lazer yöntemiyle burun ameliyatı

canim tasarim yaptinizmi ali beyle.resim üzerinde.

guven vermıs yanı kesınkez ona olurum dedıgıne gore :) banada bır guven verdı ama ben dıkıssız sanıordum deılmıs ya:S sımdı bu dıkıslerı omu alcak erıomu acaba:)

canim yok ne dikisi.... vallahi ben korkmaya basladim simdi.bana telde dediler ki hatta onlarin sitesindeki (süperplast)yazilarinda da var ufak gözeneklerden giuriliyor kesi yok dikis yok...bilmem ne yok......ay icim fena oldu sok oldum...

huuuhuuu:80:
sonunda eşimi ikna ettim ama özellikle lazerli yöntemin eğrisini doğrusunu iyi araştır dedi.
mesela ilk sorusu neden yaygın olmamasıydı ki tam yanıtlayamadım

cidden kızlar, bu yöntem neden yaygın değil??:44:

ben arastirdim canim;almanyaya seminere gelmisler hüseyin guner ve coskun bey süperplast kuruculari...burda egitim vermisler lazerle estetigi ama burdada uygulanmiyor cunku burasi o aletlere fazla sahip degil ve almanlarin burun yapisi cok duzgun oldugundan belki 100 de 5 burun estetigi yaptiran varmis.buda plastik cerrahin cok fazla gelismemis olmasindan kaynaklaniyormus.haliyle her ameliyat bir deneyim demekmis cerrahlar icin.türkiyede ise 10 yildir hüseyin guner uyguluyormus.ama daha yeni yeni gündemde.lazer deyince cok cok pahalidir diye kimse ilgilenmemis ama aslinda hemen heryerle ayni fiyat.bunlari biliyorum sadece.almanyada lazerin uygulanmasi cok pahali oy uzden kimse birak estetigi dusunmuyormus bile...catlak giderme isi lazerle 4000 euro 8,9 milyar civari ona göre düsünün.esini ikna ettigine cok sevindim gercekten para konusuna gelince iyi pazarlik yap ben 3,5 a anlastim resimelrimi yolladim.yanlardan daraltilacak ve cok hafif bir kavis verilecek.dün gece inanki gece 1 e kadar eski formlari ve baska kadin guzellik ve bakim sitelerden arastirma yaptim ali dumani sac ekim de uzman burun estteigyle hic adini duymadim.katildigi tv program larida hep sac ekim üzerine.ama coskun levent tasciyi cok övüyorlar ben birde onunla görüsecegim cünkü okudugum yazilar arastirmalar coskun beyin bu konuda daha mükemmel oldugunu okudum.ama snein adinada cok sevindim...bide coskun beyle görüsüp fiyat al istersen bilgi al o daha sakin ve sana göre ayak uyduruyormus.sevgiyle kal canim.

Arkadaslar OP. DR. Coskun Levent Tascinin sayfasinda 2 tane video var.. Lazer ile estetik ameliyatini anlatiyor. Sadece Burun ameliyatini dinlemek istiyorsaniz 1. videonun sonlarina dogru bakin ve 2. videoya bakin.

xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
çok saolun arkadaşlar:) 2 videoyu da izledim ama ali bey daha başka anlatmış sanki.. evet belki coşkun beye de muayene olmak gerekecek kafamı karıştıran bazı noktalar war

benim bilgilerimde coskun beyin anlattiklariyla ayni.ama ben telefonda ali dumanin sekreterinden dinledim üstelik resimlerime bakarak anlattilar yapilacak islemleri.ama burda dikis ,kesi falan duyunca korktum valla.sasirdim cok.cünkü bana skreteri böyle anlatmadi dikis yok kesi yok diye anlatti ayni coskun beyin dedikleri gibi.ilginc .ve ben ali dumanin hic burun ameliyatiyla ilgili bir yazisina bilgisine arstlamadim varsa yoksa sac ekimi.ben coskun beyle iletisime gececegim.bilgilerimi anlatirim görüsünce....

evet haklisin bir burun ameliyati ancak bu kadar cabuk ve kolay olabilir.olan hastalarin resimlerinide vermisler videoda ve bana anlatilanda böyle kesi olmamasi cok guzel.tampon yok mesela.iyilesme süresi ameliyattan sonraki 3.gunu atel aliniyor flaster takiliyor 3 gun.ve burnun 100 90 modeli belli oluyor.düsünsenize 6 ayda belirginlesen burun modeli 1 ayda orada..ben kararliyim birde coskun beyle iletisime gecebilsem????????ah bi gecebilsem...

merve sen alinin yaptıgı amelyatları gormedın mı,? basarısını ne derecede buldun acaba syıgıt takmıssın sende kesı yok su yok bu yok cnm valla herlde dıkıs atıor takılma artık kesı yok lafına burun ııcıne lazerle gırıyorum dıo ama ıcındekı kıkıdakları ısıtıp kesıyorum dıo sonucda nesterden kacıs yok gıbı amelyata gırıoruz ıllakı kesı olacak belırlı yerlere belkı burun seklının daha ıyı durması acısından dokuları sıkmaları gerekebılır bu yuzden dıkıs gerekebılır bılmıyorum bende dıer dr.un vıdeosunu ızledım adam mukemmelıyetcılıkden cok bahsedıor en mukemmelı olması gerekıor dıor bılmıorum bakalım sonuc ne olcak en yakın hangımız amelyat oluoruz sankı ben yazın ortasında olurum :O :18::18::18::18::18::18: bu arada bugun deprem oldu merkez kutahya arsıvde yer alsın Rabbım cumlemızın aılesını koru yarabbı amın dılegyle ıyı sabahlar ben yatar..

bu konuyu acan angellıfe yasıormu acaba sısteme en son gecen yıl gırmıs ama kendısı burnumu yaptırdım demıs otesı yok ınsan bır cvp verır yahu burada senın fotolarını gormk ıstıyen ınsanlar var ay nı gun ıcınde yazanlara bıle cvp vermemıs gun gelır bunu gorursen yazıyı senı kınıyorum angell sıddetle ...

reklam o reklam canimmm.buram buram reklam..hem evet gercekten kesi yok coskun beyin anlattiklarinda ama sekreterlerde bana öyle söyledi????ben agustosun sonu na kismetse..ben taktim bu kesi vs...isine...

reklam o reklam canimmm.buram buram reklam..hem evet gercekten kesi yok coskun beyin anlattiklarinda ama sekreterlerde bana öyle söyledi????ben agustosun sonu na kismetse..ben taktim bu kesi vs...isine...

yha bılmıyorum bende reklamdır eed ama ben kıme olacaımı karar veremedım yha sımdıde selcuk ınanlıya takmıs durumdaım ad

canim selcuk beyi arastirdim okudum iyicede ben onda hic takilacak birsey bulamadim klasik bir burun ameliyati anlatimi iste..diger ameliyatlardan hic farki yokki...

yha bılmıyorumda ben vazgecıcem gıbı alıden selçuk ınanlı ve fevzıye kafa yordum fevzı 2500 tane burun tecrubesı var alının kac tane 100 mu? 200 mu bılemıyorum hem kendısı bana eed cok ılgılendı ılgısıne bırsey dıyemıyeceım amA benım ıcın ılgı gecıcı sonuc onemlı o bana hanı bak hanı kendını tek amlyata sartlama 2. amelyatıda olabılırsın ole tek bır amelyat olup daha olmak ıstemıyorum dıe sartlama eed oda haklı ama bende haklıyım olmusken ıyı tecrubesı olan bırısıne olmak varken neden gıdıpde bu ısde daha yenı deneyımı olanlara gıdeım hatayı baslı basına yapmamak lazım ama yenı yanı 5-6 yıllık br tecrubesı yada 2-3- yıllık tecrubesı olan dr. lar ıyı ıs cıkarmıyormu tabııkıde cıkarıyor cıkarmıyan yok ama sorunda olmoıyan yok daha az sorunla karsılasılan kısılere gtmek varken dıyım yanı en ıyı drunda kotu amelyatları var yok deıl ama ben alıyı eledım gıbı sankı yanı tam olarak bılemıyorum bıde uc kısmına dokunmaması bılmıyorum bırtane kısı var mesela netten buldum fevzı bey yapmıs helal olsun dıorum on numara aynen bunu ıstıyorum dıyeceım cok guzel yha masallah
xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…