Sivilceli Ciltler Lavanta suyu hakkında yardım lütfen

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

aniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
218
1
66
Nevşehir
yaşadığım şehirde sadece bir aktarda buldum lavanta suyunu markası: hel-kim,
onun üzerindede nasıl tüketilir diye yazıyo ve 4/1 sulandırılarak içiniz diyo,
lavanta suyu saf ve doğal içindekilerde esans felan yazmıyo, %100 saf lavanta suyu yazıyo,
bu suyu tonik olarak kullanabilir miyim?
kullananlar sizin aldığınız lavanta sularında tonik olarak kullanıla bilir diye belirtiliyor mu?
:44:

Ben direk lavanta suyu almadım. Önce aktardan lavanta aldım onu cay gibi demleyip süzdüm öyle kullandım.

bir bardak suyu cezvede kaynatıyorsun kaynayan suya 1çay kaşığı kadar lavantayı atıyorsun 5 dk. kaynadıktan sonra altını söndürüp süzüp içebilirsin. sivilce çıkartarak geçiriyor yalnız

bir bardak suyu cezvede kaynatıyorsun kaynayan suya 1çay kaşığı kadar lavantayı atıyorsun 5 dk. kaynadıktan sonra altını söndürüp süzüp içebilirsin. sivilce çıkartarak geçiriyor yalnız

yardımın için teşekkürler canım,ben tonik olarak kullanacağım içmeyeceğim

Yarım cay bardagı kadar suyu kaynattım icine iki cay kasıgı lavanta attım demlenmesini bekledim. Sonra kücük bir siseye koydum buzdolabında saklıyorum.
Pamukla yüzüme sürüyorum. İyi geliyor bana :)

ben hazır lavanta suyu aldım çok pis kokuyo hiç mis gibi lavanta kokmuyo normal mi?
şampuanını aldım o çok güzel lavanta kokuyo. acaba lavanta suyum bozuk mu sizinkiler nasıl kokuyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…