Laptop deyip gemeyin!

Canım zaten babam benim 4 gözle mezun olmamı bekliyor ehliyet alıcakmışım bide bana araba alıcakmış diyorum ya ben ne isterse hep onu yaptım..Ve sadece bizim işyerindeki sorun aslında halamınoğlu olsa amcamda var işyerinde başına buyruk yaşar..Canı isterse telefon açar canı isterse gelmez..

Seneye tam oraya gideceğimden hiçbirşeye göz açtırmayacağım..Saltanat dönemi sonra erecek..Hadi babam sessiz ama ben değilim bugüne kada sustum..Çünkü tam içinde değildim hiçbirşeyin zaten ben orda olunca serkanada gerek kalmayacak:1closedeyes:

Başına gelmeyen bilmiyor arkadaşlar.Babam malımızı başkasının kullanmasına müsemma gösteriyor çok güzell ne hoş pc bozuluyor çookk rahat bozukmuş o da diyebiliyor?Biz evdeki pc'yi bozsak uuhh görseniz kıyamet kopuyor..

Başkalarının bozması sanırım daha hoşuna gidiyor..:1closedeyes: Ayrıca bu laptopu istememin sebibini gene söylüyürum internetten araştrmalarım oluyor düzenlemem gerekiyor o yazıyı nette 2-3 saat geçireceğimi kullanırdım yurdumda paşa paşa fenamı olurduÇok üzgünüm çoook

Serkana alınan laptop onda dursun..zaten duruyor ya...
Sana da yeni alsın baban..Ders çalışacağım bunun gecesi var gündüzü var hep cafeye mi gidicem diyebilirsin..

ışyerinizi çok pardon da dingonun ahırına çevirmişler..Maşallah çiftlik çiftlik..

Mezun olduktan sonra senin yerinde olsam bu Lale devrine son verirdim..
Serkan da kendine başka biryer bulsun..Çalışacak sa da yık işleri üstüne yapmıyorsa çıngar çıkart..
Ne kurnazmış kuzenin valla..Lafa bak Sizin burda canınız sıkılır öyle demişti değil mi?

Aynen öyle demişti canım kardeşim hadi ilk defa geliyor..E ben hep geliyorum garip buldum cümleyi sanırım artık işe hakim olacağımızı anladığından soğutmak için çabalıyor..Babamın şuan alacağını hiç sanmıyorum emin ol ki o dediklerinide dedim internet cafelerde sürünücem ben dedim..Hiç birşey demiyorum sanki ağzı bağlanıyor.

Onlardan konuşunca bıktık artık ailecek..Dingonun ahırı zaten kime sorarsan sor..Bababm işçilerinden korkar yoksa çalışmazlar hepsi yıllanmış elemanlar olduğundan ver tazminatımı çıkayım der..15 milayrlık tazminatı babam vermeyeceğinden susar..Bu hep böyle geldi böyle giidicekkBen izin vermem o ayrı:1closedeyes:

Patron olacak adam değill açıkça söylüyorum kendide biliyor zayen yüzünede söylerim Allahın bildiğini kuldan neden saklayımkii:1closedeyes: Çok kavgalar ettim azar işittim bu konulardan haklı olduğum için olduğunu düşünüyorum
Adam uyanık olmasa dairesine kadar herşeyi almaz kafayı kullanıyor benim babamda daha hiçbişey yok ee bir ev bakmıyor ki :1closedeyes:

Neden böyle dedin diyenelre anlatsam roman olur..Borç takıp ev değiştiren amcamımı anlatayımm neyi anlatayımm hepsini bulsam bir kaşık suda boğarım yani.. Başı sıkışınca yetiş abi olur hep..

Bu laptop benim için neden bu kadar önemlii aslında sebebi basit.Babam eğer verseydi ilk defa benim istediğim birşeyi bana hak vererek yapmış olucaktı ve bunu görünce de ben benim söylediklerimi göz ardı etmiyor diye sevinecektim çünkü beni umursuyor..

Biz herzaman akrabalarından arka plan olduk tamam bir dediğimizi iki etmedi ama hep söylenerek amcamın borçlarını ödemek daha basit geldi ona..Bizi okuttuğundan çok para gidiyo şöyle böyle vs..hep diline doladı..Hatta ben kütahyada bunalıma girdim..

Okuyorumda babama masraf yapıyorum diye bunları düşünmekten ders çalışamadım dönemim uzadı..Ve bilmiyor,bilse okuldan alıcak açıkça söylemişti kendisi..Sürekli başıma kakacağından moralimi dahada bozacağından söylemedim çünkü 2 yılın 2 dönemine geçebilmem için bu dönem derslerimin iyi olması lazım..:çok üzgünüm:

Çok çabuk psikolojisi bozulan bir kızım.Herşeye rağmen babam genede yemeden içmeden okutuyor illaki kızıyorum güceniyorum ama ne yapsam da silip atamam aile sevgisi bambaşka birşey herşeyi silebiliyorum ama onları silemiyorum..mafoldumben

Silmekte istemem doğrusu öyle bir evlat olmak istemem..En iyisi herşeyi herzamanki gibi içime atmak kızsamda,darılsamda belli etmeyeceğim onun morali bozukacağına varsın benim bozulsun

Arada konu açılırsa laf sokarım o ayır:1closedeyes:

Yerinde olsam, okul hayatında çok lazım olduğunu söyler, gider o kuzeninin karısı olacak yüzsüzden laptopu alırdım. Kuzenin babanın işine kapakmı atmak istiyor? Kardeşininde işyerine gelmesini istemiyor beyefendi tezgahı iyi yere açmış, sizde kardeşinle daha çok gidin işyerine ona meydanı bırakmayın. Sahi, kuzeninin anası babası yokmu kuzum niye sizin başınıza çörekleniyor? Birde mali müşavirmiş, bu devirde terlemeyene ekmek yok, bulmuş baban gibi iyi dayıyı ohhh yan gel yat, keşke herkesin böyle dayısı olsa.

valla anladıgım kadarıyla kuzenin babanın gözünü çok güzel boyamış baban bir türlü kuzeninin gercek yüzünü görememiş ama mutlaka bi yerde patlak verir ve babanda anlar yaptıgı yanlışı

Senin kızdığın laptop ama olay laptop kadar basit değil maalesef. Çok iyi anlıyorum içinde olduğun durumu. Ama şu an laptopa falan sinir olmayı boşver, ne zaman mezun oluyosun? Bir an önce işlerin başına geçip babanı emekliye ayırmaya bak. Anladığım kadarıyla baban dışarıya karşı çok yumuşak, eskiler el iyisi derler. Kuzen, amca, rest çeken çalışanlar falan lmaz: Ben sende o potansiyeli gördüm, bir an önce işin başına geçip herkese haddini bildirmen lazım, amca da olsa kuzen de olsa patronu görünce saygıdan önünü ilikleyecek çalışan, yoksa işler böyle sarpa sarar, kendi malını peşkeş çektirir sesini çıkaramazsın :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…