herkese merhaba. bende yağ aldırmayı düşünüyorum. yakın zamanda başarısız bi tüp bebek tedavisi geçirdim. tekrar tedavi olcam fakat bu tedavide 7-8 kilo aldım. çok zor kilo veriyorum ve aldığım kilo sırf göbeğimde toplanmış gibi hissediyorum. acaba yağ aldırsam bu arada diyetime devam etsem daha mı iyi olur? bu şekilde gram gram kilo verirken görüntüde değişiklik de olmayınca moralim çok bozuluyor. bir de bu işlemden sonra gebelik ne kadar beklemek gerekir?
Merhaba bence onceliginiz tekrar çocuk yapmaksa bu ameliyatı doğumdan sonra düşünün şu an yaptırdığınız her işlem başarılı bir gebelikte boşa gidecek diye düşünüyorum
cevap için tşk ederim. söylediğiniz çok mantıklı ama işte bi sonraki tedavi de başarısız olursa ve yine kilo alırsam diye korkuyorum.
dua ediyorum hem anne olmak isteyenlere hem incecik güzel olmak isteyenlere.. anne olmak önceliğim bu yüzden bu işlemden ne kadar sonra gebe kalınır diye sormuştum. tşk ederim ilgineHerseyin başı dua siz öncelikle hayırlı bir evlat için inanarak isteyerek dua edin kilo bi şekilde halledilir zaten ama onceliginize iyi karar verin çocuk sahibi olmakmi zayıf olmakmi
dua ediyorum hem anne olmak isteyenlere hem incecik güzel olmak isteyenlere.. anne olmak önceliğim bu yüzden bu işlemden ne kadar sonra gebe kalınır diye sormuştum. tşk ederim ilgine
Merhaba bence diyetisyene gidip kilo verin. inşallah doğum olursa sonrasında yada sezeryan ile birlikte yağlarınızı da aynı anda aldırın . Şuan için kesinlikle spor ve diyetisyen öneririm . böylece daha ekonomik olacaktırherkese merhaba. bende yağ aldırmayı düşünüyorum. yakın zamanda başarısız bi tüp bebek tedavisi geçirdim. tekrar tedavi olcam fakat bu tedavide 7-8 kilo aldım. çok zor kilo veriyorum ve aldığım kilo sırf göbeğimde toplanmış gibi hissediyorum. acaba yağ aldırsam bu arada diyetime devam etsem daha mı iyi olur? bu şekilde gram gram kilo verirken görüntüde değişiklik de olmayınca moralim çok bozuluyor. bir de bu işlemden sonra gebelik ne kadar beklemek gerekir?
canım benim sağlıkla mutlulukla büyüt yavrunu. işleminde hayırlı olsun zamanla sonuçtan memnun olacağını düşünüyorum. sevgilerRica ederim bende troid hastasiyim zor hamile kaldım resmen dua ile kaldım diyebilirim 22 kilo aldım hamileyken sezeryanla da doğum yaptım göbek kaldı haliyle oğlum sumdi 2 bucuk yaşında çok şükür geçen haftada lazer lipo oldum şu an olmadan önceki halimle aynıyım öyle bi anda incecik olunmuyor bu islemle galiba en az iki ay sonra sonuçlar anlaşılıyor galiba yanı diyeceğim önce anne ol onun peşinde koşturmaca ile gerçekten zayifliyosun kalanı için sonra bu işlemi düşünürsün hem hangi anne şişman olsada çirkindir ki
en mantıklısı bu galiba. teşekkür ederim.Merhaba bence diyetisyene gidip kilo verin. inşallah doğum olursa sonrasında yada sezeryan ile birlikte yağlarınızı da aynı anda aldırın . Şuan için kesinlikle spor ve diyetisyen öneririm . böylece daha ekonomik olacaktır
Hayır canım hiç duymadım öyle birşey. Korsemi giydirmişler ameliyattan çıkarken. İlk gün sızıntı olur kanlı yatağa birşey serip yatın dediler ama o bile çok az oldu. Yatağa hiç geçmedi. 1. haftada dikişlerim alındı. Bugün 10. gün ödem var tabi ama artık rahatsız etmiyor korse takılı olduğu sürece ..
Sizden arada çağırıp şu çekiyorlar mı . Bi arkadaştan 8. gününde 3 kez su alınmış . benden şu alınma filan olmadı
Bugün 4. haftam doldu . hâlâ gobekliyimHayır canım hiç duymadım öyle birşey. Korsemi giydirmişler ameliyattan çıkarken. İlk gün sızıntı olur kanlı yatağa birşey serip yatın dediler ama o bile çok az oldu. Yatağa hiç geçmedi. 1. haftada dikişlerim alındı. Bugün 10. gün ödem var tabi ama artık rahatsız etmiyor korse takılı olduğu sürece .
Evet bazılarından alınıyormuş . ben su alinmayanlardanim . ama ikimiz arasında pek fark yok ikimizde ameliyat öncesinden ince değiliz . gidince doktoruna benden bahsetsene. şu alınıyormuş 1 ay olmuş karnı hâlâ incelmeyi de ne diyecek acep
Aa evet bendede sağ tarafa yatıyorum daha ince . ozaman ben yüzüstü yatayım karnım insibir. bir deniyim bu gece
Ben doğum sonra sarmamistim Karnımı işe yarıyor. bide neyle Sarılıyor saralimguldurdun beni zor olur yüz üstü yatmak aslında benim dikisler bi iyilesse körsenin altından doğum sonrası yaptığımız gibi baglamayi düşünmüyo degilim ya kaşıntı beni mahvediyor kasindıgını hissediyorum deli gibi ama ne kadar kasisamda hissizlik ten dolayı rahatlayamiyorim
Ben doğum sonra sarmamistim Karnımı işe yarıyor. bide neyle Sarılıyor saralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?