandalyeyi kaptı kafama geçiriyodu anam tuttu. ki istediğim harçlığıma zamdı, 6 senedir aynı miktarda harçlık alıyorum.. durumumuz iyiye gidiyo biliyorum da, yok ben bişi diyemem hacıamca dağıtıyo. e ben de evladıyım anacım be. anlamaz ki. kendin sinir olduğunla kalırsın.
Vallahi canım göz yumamam zaten hep yumduk.Herkesin bir sabrı var..Ben onun istekerini yaptım oda benim doğru olan isteklerimi gözardı etmemelii..Madem işin başına geç diyor..Bazı söylediklerimi dikkate almalı..O laptop boş şeyler yüzünden kullanılacağına benim amaçlarım için kullanılsın..
Sinir olduğumla kalırsam yarın öbürgün yetiştirdiği evlattan nasibini alır..Ne ekersen onu biçersin derler bu büyükler ne derse doğru demişler:1closedeyes:
Ben başkalarını düşünmeyi öğrendim senden derim..Onlara göz yummayı öğrettin sen bana derim olur biter..Sıyrılırım kenara..
Önce can sonra canan diye bir laf varya,bende önce canan sonra can deriim babama.
Zamanında söylediğim doğrular yüzünden el kaldırdın senin eserinim ben derim
Babana bir laptop a ihtiyacın olduğunu söyledinmi? söyledin de almadı mı?
Söylemediysen bence yanlış düşünüyorsun sonuçta senin sevmediğin o kuzenin babanın yeğeni yani canı ciğeri yedi kat el değil...
ıstedin de almadıysa. Babanı karşıa alıp diyeceksşn. Bu yıl ödevlerim çok fazla bana laptop lazım.Madem almıyorsun setkanlardaki laptopu baa ver o işlerini şirlettekş bilgisayardan da halledebiliyor nasıl olsa de....
O zaman gelecek cevaba göre hareket edersin..
Bence sen şu anda kendi kendini dolduruşa getiriyorsun...
bi laptop mevzusu bu kadar uzun bu yahu akannehir
canim sen bence kuzenine lafi söyle iyice bir yerlestir
bu laptopu babam,senin ve karinin umumi mali diye bu is yerine almadi diye söylemelisin,
isin oldugu zamanda elinden cekip almasini bilmeliydin
evine götürdügünde ya da götürmek istediginde sert bir dille burda birak islerim var de
ne yapacak bakalim ,sayet cevap verirse sana ,zaten belesten kuruldun diye( o senin kalbini nasil kirmissa) sende onunkini kir !
babam ne derse desin valla kendi is yerimizde böyle capulculara at kosturtmam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?