lavabo fırçası ile halı silmek!!!

Fırcayla halı yıkanmaz mı ki?
Halı bezle silinir dimi?
Yoksa bezle yikanip fırcaylamı siliniyodu?
Kafamda deli sorular..

Henüz 23 yaşında ama ev kızı...
Küçümsemek olarak sakın algılamayın ama ilkokul mezunu değil. Yani demem o ki yıllardır ev işleriyle haşır neşir... benden daha iyi biliyor olması gerek.
Kendi ailemden kimse benim evimde hükümran değildir. Ben görümce me birsey demedim ama kendi kardeşim olsa bayagı azar yerdi benden.

Ahh ahh
İnat mi isguzarlik mi bilemedim
Saymiyorlar
Kendi kafaları neye eserse onu
Mesela en basiti bugün ben yemek için pilav yapacaktım
KV geldi kızım erken dedi gitti kızını gönderdi o yaptı yani anlamadim ben bu olayı
Galiba benim evimde olduklarının farkında değiller kendiler her şeyin en iyisini biliyorlar
Masaallah

Yemek konusunda felan elimi sürdürmezler
Çünkü en iyisini kendiler yaptıkları için
Ama benim bu umrumda değil
Ohh yapıyorlar yiyorum umrumda değil
Ama yoruldum bu evde ki tempodan
Bide kendilerinin hep iyiyi bildiğini düşünmeleri biktiriyor beni
Neye elimı atsam onu ne yapacaksın bunu ne edeceksin sorgusu
Sanki 5 yaşında çocuğum

Ama burası benim evim değil ki onların
Kendiler istedikleri herşeyi yapabilirler
Yani ben kimim ki sallasinlar yani
Sorşunlar
Lavabo fırçasıyla hali siler, tezgahtaki bulaşık beziyle yeri siler
Acayip temizler masaallah

Ben eskiden bir ara marketten halı fırçası bulamadığım için lavabo fırçası almıştım. Benzetmiştir o kızcağız da. Benziyor ki

Ama burası benim evim değil ki onların
Kendiler istedikleri herşeyi yapabilirler
Yani ben kimim ki sallasinlar yani
Sorşunlar
Lavabo fırçasıyla hali siler, tezgahtaki bulaşık beziyle yeri siler
Acayip temizler masaallah
Aynı durumdaydım inanın. Belki daha kötü. Bi gün çıldırdım.Tepkimi çok net ve açık gösterdim. Şimdi izinsiz mutfağıma girmez kimse.

Tezgahtaki bulaşık beziyle dairenin dış kapısının önüne damlayan çöpü silmişti görümcem. Evde yeni doğmuş Bebeğim vardı ve o tezgahta bebeğe mama hazırlanıyordu. Gene de en sevdiğim görümcem odur özel hayata saygılıdır yapma dersin yapmaz saygı duyar. Bilmeden bişey yaptığında uyarırım dikkat eder. Ablası gibi triplere girmez. Ama ben aralarındaki farkı net gösteriyorum yani onlara karşı farklı hissettiğimi. Saygılı olana çok daha yakın davranıyorum. Diğerine mesafe koyuyorum. Tabi ki ben de saygı gösteriyorum.

Ilk mesajinizdan yola cikiyorum, yorumlari okumadim.

Bende gorumceyim. Niyetim yengeme yardim edip " yengecim" diye heycanla anlatsam. Ve yengem bana temizlik yaptigim icin kizsa, cok cok kotu kirilir ve kuserim. Abimin evine daha adimimi atmam. Ne onemi var yok o yok bu, niyet onemli olan.

Su yaptiginiz ayip.
Kizi bozmussunuz. Ayip be.

Ağzınıza sağlık
Teşekkür ederim
Özellikle son kisimda o kadar haklısınız ki

Ben yorumunuz sadece şunu söyleyebilirim
Baştan bir kaç mesajı okursanız
Yaptığınız yorum değişecektir eminim
Ha değişmese bile yıllardır ev işleriyle haşır neşir olan insanın yapma denilen birseyi yapması onu da lavabo fırçasıyla yapması benim için çok tuhaf
Sizde galiba yapıyorsunuz bunu normal gören insanlar hakkında artık bunu düşünüyorum

Ben kv gittiğimde kendime kahve bile yapamam
Ha bundan da bence yine onlar sorumlu
Çünkü onlar benim evimde kendi evlerinden rahatken
Beni kendi evlerinde rahat bırakmıyorlar
Gerçi kendi evimde de bırakmıyorlar ya orası ayri

Şimdi neredeyse fırça nin fotosunu çekip buraya koyacağım
Küçük bir fırça 1 liralık
Halı firçasiyla uzaktan yakından alakası yok
Hem lavabonun yanında duran birşey bence hali firçasindan çok lavabo fırçası olduğunu düşündürür
İşte bende onu söylüyorum nasıl bunu ayırt edemiyor bir insan

Ben ne dersem diyeyim hep kendi istediklerini yaptıkları için artık azıcık ucundan bile iyi niyet göremiyorum
İnsanın ev sahibine saygısı olur biraz
Ben onlar yüzünden evime misafir alamıyorum
Dün mesela izin günümdü saat 18.40 felan di dedim pilavi bugün ben pişireyim
KV geldı erken dedi bana bende yine karıştığı için bıraktım bana bunu dedi daha oturmadan gitti kızını yolladı yaptırmaya
Ama şimdi çok net tepki versem
Eşime diyecekleri şey ahh biz zor durumdaydık da senin eşin bunu yaptı diyecekler
Bir hafta daha bekleyeceğim
Bakalım sonrası ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…