- 22 Şubat 2014
- 102
- 4
- 98
- 35
- Konu Sahibi shrekinprensesi
-
Dukes a evre I kolorektal kanser tam olarrak adı bu oluyor eğer doğru yazabildiysem. Öyle şeyler yazdım ki, anne baba arası sorunlar yaşanılanlar, aldatma, şehrimi yazmak istemiyorum o yüzden burada.Hastalığın tanısı nerede koyuldu, ilk evredeyse acil ameliyat planlanır doktorun ne dedi ?
Tedavi için bir çalışma yapıldı mı ?
Hangi şehirde yaşıyorsun, biraz bilgi verirsen belki yönlendirebiliriz seni
başından beri buraya yazmaktaki amacım, ailelerin çocuklarına bilinçli ve anlayışlı yaklaşmalarına bi nebzede olsa katkıda bulunmaktı. Forumun geçmişini bilmiyorum, canı sıkılan hayatına değişik bi eğlence anlayışı arayan insanlar, forumdakileri bir şekilde oyalamış olabilir. O yüzden hiç problem değil ben yazılanları cevaplamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Şuan kemoterapi aşamasındayım, doktorumun önerdiği bu. Bulunduğum şehirde bunu yaptırabileceğim kapsamlı bi hastane yok. O yüzden yakın zamanda, çalıştığım işyerindeki patronumla bu konuyu konuştum ve bana her anlamda destek çıkacagını söyledi. Yakın zamanda rndevu alıp ilk kemoterapiye gitmeyi düşünüyorum.
hayır, elbette değişen şeyler olucak. acıyan suratlarını görücem mesela. Ama şuraya yazdıklarımdan daha çok nefret ediyorum onlardan. çünkü çok acı çektim.Ve bunları ailenden gizli yapacaksın öyle mii??
Rabbim yardımcın olsun, dualarımız seninle..
Ama aynı ewin içinde bunu gizlemen çok zor..
Yaniii söylesemde değişen bişi olmucak diye mi düşünüyorsunn..
Nasıl olsa bana destek olmucaklar diye mi düşünüyosun??
hayır, elbette değişen şeyler olucak. acıyan suratlarını görücem mesela. Ama şuraya yazdıklarımdan daha çok nefret ediyorum onlardan. çünkü çok acı çektim.
Dukes a evre I kolorektal kanser tam olarrak adı bu oluyor eğer doğru yazabildiysem. Öyle şeyler yazdım ki, anne baba arası sorunlar yaşanılanlar, aldatma, şehrimi yazmak istemiyorum o yüzden burada.
hayatımda beni en çok şaşırtan insan. diyestisyene o getirdi. bundan önce dershaneye giderken, her gün günlük meyvelerle gelir zorla yedirir, vitamin alır kendi de içer banada içirirdi. kan vermeye gittim, korkuyorum diye karşıma geçip oda kan aldırdı. maddi durumları çok yüksek insanlar değiliz ama, kendi yemedi, bi köşeye koyup buluşmamıza saklayıp hep bana getirdi. 28 yaşında, her anlamda yanımda olduığunu hissettiğim tek insan. Şükürler olsn.Sen bi şekilde tek başına mücadele etmeye çalışıyosun..
Allah yardımcın olsun, sana güç kuvvet şifa wersin rabbim..
Erkek arkadaşın nasıl sana karşı peki.
Hanii kimi erkekler wardır, ailesi arkasında değiil, yanında değil nasıl olsa
deyipte istediği gibi rahatça dawranan..
Onlardan değil dimi, seni mutlu ediyor mu?
Evre I: Kanser kolonun veya rektumun daha iç duvarından gelişir. Tümör kolonun daha dış duvarına ulaşmaz, kolon dışına yayılmaz. (Dukes A evre I kolorektal kanserin diğer ismidir.) Ameliyat gerektiren bir durumdasın, sadece kemoterapi olmaz, gerekirse başka bir doktora danış, kanserli bölge ameliyatla çıkarılır ve kolostomi açılır, ardından tedbir kemoterapisine başlanır, tedavi bittikten sonra tetkikler yapılır ve kolostomi kapatılır. Evre 1 de tüm bu işlemler çok kolaydır, tek doktorla kalma, sadece kemoterapi ile olmaz bu tedavi. Zaman kaybetmemeye çalış
Ankara ihtisasta bununla ilgili güvenebileceğğim bi doktor var mı acaba ? adını duyduğunuz?Evre I: Kanser kolonun veya rektumun daha iç duvarından gelişir. Tümör kolonun daha dış duvarına ulaşmaz, kolon dışına yayılmaz. (Dukes A evre I kolorektal kanserin diğer ismidir.) Ameliyat gerektiren bir durumdasın, sadece kemoterapi olmaz, gerekirse başka bir doktora danış, kanserli bölge ameliyatla çıkarılır ve kolostomi açılır, ardından tedbir kemoterapisine başlanır, tedavi bittikten sonra tetkikler yapılır ve kolostomi kapatılır. Evre 1 de tüm bu işlemler çok kolaydır, tek doktorla kalma, sadece kemoterapi ile olmaz bu tedavi. Zaman kaybetmemeye çalış
hayatımda beni en çok şaşırtan insan. diyestisyene o getirdi. bundan önce dershaneye giderken, her gün günlük meyvelerle gelir zorla yedirir, vitamin alır kendi de içer banada içirirdi. kan vermeye gittim, korkuyorum diye karşıma geçip oda kan aldırdı. maddi durumları çok yüksek insanlar değiliz ama, kendi yemedi, bi köşeye koyup buluşmamıza saklayıp hep bana getirdi. 28 yaşında, her anlamda yanımda olduığunu hissettiğim tek insan. Şükürler olsn.
Doktormusunuzz :26:
Bu forumu bu yüzden sewiyorum..
Ne güzel yardımcı olmaya çalışıyoruz dimii..
Doktormusunuzz :26:
Bu forumu bu yüzden sewiyorum..
Ne güzel yardımcı olmaya çalışıyoruz dimii..
7 ceddi kolon kanseri bir hasta adayıyım .....
Çok yakından tanıyorum bu hastalığı, tetkikleri, kan değerleri,kullanılan kemoterapi ilaçları, kolostomi markaları, ilerlemesi, durması,tedavisi .....
Off biri bu hastalığı silse yeryüzünden ...
Çok teşekkür edeerim mesaj yazıp vaktini ayıran herkese. sonsuz teşekkürler.
Allah razı olsun.İnan şu an gözlerim doldu..
Helal olsun ozaman o erkeğe..
Sana Allahın en güzell hediyesi olur ömür boyu inşallah sewdiğin insan..
Ankara ihtisasta bununla ilgili güvenebileceğğim bi doktor var mı acaba ? adını duyduğunuz?
düşünüyoruz ama öğretmen atanmasını bekliyoruz. bu temmuzda sınavı var hayırlısıyla inşallah yapar. Biz aslında bu problemler sıklaşınca hemen olsun bitsin istedk canımıza tak eden anlar oldu çünkü. Ama bizimkiler olmaz dediler. temmuzdaki sıınavı beklliyoruz, gözlerimizi kulaklarımızı tıkayıp, sonrada eğer hala sorun olursa gideceğiz.Rica ederizz güzelimm..
Bizler burdan sana destek olmaya çalışıyoruz..
Erkek arkadaşınla ewlenmeyi düşünüyor musunuz peki...
Onun yanında daha iyi olursun sankii :26:
Ne diyosunuzz
Offf Allah şifa wersin cnm...
Nasıl gidiyor tedavi pekii, ne durumdasınız..
Ankara'da yok ama İstanbul ihtimalin varsa bu işin merkezi Cerrahpaşa'dır. Süheyla Serdengeçti, Mustafa Öztürk cerrahpaşa da en iyi onkologlar. Tümör cerrahı olarak Erhun Eyüboğlu bir numaradır.
düşünüyoruz ama öğretmen atanmasını bekliyoruz. bu temmuzda sınavı var hayırlısıyla inşallah yapar. Biz aslında bu problemler sıklaşınca hemen olsun bitsin istedk canımıza tak eden anlar oldu çünkü. Ama bizimkiler olmaz dediler. temmuzdaki sıınavı beklliyoruz, gözlerimizi kulaklarımızı tıkayıp, sonrada eğer hala sorun olursa gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?