- 22 Şubat 2014
- 102
- 4
- 98
- 35
- Konu Sahibi shrekinprensesi
-
Şu anda hasta değilim, her yıl kolonoskopi ve kan testlerimi yaptırıyorum, annemi,teyzemi ve anneannemi kaybettim ve diğer sayamadıklarımı... Sadece rahim ağzı geçirdim ama o da sessiz şu an ...
Şu anda hasta değilim, her yıl kolonoskopi ve kan testlerimi yaptırıyorum, annemi,teyzemi ve anneannemi kaybettim ve diğer sayamadıklarımı... Sadece rahim ağzı geçirdim ama o da sessiz şu an ...
Çok teşekkür ederim, cerrahpaşada arkadaşım hemşire, kuzenimde çocuk doktoruydu sanırım. yardımlarınız için çok teşekkür ederim hakkınızı ödemem mümkün değil. özelden mesaj cevaplamaya çalıştım ama yazamıyormuşum şuan.
Ya birde hayır diye karşı mı çıkıyo sizinkilerr bak sen şu işe..
Sabrediceksin ozaman temmuza kadar napıcann..
Kesin dimi öğretmen atanması??
Peki temmuzda da engel olurlarsa, napıcaksın kaçıcak mısınn :26:
o iki satır dediğiniz şeyler, benim için çok çok çok önemli. Bütün güzellikler yanınızda olsunNe zaman istersen burdayım, ne hakkıdır ya iki satır yazı yazdım=)
Sen bana iyi haberlerini ver buradan dünyalar benim olur
Her şeyin yoluna gireceğine eminim, yeter ki sağlam dur
benimde teyzem geçen yıl kolon kanserinden vefat etti.
herşyi sineye çekmekten başka bi seçeneğim olsa denerdim. Ama bazen yaşadıkları insanı sınırlandırıyor. Önüme altın dökseler suratlarına sevgiyle bakamaayacağım insanlar.vay be ne hayatlar var..halımıze bın sukur..
ama ben senın bu herseyı sıneye ceken halını hıc sevmedim..
kım yüzüne acıyarak bakarsa baksın..
en azından yapılan ezıyet son bulur..
belkı ınsan olmaya kalkarlar..
erkek arkadaşında bılıyor senın kanser olduğunu ve o pıs aılede yasadıgını..
ben olsam buna bı dur derım..
Şanssızlığımız genetiğimiz zaten, yoksa 50 li yaşlardan sonra ortaya çıkan bir hastalık. Ama gençlik ve hareketlilik çok büyük avantaj, düzenli yürü, beslenmene dikkat et. Şeker ve türevlerinden uzak dur, tümör şekeri çok sever. Aynı şey kırmızı et içinde geçerli, olabildiğince az tüket. En saf protein yumurtadır, her gün bir tane ye. Kurubaklagilleri bol bol tüket, bol su iç ve kendini çok yormadan yürü. Tedavi sırasında halsiz bile olsan, ne yap yap her gün beş dakika bile olsa yürü. Barsaklarını hareketsiz bırakmamaya çalış. Göreceksin bak grip gibi geçip gidecek Allah'ın izniyle. Kanserin adı kötü o yüzden bozuluyor moralimiz, aslında kolon mücadelesi en kolay kanser türlerinden biri. Ben başaracağına inanıyorum, o potansiyeli gördüm sende =)Bir de alternatif tedavilerden uzak dur, o iyi gelir bu iyi gelir, otlar falan asla doktoruna danışmadan kullanma, özellikle ısırgan otundan uzak dur
Ne diyebilirim ki, rabbim sana tez zamanda şifa wersin..evet. çünkü karşımda beni insan olark görmeyen insanlar var. Yanlış anlaşılmasın yanlış örnekte olmak istemiyorum fakat; Gerçekten beni anlayan, bi ailem olsaydı dünyanın en süper insanı da olsa kesinlikle böyle bi şey akllımın ucundan geçmezdi.
herşyi sineye çekmekten başka bi seçeneğim olsa denerdim. Ama bazen yaşadıkları insanı sınırlandırıyor. Önüme altın dökseler suratlarına sevgiyle bakamaayacağım insanlar.
erkek arkadaşım çok istedi, gidelim bi şekilde ücretli öğretmenlik yapar yine bakarm hiç problem değil, gel evimi açayım sana dedi. Ama bizimkiler iğrençler, pislik yapıp onun düzenini de bozarlar,, ailesinin yüzüne bakamam o zaman. ne biçimn ailesi var demezler mi, ya herşeyi düşünüyorum hayatımı kurarken gerekli şeyler bunlar. ne olursa olsun yüzüm dik olsun, kimseye karşı dışarıda eğilmesin istiyorum.
Ne kadar tatlı bi insansın, ne kadar büyük bi yüreğin var. söylediklerine uyucam. ve başarıcam birgün herşeyi düzeltip evimi kurabilirsem, şimdiden davet ediyorum, herşeyi en iyi şekilde yapıcam, elini sıcak sudan soğuk suya da sokmıycam :) gülücükkkk..
Ne diyebilirim ki, rabbim sana tez zamanda şifa wersin..
Ve hayatını biran ewwel düzene koyup o insanlardan uzak etsin..
Erkek arkadaşında inşallah ewlendikten sonra değişmezz
Haklısın cnmm....
Sağolasın tek isteğim herşey geçtikten sonra şu yazdığın güzel mesajlarının karşılığını verebilmek. Bi yerde kapı açtığını sakın unutma.Kalbi güzel olana güzel gelir herkesin kalbi =))
Evini de kuracaksın, hastalığını da atlacaksın
Çeyizcidir benim ailem kendim meslek olarak yapmasam da bilirim dikmeyi
Ben dikeceğim çeyizini söz veriyorum, herkes de şahit olsun
Dualarım seninle ...
değişebilir de, hayatta herşey olabilir. Allah doğru olanı yazsın inşallah. Bu devirde aileme güvenemiyorum, bi başkasına yüzde yüz garanti veremem zaten
Sağolasın tek isteğim herşey geçtikten sonra şu yazdığın güzel mesajlarının karşılığını verebilmek. Bi yerde kapı açtığını sakın unutma.
İllaki inancım sonsuz, inanmasam yaşayamam bu pislik dolu dünyada
Aklıma bir şeyler geliyor durmadan, köpek balığı kıkırdağı, Gnc 'nin ki ,doktoruna danış önce günde bir tane kullanmaya başla =)
Habersiz bırakma buraları =))
Ama,dayı,teyze,hala vs yokmu?
ya da eksik anlattığınız şeyler mi var? ben çünkü çözümleyemedim, acaba sizinde suçlu bir yanınız mı var?
yanlış anlamayın beni..
Anneniz neden bu durumda? hadi anne-babayı geçtik, kardeş hep destek olur, ama neden abinizin size karşı sevgi-saygısı yok?
hayatımda beni en çok şaşırtan insan. diyestisyene o getirdi. bundan önce dershaneye giderken, her gün günlük meyvelerle gelir zorla yedirir, vitamin alır kendi de içer banada içirirdi. kan vermeye gittim, korkuyorum diye karşıma geçip oda kan aldırdı. maddi durumları çok yüksek insanlar değiliz ama, kendi yemedi, bi köşeye koyup buluşmamıza saklayıp hep bana getirdi. 28 yaşında, her anlamda yanımda olduığunu hissettiğim tek insan. Şükürler olsn.
bana cevap vermemediniz
güzel kardeşim benim. Sen önce hastalığınla bi ilgilen bu süreçte evden ayrılmanın yolunu bul. Sonra bırak aileye vefayuı veya korkuyu bi kenara. Gir erkek arkadaşının ailesiyle konuş, aranızda nikah yapın evlenin. Siz birbirinize destek olursunuz, o çocuk mert biri belli seni korur kollar.
cevabını vermişti kaçırmışsınız galiba. Annesinin akrabaları yurt dışındaymış babasının akrabaları da bazı durumlardan dolayı aileye mesafeli davranıyormuş ( annesi babasını kuzeniyle aldatmış )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?