Lazer lipoliz sonuç deneyimleri

Merhaba dr isimleri ve fiyatlar hakkindada bilgi verirmisiniz istanbulda yaptiran varsa tesekkur ederim

Arkadaşlar merhaba bende lazer lipoliz gıdı operasyonu geçirdim 18 gun oldu ama hala bi deişiklik yok hatta daha kötü oldu sanki yaptıran varmi acaba?

3 ayda ödemler gidermiş diy0rlar. 6 hafta oldu benim. bekliyorum hala incelmeyi

Arkadaşlar merhaba bende lazer lipoliz gıdı operasyonu geçirdim 18 gun oldu ama hala bi deişiklik yok hatta daha kötü oldu sanki yaptıran varmi acaba?

Ödemdir o korkmayın ilk haftaki görüntüde ben kafayı yiyodum ben ne yaptım diye zamanla geçecek zaten en az 3 ay beklemek gerekiyormuş sonuç almak için biraz sabır ben inceldim bariz şekilde ama ödem var hala

Ödemdir o korkmayın ilk haftaki görüntüde ben kafayı yiyodum ben ne yaptım diye zamanla geçecek zaten en az 3 ay beklemek gerekiyormuş sonuç almak için biraz sabır ben inceldim bariz şekilde ama ödem var hala
Peki nekadar oldu siz olalı benim belim cok kotu

Kızlar merhaba, benimde vücudumun üst kısmı daha iri alt tarafa göre. acaba koltuk altı, meme ile koltuk altının birleştiği yerlerden, koldan ve sırttan yağ alınabiliyor mu?? Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. :)

Kızlar son durumunuz nedir kaçıncı haftadadınız ve incelme durumunuz nasıl oldu?

Ben 5. haftadayım. Bu hafta incelme başladı gibi. Ama henüz çok fark yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…