Kizlar lazer liposuktion yaptirdim 2,5 kg alinmis ve tam 5 hafta oldu yaptirali. ( dizlerden ic bacaklardan karin ve belden yag alindi)
Doktorun dedigi bi haftada 4 gün kardio/ yürüyüs yapiyorum ve aksam saat 18.30dan sonra yemek yemiyorum.
Ama yinede karnim sis belimde siscok üzülüyorum
ameliyata girmeden kilom 62di simdi ise kilom 62.6
Yagli yemek kesinlikle yemiyorum asitli icecekler icmiyorum
1 litre yesil cay 1 liste su ( bazen limonlu) iciyorum
5 hafta sonra bunlar normalmidir ? gidip gelip aynaya bakiyorum baktikcada üzülüyorum.
Peki doktor ne diyor bu duruma.birde gogusler ne durumda ?
canim doktor 3 ay sonra göreceksiniz diyor ama iste ben belki biraz sabirsizim
memisler biraz saskin sol meme yan sag mememinde sanki silikon alttan kaymis gibi elime geliyor.. Ama doktor 3-4 ay sonra yerlesecek diyor :) günde bir kac kez masaj yapiyorum øzellikle sol memeye
3 4 ay sonra süper olacaksın merak etme...her şey yolunda...
Öncelikle geçmiş olsun..
Ben de dün lazer lipo oldum..
Tüm bacak, bel ve simit bölgesinden...
Bel-simit bölgesi normal görünüyor, hatta alınan yerler epey gitmiş..
Ama bacaklarıma sanki silikon takılmış gibiÇok şiş..İki katına çıktı resmen..
Normöl diyor doktorum o ödeme, bacaklarımla çok uğraşmış çünkü..
4 saat sürdü benim ameliyatım..2.5 lt çekildi benden de..
Bakalım bekleyip görücez sonuçları..
Ağrılarınız ne zaman geçti sizin?
Canim gecmis olsun insallah hayal ettigimiz vucuda sahip oluruz
Benim hic agrim olmadi tek hissettigim agri memislerimdendiaynizamanda meme büyütme ameliyatida oldum
Sislikler yaklasik 2 hafta sürdü ama gercekten balon gibi sismistim
Birde o vucudumdaki bantlari cikartmak aman allahim 2 saatimi aldi bak o acidi istedikisler 3 hafta sonra düsdü
Offf ya insallah 3 ay sonra havada bir cizgi olurum
Benim ağrım çok
Bütün şişlendiğim yerlerde deli gibi ağrı var, özellikle yatıp veya oturup kalkarken..
2-3 güne kadar hafifler umarım..
Bandajlarını ne zaman çıkardın canım? Batikon falan sürdün mü çıkardıktan sonra?
Kızlar, ameliyattan sonra ödem giderici önereceğiniz bir ürün var mı? Ya da doktorunuzun önerdiği?
Benim ödemler felaket:26:
Canim benim doktor ödem Atici cay önerdi. Avokado yapragi, misir püskülü Kiraz sapi, enginar yapragi hepsinden bir tatli kasigi koyup kaynar suyu dök üstüne demlensin günde
defe ic dedi :) hafta oldu ben hala iciyorum canim :)
Zuyildiz bisi sorcam bende subatin 12sinse ustbacak tum bolgelerden lazerlipo olacam 20 marttada yurtdisina cikicam tatile , agrilarim 1 aya gecmis olur dimi bana sorun teskil edermi sonuc olarak orda 3 gun boyunca surekli geziyor olacagim? 35 gun falan gecmis olacak ameliyat uzerinden?
canim tatil bir sorun olacagini sanmiyorum ben 5ci gün sabahtan aksama kadar avmlerde gezdim dolastim ve 2 hafta sonra spora basladim.4 hafta sonra kosmaya basladim canim. ( bu arada benden hem yag alindi Ayni zamanda meme büyütme operasyonu gecirdim). biz 3 arkadasdik ücümüzde yag aldirttik canim temerli birimiz ertesi gün avmeleri gezmeye basladi. kisiden kisiye degisebilir tabi ama sorun olacagini hic sanmiyorum. sen git ameliyatini ol sonrada tatilin keyfini cikar canim :) iyi tatiller canim
Canim benim doktor ödem Atici cay önerdi. Avokado yapragi, misir püskülü Kiraz sapi, enginar yapragi hepsinden bir tatli kasigi koyup kaynar suyu dök üstüne demlensin günde
defe ic dedi :) hafta oldu ben hala iciyorum canim :)
canim tatil bir sorun olacagini sanmiyorum ben 5ci gün sabahtan aksama kadar avmlerde gezdim dolastim ve 2 hafta sonra spora basladim.4 hafta sonra kosmaya basladim canim. ( bu arada benden hem yag alindi Ayni zamanda meme büyütme operasyonu gecirdim). biz 3 arkadasdik ücümüzde yag aldirttik canim temerli birimiz ertesi gün avmeleri gezmeye basladi. kisiden kisiye degisebilir tabi ama sorun olacagini hic sanmiyorum. sen git ameliyatini ol sonrada tatilin keyfini cikar canim :) iyi tatiller canim
Canım bana da solgarın ödem atıcı hapını önerdi bugün doktorum..Ananas hapı diye de geçiyormuş..Dün de burada bir arkadaş yazmıştı..Alıcam bakalım..
Kızlar benim ödemler ayak bileklerime kadar indi..yemin ederim fil gibiyim, bir fark görmeyi bırak, iki katı genişliğindeyim şuan..Niye böyle
Ne zaman geçicek bu şişlik
Kızlar benim ödemler ayak bileklerime kadar indi..yemin ederim fil gibiyim, bir fark görmeyi bırak, iki katı genişliğindeyim şuan..Niye böyle
Ne zaman geçicek bu şişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?