Lazer lipoliz sonuç deneyimleri

Merhaba Merve 2 ay 1 gün doldu bugün . ödem midir göbek ve simit mi hala bilemiyorum. Hâlâ gobekliyim ve simit bölgemde incelme yok malesef
Ödem olup olmadığını nerden anlıcaz bilmıyorumki bende benimde belim öylece duruyo simitlerde aynı birtek belim incelmiş siz doktorunuza görünüyormusunuz

Aynı gün ameliyat olmuşuz biz belki 1 gün farkla. henüz ciddi incelme olmadı galiba ödem...

Ben de 21 ekimde oldum. Şu anda çok şekilli yerlerin var. Ameliyat öncesine göre daha kötü.. kontrole de gidemedim. Ödem olduğunu düşünmek istiyorum. Sizin şekle girdi mia artık?

Ben de 21 ekimde oldum. Şu anda çok şekilli yerlerin var. Ameliyat öncesine göre daha kötü.. kontrole de gidemedim. Ödem olduğunu düşünmek istiyorum. Sizin şekle girdi mia artık?
Ödem muhakkak vardır ama incelemeyi fark etmeniz gerekir yinede. Korse kullanımı oldumu peki ameliyattan sonra?

Benim şu an 1 ay iki hafta oldu size fikir vermesi açısından bir aylık fotomu koyuyorum arkadaşlar

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-11-22-32-19-1-2-1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 863
Ödem muhakkak vardır ama incelemeyi fark etmeniz gerekir yinede. Korse kullanımı oldumu peki ameliyattan sonra?
Çok belirgin incelme olmadı henüz. Korse kullandım. hala da yarı zamanlı kullanıyorum korse. Zaten inceydim ameliyat öncesi de ve göbek yaptırmadım. Belki o nedenle sonuç geç çıkacaktır diye ümit ediyorum.

Ben 3 ekimde lazer lipo oldum.hala şekilsiz ve yağlı duruyor karnım simitlerim

Kızlar nasılsınız. Memnunmusunuz lazer lipoliz sonucunuz nasıl. Varmı gelişmeler

kızlar kollarım şuan böyle. istanbulda bir estetik kliniğine resim gönderdim. onlarda similasyon gönderdiler yy keşke olsa böyle

Eklentiler

• 20161225_113555.webp
    14 KB · Görüntüleme: 498
  • 20161225_1135554.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 613
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…