- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
23 yaşındasiz temizlik mi yap dediniz sanki ona? ne akla hizmet? yaşı kaç?
Yaklasşık bir aydır bizde kalıyorlarkasıtlı olarak yapmamıştır. evet pis bi durum ama herkesin temizlik anlayışı bir dğeil. evde temizlik yapmasını istemiyorsanız net kurallar koyun.
Yok girmemişti ama yapma dedim ben onaTuvaletin içine girmemişti di mi o fırça?
Cidden çok pismiş görümcen.
Ya ama öncesinde sordu banaYa iyi niyetle yapılmış hareketler için lütfen kalp kırmayın. Bilememiş temizlik anlayışı sizinkiyle bir değil. Ama sizin için bir şeyler yapmak istemiş. Gönderin yıkatın tekrar fırçayı da atın. Konuşup bunu mesele haline getirmeye gerek yok.
Yine de kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum.Yok girmemişti ama yapma dedim ben ona
Yapma denildiğinde inatla yapılması çok tuhaf değil mi ya
23 yaşında
Hayır asla
Zaten ben halılarımı yeni yıkatmıştım
Sileyim mi diye sordu bende yok temiz demiştim
sizin konularınıza hep bakıyorum ama ben bunların tam olarak ne sebeple sızde kaldıgını anlayamadım anlatır mısınızYaklasşık bir aydır bizde kalıyorlar
kv, görümceler, kayın
bazı sıkıntılarından dolayı
Bana sordu hayır yapma dedim
Sonra benim evde olmadığım gün silmiş
zaten 8-5 çalışıyorum
sürekli takip edemiyorum
Sıkılmak mı bıktım bıktımsizin konularınıza hep bakıyorum ama ben bunların tam olarak ne sebeple sızde kaldıgını anlayamadım anlatır mısınız
bunca kişi bir aydır ne arıyor sizde ?
bu kadar kişi nerede yatıyor ?hergun ındır kaldır yatak yorgan zor olmuyor mu ?
ne zaman gıdecekler ?
sıkıldıgınızı anlamıyorlar mı artık ?
yok lavabo fırçası ileklozet fırçası değil dimi bir an öyle anladım bayılacaktım, değildir ama sanırım el yıkadağımız lavaboyu temizlediğin fırça ile temizlemiş, tekrardan sirkeli su ile temizle halıyı kapat konuyu düşünüp düşünüp tekrar üzme kendini canım
Ben hepatitimBunun bir benzeri -daha azi- basima geldi. Aklim basimdan gitti. Senin durumunu dusunemiyorum. Ben olsam haliyi atardim herhalde ya da benim icin degerli ise yeniden yikatirdim.
Yine de kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum.
Ne tip bir tedavi goruyorsun.
Söylüyorumkasıtlımı yaptı acaba? Sıkmayın canınızı güzelce birdaha evinin işine karışamaması gerektiğini söyleyin bence. Manyakmıdır nedir birde 23 yaşındatuvaletin arkasında duran şeyin tuvalet fırçası olduğunu anlayamamış heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?