lazer yöntemiyle burun ameliyatı

hayir populerlikden artmadi arkadaslar 3.5.liraya anlöastim ben.normalde 4 bindi..cuma aradim yine aynisini dediler sekreterler.mumkun degil pazartesi tekrar arayacagim bakalim.ne 5.000 i yok canim.

hayir populerlikden artmadi arkadaslar 3.5.liraya anlöastim ben.normalde 4 bindi..cuma aradim yine aynisini dediler sekreterler.mumkun degil pazartesi tekrar arayacagim bakalim.ne 5.000 i yok canim.

valla ben dün konuştum,hatta "görüşmeleriniz kayıt altındadır" mesajı ile bağlandığım bir hattı ve 5 bin,7.500 veya 10 bin tl tutabilir dedi görüştüğüm bayan ama diyorum ya belki de onun tam bilgisi yok ya da burnun durumuna göre fiyat düşebiliyo,artabiliyo,gerçi ben ısrarla,benim yalnızca burnumdaki kemerle sorunum var dediğim halde 5bin tlfden başlıyo dedi

bence en iyisi fiyatı da doktorla görüşmek. sekreterlerin lafına çok bakmamak lazım. ama benim de bildiğim 3.500-5.000 arası. daha pahalı değil.
sanırım bu ameliyatı yapan sadece ali duman değil, merkezdeki diğer doktorlarla da görüşebilirsiniz.
bu merkez zaten eski dünya göz hastanesiymiş galiba. dolayısıyla donanımı çok iyi. ameliyathaneleri falan kendi bünyesinde.

yok sekreter değildi dün görüştüğüm,süperplastın müşteri hizmetleri gibi bir hattından bağlandım.az önce de sekreterleri ile görüştüm,onlar fiyat vermedi,doktor gördükten sonra fiyatı iletebileceklerini söyledi ve de 1 haftada gündelik hayata dönülebileceğini söyledi dediğim gibi bence dün görüştüğüm bayanın bilgi eksikliği var

kemıgı nasıl kırmadan sekıl verıolar yanı yakıomu o lazer:S erıtıomu:S

heç bilmirem,eritiyo herhalde lazer,ya öle çok şişlikler olmasın,hemen de iyileşsin de eritit mi kırar mı hiç farketmez benim için :81: bi de doktor olarak kimi tercih etmeli onda kararsızım

yha lokal olması en cok hosuma gttı ben kalkamakdan korkuyorum yatıpda en cok oyonu hosuam gttı bıde sslık morluk olmaması ve acı yok benım canım cok tatlıdır o yuzden bırınınkısı bır acırsa benımkısı bın acır dıyebılırım hayatımda amlyat gecırmedım adı bıle urkutmeye yetıor:) seteney gıdıp bırebır konusup ogrenocez baska bır aştarnatfımız yokD

lazer kemiği hamur gibi yumuşatıyor. doktor da burna oyun hamuru gibi istediği şekli verip bandajlıyor ve ufak bir atel koyuyor, böylece kemik verilen şekilde kalıyor.
lazerler birer kaç milimlik oluyor. bu yüzden kesik izi burnun içinde bile olmuyor.
lazerin uçlarında kameralar oluyor, böylece burun içinde her şey rahatlıkla görülebiliyor kapalı teknik olmasına rağmen.
morarma ve şişlik olmamasının sebebi de yüzün hiçbir darbe ve travma almaması.

sanırım merkezdeki bütün doktorlar lazerle burun ameliyatı konusunda oldukça deneyimli. yine de oradaki görevlilerden alırsınız sanırım en iyi bilgiyi.

teşekkürler bilgi için,daimagözde bence de bi görüşmekte fayda var ama niyeyse ço kkorkuyorum halen,halbuki lokal anesteziymiş de ben de genel anesteziden korkuyodum,bakalım

:genlden ıkımızde korkuyoruz anlasıln:) ama pekı fazla olan kemık nereye gıdıor:S ceycu cvp vermıs:) bana msj yazdıgın zaman ben ıste sana bundan bahsetmıstım ceycu suanda verdıgın bılgı cok ıyı oldu teskkrlerorada takılı kaldım yanı hamur gıbı oynuyor demıssın yhanı burnu buyuk oılan bır ınsana ıstedıgı seklı verıor eed ama pekı o kıısının burnu kuculmuormu aynı buyuklukde ancak seklımı deısıısıyor:S kuculme olmazsa gtmemm ben:)32:

haydaaa,bu iş gitgide 4 bilinmeyenli denklem haline geldi ancak olumlu sonuç alınmasa yapılır mı ki yaaa?tam bişeye koşullanıyorum,aklıma yatıyo gibi oluyo,o zaman da başka bişey çıkıyo.evet ben genel anestezien korkuyorum,bi film izlemiştim bununla ilgili,biraz onun da etkisi var,neyse iyice araştırmadan bu işe kalkışmamak gerek sanırım

genel anesteziden de korkmayın ya, iyi bir anestezistle nasıl uyuyup uyandığınızı bile anlamazsınız.
bu arada, yine doktora sormak daha iyi olur tabi ama benim düşünceme göre şöyle; nasıl ki büyük bir oyun hamurundan, hamuru sıkıştırıp şekillendirerek küçük bir şey yapabiliyorsak burada da öyle bence.
sonuçta bir burun ne kadar büyük olabilir, en büyük burunlar bile küçültülebilir bu şekilde diye düşünüyorum.

evet işte de hamuru sıkıp bir kısmını küçülttüğün zaman bu sefer de başka taraftan pörtlüyo,burunda da buna benzer bişey mi olur onu kestiremedim,biyeri küçültüp diğer tarafta sorun çıkar mı diye,gerçi ben halen böle bi ameliyat varsa bi bildikleri de vardı herhalde diyorum,artık basının etkinliğini de geçtim,insanlar bi şikayetleri oldu mu internet aracılığıyla kamuoyuna kendileri duyuruyolar,herhalde ki böle bi ortamda olumsuz sonçlanacak bir yöntemi uygulamıyolardır değil mi? :18:

bence en güzeli hasta fotoğraflarına bakmanız olur, insanın içini en çok bu rahatlatır. neleri düzelttiklerini gördüm ben.

onunla beraber gittik, arkadaşım kafasına takılan her şeyi sordu, yetmedi ben de sordum ve doktor sabırla hepsini yanıtladı=) fotolara da baktık. ben hakkaten bir ameliyat öncesinin ve ameliyatın bu kadar hafif ve eğlenceli geçeceğini düşünmezdim ama öyle oldu.

tmmdır,çok sağol,ben de mail attım asistanına,bakalım yarın yanıt gelir sanırım,ben de yine bilgileri sizlerle de paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…