- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Ahh annemin dediği gibihalının lavabo fırçasıyla fırçalanmasını normal görenleri de gördü bu gözlerhayırlısı..
Şuan yapılan bazı yorumlardan anladığım kadarıyla
Lavabo fırçası ile halı silmek normal birşeymiş
Ben yorumunuz sadece şunu söyleyebilirim
Baştan bir kaç mesajı okursanız
Yaptığınız yorum değişecektir eminim
Ha değişmese bile yıllardır ev işleriyle haşır neşir olan insanın yapma denilen birseyi yapması onu da lavabo fırçasıyla yapması benim için çok tuhaf
Sizde galiba yapıyorsunuz bunu normal gören insanlar hakkında artık bunu düşünüyorum
yapma yaaaO da bisey mi ben kv nin evinde yeni evliyken klozet fırçasıyla küvetin ve lavabonun yikandigini gordum
Sinirlenmekte çok haklisiniz
Şahsen ben kendi evimde yiyemiyorumBenim de bazı yorumlardan anladığım kadarı ile herkesin evinde yiyip içilmeyecek.
Halılara da çıplak ayakla basılmayacak. Ne zaman gidecekler?
Ne zaman gidecekler Belli sizBenim de bazı yorumlardan anladığım kadarı ile herkesin evinde yiyip içilmeyecek.
Halılara da çıplak ayakla basılmayacak. Ne zaman gidecekler?
IyyyO da bisey mi ben kv nin evinde yeni evliyken klozet fırçasıyla küvetin ve lavabonun yikandigini gordum
Okumuş olsaydınız hak verirdinizOralari okumadim.
Lavabo fircasi derken tuvalet fircasi degilse tecrubesizligine verirdim. Tecrubesi var diyosaniz tamam hak verebilirim size.
Benimde az kaldıBen OKB atlattım daha once. Konu başlığınızı görünce "ben eskiden olsam o fırçayı ağzına sokmuştum" dedim.
Ama şimdi düşündüm de sadece sinir krizi geçirirdim (!) :)
Valla yazık size, yapılacak şey; düzgünce söylemek: Halımı silme, heleki bilmediğin bir fırçayla hiiiç. :))
Teşekkürleeerrrrrr.
Allah kolaylık versin. :)
Siz nne tepki verdiniz pekiO da bisey mi ben kv nin evinde yeni evliyken klozet fırçasıyla küvetin ve lavabonun yikandigini gordum
ya çok afedersin belki yazıldı ama okumadım.tuvalet fırçasıyla mı silmiş halıyı? eğer öyleyse ben o eve ayak basamazdım bende de okb varAğzınıza sağlık
Teşekkür ederim
Özellikle son kisimda o kadar haklısınız ki
Yok yok lavabo fırçasıya çok afedersin belki yazıldı ama okumadım.tuvalet fırçasıyla mı silmiş halıyı? eğer öyleyse ben o eve ayak basamazdım bende de okb var
Bende kimsenin esyasina dokunmamne görümceler var be........ ben görümcemin eşyasına bile dokunmam, tenezzül etmem.
aman i,yi lavabo fırçası yine birkaç tık üstte tuvalet fırçasından.Canım ALLAh yarımcın olsun.Yok yok lavabo fırçası
Ama yine de ayak basmazsın bence:)
Çünkü bende okb felan yok
Ben bile basamıyorum
Çok şükürYa ben cok rahatim galiba o firca tuvalet fircasi olsaydi haliyi yimaya verirdim, lavabo fircasiysa zaten takmazdim. Cok sukur boyle seyleri takmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?