- 15 Kasım 2014
- 1.253
- 1.604
- 408
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Tmm ikimizde regl den sonra bakalım :) inş bu ödemlerimi atmamış halimdirBen de regl olucam..ameliyata girdigim kilodan 3 kilo fazlayım hala :) ama incelmeleri goruyorum bacaklarda..
Cok gec atıyorum ben odemi ya
dimi banada öyle geldi benim isteğim basen bacak popoda olur heralde hata yaptım aslında hiç duşunemedim karın germede lipoyuda yaptırsaymışım keşkefiyat uygun bulursam yaptırmayı istiyorum senin lokal oldu dimi son lazer lipon:?
hangi bölge için lipo düşnüyorsun nulguntşk ederim canım ben lipo duuşunmeye başladım ama fiyat çok geldi doktorum 6000 dedi bakalım
pardun canım sorum cevabı varmışdimi banada öyle geldi benim isteğim basen bacak popoda olur heralde hata yaptım aslında hiç duşunemedim karın germede lipoyuda yaptırsaymışım keşkefiyat uygun bulursam yaptırmayı istiyorum senin lokal oldu dimi son lazer lipon:?
Alla alla hiç mi değişiklik olmadı?slm mesajlarınızı yeni gördüm çok sık bakmıyorum. vücüdumda hiç bir iyileşme olmadı.10 ocak 2015 te 2 ay olacak. 5000 tl para verdim. dr tekrar yaparım dedi ama ben güvenmiyorum. paramı geri alamazmıyım?
Nasıl doktormuş bu yaa ilkinde bi sonuç alınmadımı?hyr tekrar yapıcam dedi ama ya yine yapamazsa korkuyorum valla
Belki çekti lipoda incelme zamanla oluyomuş belki şimdi şişsindir.sözde 2,5 kg çekmiş...
Alla alla canım çok uzuldum yaayoookk olmadı kesinn yağlar duruyorrr. ödemler gitti
sözde 2,5 kg çekmiş...
Yok ben bişey yaptırmadım benim yalnz karın germegeçmiş olsun ne zaman oldunuz ben başlığı pek takip etmiyorum,Nilgün arkadaş lisetmde yorumundan gördüm sizi
Yok ben bişey yaptırmadım benim yalnz karın germeevet size yazmıştım çok beğenmiştim karnınızı gogsunuzu:)
sözde 2,5 kg çekmiş...
sağol bende hep doğru karar diyorum iyiki olmuşum, lipo olan arkadaşın yazısına dedim senin yorumunu gördümde memnun değilmiş ne zaman oldunuz diye o arkadaş sordum yeniyse hemen sonuç belli olmaz o açıdan
2.5 kg nasıl etki etmez ki?
Kilonuz boyunuz kaç? Vakumladığından emin misiniz, ne bileyim hiç bir sonuç alınmaması tuhaf.
Acaba beklentiniz fazlaydı da o yüzden mi sonuç alamadığınızı düşündünüz?
Paranızı geri alabileceğinizi pek sanmıyorum ama yine yaparım diyorsa yaptırın bence.
Doktorunuz kim?
2 ay olmuş jelo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?