Lazer Liposuction Ameliyatım

Ben de regl olucam..ameliyata girdigim kilodan 3 kilo fazlayım hala :) ama incelmeleri goruyorum bacaklarda..

Cok gec atıyorum ben odemi ya
Tmm ikimizde regl den sonra bakalım :) inş bu ödemlerimi atmamış halimdir
C ChAneL81 sen görme ama biz incelmeni gördük ödemli haliyle bile ilk haline göre fark var cnm boşa konuşma :)

Tmm ikimizde regl den sonra bakalım :) inş bu ödemlerimi atmamış halimdir
C ChAneL81 sen görme ama biz incelmeni gördük ödemli haliyle bile ilk haline göre fark var cnm boşa konuşma :)
tboz canim ay hadi insallah
Senide gordum ya bende senin gibi sonuc bekliyordum ama erken dedigin gibi

Bahsettigin bolgeler 4500-5000 civarı olur kanımca nejdet beyde..

Evet lokal+sedasyon oldu..

pardun canım sorum cevabı varmış

slm mesajlarınızı yeni gördüm çok sık bakmıyorum. vücüdumda hiç bir iyileşme olmadı.10 ocak 2015 te 2 ay olacak. 5000 tl para verdim. dr tekrar yaparım dedi ama ben güvenmiyorum. paramı geri alamazmıyım?

Alla alla hiç mi değişiklik olmadı?

Yok ben bişey yaptırmadım benim yalnz karın germeevet size yazmıştım çok beğenmiştim karnınızı gogsunuzu:)

sağol bende hep doğru karar diyorum iyiki olmuşum, lipo olan arkadaşın yazısına dedim senin yorumunu gördümde memnun değilmiş ne zaman oldunuz diye o arkadaş sordum yeniyse hemen sonuç belli olmaz o açıdan

sözde 2,5 kg çekmiş...

2.5 kg nasıl etki etmez ki?
Kilonuz boyunuz kaç? Vakumladığından emin misiniz, ne bileyim hiç bir sonuç alınmaması tuhaf.
Acaba beklentiniz fazlaydı da o yüzden mi sonuç alamadığınızı düşündünüz?

Paranızı geri alabileceğinizi pek sanmıyorum ama yine yaparım diyorsa yaptırın bence.
Doktorunuz kim?

2 ay olmuş jelo.

Arkadaşlar benim sağ bacağımda dikiş yerinin biraz üstünden yumru gibi bir şey oluştu..içten semsert..Sanki yap bezesi gibi, ne bileyim bi tuhaf..
Ne olanbilir sizce?
Doktorum dikiş yerlerinin çevresinde zaman zaman böyle sertliklerin oluştuğunu söyledi ama tedirgin oldum.

2,5 kğ fark eder tabi, ya dediğin gibi bizim gibi birine alınsada az gelebilir, 2.ayda fark eder tabi ama öncesi sonrası foto görmek lazım ne desek havada kalacak,önemli olan kendi memnun değil bunuda doktoru ile çözecektir mutlaka

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…