Merhaba Merve 2 ay 1 gün doldu bugün . ödem midir göbek ve simit mi hala bilemiyorum. Hâlâ gobekliyim ve simit bölgemde incelme yok malesefNekadar oldu sizin benm 1 ay 2 hafta oldu belimde ödem var
Ödem olup olmadığını nerden anlıcaz bilmıyorumki bende benimde belim öylece duruyo simitlerde aynı birtek belim incelmiş siz doktorunuza görünüyormusunuzMerhaba Merve 2 ay 1 gün doldu bugün . ödem midir göbek ve simit mi hala bilemiyorum. Hâlâ gobekliyim ve simit bölgemde incelme yok malesef
Hala mı ödem:/Aynı gün ameliyat olmuşuz biz belki 1 gün farkla. henüz ciddi incelme olmadı galiba ödem...
21 ekimde oldumHala mı ödem:/
Ödem muhakkak vardır ama incelemeyi fark etmeniz gerekir yinede. Korse kullanımı oldumu peki ameliyattan sonra?Ben de 21 ekimde oldum. Şu anda çok şekilli yerlerin var. Ameliyat öncesine göre daha kötü.. kontrole de gidemedim. Ödem olduğunu düşünmek istiyorum. Sizin şekle girdi mia artık?
Çok belirgin incelme olmadı henüz. Korse kullandım. hala da yarı zamanlı kullanıyorum korse. Zaten inceydim ameliyat öncesi de ve göbek yaptırmadım. Belki o nedenle sonuç geç çıkacaktır diye ümit ediyorum.Ödem muhakkak vardır ama incelemeyi fark etmeniz gerekir yinede. Korse kullanımı oldumu peki ameliyattan sonra?
Siz yaptırdınız mı bu ameliyattan?Ödem muhakkak vardır ama incelemeyi fark etmeniz gerekir yinede. Korse kullanımı oldumu peki ameliyattan sonra?
kol yaptıran var mı
kızlar kollarım şuan böyle. istanbulda bir estetik kliniğine resim gönderdim. onlarda similasyon gönderdiler yy keşke olsa böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?