Layık görüldüğüm boşluktan hiç çıkamayacakmışım gibi...

Dukes a evre I kolorektal kanser tam olarrak adı bu oluyor eğer doğru yazabildiysem. Öyle şeyler yazdım ki, anne baba arası sorunlar yaşanılanlar, aldatma, şehrimi yazmak istemiyorum o yüzden burada.

Ve bunları ailenden gizli yapacaksın öyle mii??
Rabbim yardımcın olsun, dualarımız seninle..
Ama aynı ewin içinde bunu gizlemen çok zor..
Yaniii söylesemde değişen bişi olmucak diye mi düşünüyorsunn..
Nasıl olsa bana destek olmucaklar diye mi düşünüyosun??

hayır, elbette değişen şeyler olucak. acıyan suratlarını görücem mesela. Ama şuraya yazdıklarımdan daha çok nefret ediyorum onlardan. çünkü çok acı çektim.

hayır, elbette değişen şeyler olucak. acıyan suratlarını görücem mesela. Ama şuraya yazdıklarımdan daha çok nefret ediyorum onlardan. çünkü çok acı çektim.

Sen bi şekilde tek başına mücadele etmeye çalışıyosun..
Allah yardımcın olsun, sana güç kuvvet şifa wersin rabbim..
Erkek arkadaşın nasıl sana karşı peki.
Hanii kimi erkekler wardır, ailesi arkasında değiil, yanında değil nasıl olsa
deyipte istediği gibi rahatça dawranan..
Onlardan değil dimi, seni mutlu ediyor mu?

allah sana sabır versin
anandan babadan yüzün gülmemiş
eşten işten gülsün inşallah

Dukes a evre I kolorektal kanser tam olarrak adı bu oluyor eğer doğru yazabildiysem. Öyle şeyler yazdım ki, anne baba arası sorunlar yaşanılanlar, aldatma, şehrimi yazmak istemiyorum o yüzden burada.

Evre I: Kanser kolonun veya rektumun daha iç duvarından gelişir. Tümör kolonun daha dış duvarına ulaşmaz, kolon dışına yayılmaz. (Dukes A evre I kolorektal kanserin diğer ismidir.) Ameliyat gerektiren bir durumdasın, sadece kemoterapi olmaz, gerekirse başka bir doktora danış, kanserli bölge ameliyatla çıkarılır ve kolostomi açılır, ardından tedbir kemoterapisine başlanır, tedavi bittikten sonra tetkikler yapılır ve kolostomi kapatılır. Evre 1 de tüm bu işlemler çok kolaydır, tek doktorla kalma, sadece kemoterapi ile olmaz bu tedavi. Zaman kaybetmemeye çalış

hayatımda beni en çok şaşırtan insan. diyestisyene o getirdi. bundan önce dershaneye giderken, her gün günlük meyvelerle gelir zorla yedirir, vitamin alır kendi de içer banada içirirdi. kan vermeye gittim, korkuyorum diye karşıma geçip oda kan aldırdı. maddi durumları çok yüksek insanlar değiliz ama, kendi yemedi, bi köşeye koyup buluşmamıza saklayıp hep bana getirdi. 28 yaşında, her anlamda yanımda olduığunu hissettiğim tek insan. Şükürler olsn.

Doktormusunuzz :26:
Bu forumu bu yüzden sewiyorum..
Ne güzel yardımcı olmaya çalışıyoruz dimii..

Ankara ihtisasta bununla ilgili güvenebileceğğim bi doktor var mı acaba ? adını duyduğunuz?

İnan şu an gözlerim doldu..
Helal olsun ozaman o erkeğe..
Sana Allahın en güzell hediyesi olur ömür boyu inşallah sewdiğin insan..

Doktormusunuzz :26:
Bu forumu bu yüzden sewiyorum..
Ne güzel yardımcı olmaya çalışıyoruz dimii..

7 ceddi kolon kanseri bir hasta adayıyım .....
Çok yakından tanıyorum bu hastalığı, tetkikleri, kan değerleri,kullanılan kemoterapi ilaçları, kolostomi markaları, ilerlemesi, durması,tedavisi .....
Off biri bu hastalığı silse yeryüzünden ...

Ne diyosunuzz
Offf Allah şifa wersin cnm...
Nasıl gidiyor tedavi pekii, ne durumdasınız..

Ankara ihtisasta bununla ilgili güvenebileceğğim bi doktor var mı acaba ? adını duyduğunuz?

Ankara'da yok ama İstanbul ihtimalin varsa bu işin merkezi Cerrahpaşa'dır. Süheyla Serdengeçti, Mustafa Öztürk cerrahpaşa da en iyi onkologlar. Tümör cerrahı olarak Erhun Eyüboğlu bir numaradır.

Rica ederizz güzelimm..
Bizler burdan sana destek olmaya çalışıyoruz..
Erkek arkadaşınla ewlenmeyi düşünüyor musunuz peki...
Onun yanında daha iyi olursun sankii :26:
düşünüyoruz ama öğretmen atanmasını bekliyoruz. bu temmuzda sınavı var hayırlısıyla inşallah yapar. Biz aslında bu problemler sıklaşınca hemen olsun bitsin istedk canımıza tak eden anlar oldu çünkü. Ama bizimkiler olmaz dediler. temmuzdaki sıınavı beklliyoruz, gözlerimizi kulaklarımızı tıkayıp, sonrada eğer hala sorun olursa gideceğiz.

Ne diyosunuzz
Offf Allah şifa wersin cnm...
Nasıl gidiyor tedavi pekii, ne durumdasınız..

Şu anda hasta değilim, her yıl kolonoskopi ve kan testlerimi yaptırıyorum, annemi,teyzemi ve anneannemi kaybettim ve diğer sayamadıklarımı... Sadece rahim ağzı geçirdim ama o da sessiz şu an ...

Son düzenleme:
Ankara'da yok ama İstanbul ihtimalin varsa bu işin merkezi Cerrahpaşa'dır. Süheyla Serdengeçti, Mustafa Öztürk cerrahpaşa da en iyi onkologlar. Tümör cerrahı olarak Erhun Eyüboğlu bir numaradır.

Çok teşekkür ederim, cerrahpaşada arkadaşım hemşire, kuzenimde çocuk doktoruydu sanırım. yardımlarınız için çok teşekkür ederim hakkınızı ödemem mümkün değil. özelden mesaj cevaplamaya çalıştım ama yazamıyormuşum şuan.

Ya birde hayır diye karşı mı çıkıyo sizinkilerr bak sen şu işe..
Sabrediceksin ozaman temmuza kadar napıcann..
Kesin dimi öğretmen atanması??
Peki temmuzda da engel olurlarsa, napıcaksın kaçıcak mısınn :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…