- 1 Mart 2010
- 45.218
- 115.393
- 1.123
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Henüz 23 yaşında ama ev kızı...Gorumceniz henüz 23 yaşında genç bir kız..ev işleri ve temizlik konusunda tecrübesi yok belli ki.ve iyi niyetle sadece yardım etmek amacıyla hali silmek istemiş. O an dusunememis ve lavabo fırçasını kullanmış.aynı şeyi sizin kız kardeşiniz yapsaydı bu kadar kizarmiydiniz bilmiyorum.
Sanki biraz fazla tepki veriyor gibisiniz.büyük ihtimalle ikide bir size gelmelerinden bittiğiniz için her yapılan size batıyor.
Ahh ahhBenim eşim de doğulu şimdi senin yazını okuyunca bu kadar ağır olmasa da benzerlerini yaşadım ben bu olayda iyi niyet göremiyorum yapma dediğin şeyi yapmış senin evine müdahale etmiş asıl sorun burda.hali temizlenir bir şekilde halledilir.Doğu kültüründe bu var sanırım gelini kale almıyorlar. Ya da sen pissin imajı mi vermeye çalışıyorlar ben bunu cozemedim.benim de yapma dediğim halde çizilir bak dediğim halde kasla göz arasında fırınimi ciflemisti.çizilmişti.daha yeni evli sayilirsin bi şekilde kendini saydirman gerek daha çok sinir bozarlar
Yemek konusunda felan elimi sürdürmezlerTatlı dil bu ana babanın haftalarca gelip kalmasında bir işe yaramadı bende de, benimkini sinir krizi çözmüştü zamanında. Kocaların şunu anlaması gerekiyor garezimiz anasına babasına değil kendi anne babam dahi olsa mecburiyet yoksa gelsin bikac gün kalıp dönsünler. Ev rahatlayacağım kendimi her anlamda rahat bırakacağım yer, 3-5 gün sıkarsın kendini erken kalkar kahvaltı hazırlar akşama güzel yemekler yaparsın gecelikle değil eşofmanla yatarsın, duşa peşpeşe girmezsin vs idare edilir ama süre uzadıkça bu ufak şeyler de sinir bozmaya başlıyor, akşam yorgun argın gelip yemek düşünmek bile sinir ediyor insanı. Ki benim kaynanam daha önce de söyledim dünya tatlısı etliye sütlüye hiç karışmayan fitnelikle hiç işi olmayan bir kadın
Ama burası benim evim değil ki onlarınBen 15 yillik yengemin (kuzenimin esi) mutfaginda yardim bile etsem, herseyi kendisine sorarim, buzdolabini bile acarken yenge acabilirmiyim derim. Masayi sileceksem ondan bez isterim mutfakta olur zaten. Yani demem o ki insanlar saygisiz, kadin halilar temiz demis ne gerek var fircalamaya, temizligini begenmedi herhalde konu sahibinin, misafir gelmis genc kiz niye yenge evde yokken hali silsinki, zaten yardima ihtiyaci olsa kadin evdeyken rica eder beraber yaparlar yani
Aynı durumdaydım inanın. Belki daha kötü. Bi gün çıldırdım.Tepkimi çok net ve açık gösterdim. Şimdi izinsiz mutfağıma girmez kimse.Ama burası benim evim değil ki onların
Kendiler istedikleri herşeyi yapabilirler
Yani ben kimim ki sallasinlar yani
Sorşunlar
Lavabo fırçasıyla hali siler, tezgahtaki bulaşık beziyle yeri siler
Acayip temizler masaallah
Ağzınıza sağlıkNe fırçası ya hu, kadın milletin pisliğini yıkadığı lavabonun fırçası ile mutfak halısını yıkamış.
Sonra o halı mutfakta hani, yenilen içilen yer, mekan.
Halıyı da atsa, fırçayı da atsa o tiksinme geçmez.
Ya az sağduyulu olun, kadın hepatitli, tedavi oluyor zaten. Kaldıramaz böyle şeyleri.
Siz burun silinen yerin beziyle, masa silindiğini gördünüz mü hiç? Açık açık yazdırdınız bana valla.
Şu olaydan sonra arap sabunuyla, o halının serildiği yeri kazısam yine hırsım geçmezdi benim, net!
Görümceyle yaşıtız, bizim yaşımızda bilişsel gelişimini tamamlamış oluyor insanlar. Yapma denileni yapmazsın, hele de o evde misafirsen, yardım talebi gelmeden milletin köşesini bucağını karıştırmazsın. Çok basit bir şey bu, adab-ı muaşeret deniyor.
Ben yorumunuz sadece şunu söyleyebilirimIlk mesajinizdan yola cikiyorum, yorumlari okumadim.
Bende gorumceyim. Niyetim yengeme yardim edip " yengecim" diye heycanla anlatsam. Ve yengem bana temizlik yaptigim icin kizsa, cok cok kotu kirilir ve kuserim. Abimin evine daha adimimi atmam. Ne onemi var yok o yok bu, niyet onemli olan.
Su yaptiginiz ayip.
Kizi bozmussunuz. Ayip be.
Ben kv gittiğimde kendime kahve bile yapamamBen 15 yillik yengemin (kuzenimin esi) mutfaginda yardim bile etsem, herseyi kendisine sorarim, buzdolabini bile acarken yenge acabilirmiyim derim. Masayi sileceksem ondan bez isterim mutfakta olur zaten. Yani demem o ki insanlar saygisiz, kadin halilar temiz demis ne gerek var fircalamaya, temizligini begenmedi herhalde konu sahibinin, misafir gelmis genc kiz niye yenge evde yokken hali silsinki, zaten yardima ihtiyaci olsa kadin evdeyken rica eder beraber yaparlar yani
BencedeÇoook kötü bir durum. .
Şimdi neredeyse fırça nin fotosunu çekip buraya koyacağımBelki bişey döktü vs. Çok takılacak konu değil. Görmüşsün halıya yıkamaya gönder. Bir de nasıl bir fırça ile lavaboyu siliyorsun anlamadım. Onunla hali silmiş. Halı fırçası ile lavabo fırçalanamaz ya da tam tersi. Yani şekil itibariyle uygun degil
Ben ne dersem diyeyim hep kendi istediklerini yaptıkları için artık azıcık ucundan bile iyi niyet göremiyorumev sahibi halılar yeni yıkamadan geldi temizler denildiği halde fırçalanıyorsa kimse kusura bakmasın pek tabide kasıtlı yapılmıştır kadın TEMİZ yeni YIKAMADAN GELDİ demiş hanımlar.kadına evinde MİSAFİR muamelesi çekiyorlar terör için dahi geldilerse ya ev tutsunlar ya bir misafirhaneye yerleştirin ya da boşanın zaten eşşinizle evlenmemişsiniz kaynananız da zil takıp oynuyodur oh çocuklar da başında diye bu ne be içim şişti.
Halı firçasına:)Lavabo fircasini neye benzetmis acaba cok merak ettim
Hemde çok çok değişik
Degisik huylarrr
Evet sırf onu anladığı içinFırça kaç lira derken?
Konudan bunu mu anladınız?
Boşver takılma sen:)Fırcayla halı yıkanmaz mı ki?
Halı bezle silinir dimi?
Yoksa bezle yikanip fırcaylamı siliniyodu?
Kafamda deli sorular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?