hayir populerlikden artmadi arkadaslar 3.5.liraya anlöastim ben.normalde 4 bindi..cuma aradim yine aynisini dediler sekreterler.mumkun degil pazartesi tekrar arayacagim bakalim.ne 5.000 i yok canim.
bence en iyisi fiyatı da doktorla görüşmek. sekreterlerin lafına çok bakmamak lazım. ama benim de bildiğim 3.500-5.000 arası. daha pahalı değil.
sanırım bu ameliyatı yapan sadece ali duman değil, merkezdeki diğer doktorlarla da görüşebilirsiniz.
bu merkez zaten eski dünya göz hastanesiymiş galiba. dolayısıyla donanımı çok iyi. ameliyathaneleri falan kendi bünyesinde.
kemıgı nasıl kırmadan sekıl verıolar yanı yakıomu o lazer:S erıtıomu:S
:genlden ıkımızde korkuyoruz anlasıln:) ama pekı fazla olan kemık nereye gıdıor:S ceycu cvp vermıs:) bana msj yazdıgın zaman ben ıste sana bundan bahsetmıstım ceycu suanda verdıgın bılgı cok ıyı oldu teskkrlerorada takılı kaldım yanı hamur gıbı oynuyor demıssın yhanı burnu buyuk oılan bır ınsana ıstedıgı seklı verıor eed ama pekı o kıısının burnu kuculmuormu aynı buyuklukde ancak seklımı deısıısıyor:S kuculme olmazsa gtmemm ben:)32:
genel anesteziden de korkmayın ya, iyi bir anestezistle nasıl uyuyup uyandığınızı bile anlamazsınız.
bu arada, yine doktora sormak daha iyi olur tabi ama benim düşünceme göre şöyle; nasıl ki büyük bir oyun hamurundan, hamuru sıkıştırıp şekillendirerek küçük bir şey yapabiliyorsak burada da öyle bence.
sonuçta bir burun ne kadar büyük olabilir, en büyük burunlar bile küçültülebilir bu şekilde diye düşünüyorum.
bence en güzeli hasta fotoğraflarına bakmanız olur, insanın içini en çok bu rahatlatır. neleri düzelttiklerini gördüm ben.
web sitelerine koyulması yasak değil mi zaten? doktor kendi gösterir.
onunla beraber gittik, arkadaşım kafasına takılan her şeyi sordu, yetmedi ben de sordum ve doktor sabırla hepsini yanıtladı=) fotolara da baktık. ben hakkaten bir ameliyat öncesinin ve ameliyatın bu kadar hafif ve eğlenceli geçeceğini düşünmezdim ama öyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?