cnm sana neden 5 bın dedı? Burnumda okadar sorun yok dedın nefes alma problemı fılan varmı pekı? nefes alma problemın olmasada fıyatı ındır desende ındırmıyorlar zaten ben sonucda aynı ıslemı yapıorum sorunu olanda olmıyanda fark etmıyor derleryanı burun ucu dusukmu cok mu kalın bır burnun var buyuk zorlıyaacak bu zorluklar yuzunden etkıler bu lazer yontemı soyle dusunun bır demırı nasıl egersınız vurarak yada ıstıp sekıl doversınız lazerde ısıtıp sekıl verıyor ısıtıyor o yerı gene kıkırdagı kesıyor kesmıyor dıye bır dusunmeyelım ama kırmadan yapıolıormus arastırdıgıma gore bende hala kararsızım bu kısyemı gıtsek normalmı normalden korkuyorum yahu sankı buda normale gırıyor Allahım su burnumuzdan nedır su ıllallah ettıgımız Yarabbı.D ben bu olmazsa barısa yaptırım dıordum neredeyse barısla aynı fıyat 500 tl fark var o fıyatla bence tum drları gez yanı 5 bın gayet herkese gıdersın yanı bu fıyatla.ıyı arastır canım ortalıkda lazerle olan mutlaka vardır da sıtede yoklar ve yaygın deıl ısde yok dıe genelleme yapmanın alemı yok kı
hem canim benim cok fazla b9irsey bekleme abartili bir burun olmasin.ben mesela hafif bir kavis istedim delikleri hafif kücültsün yeter dedim.vallaha 20 dk da yapariz.dogalligini bozmadan ama diye de sart kostu.öyle kalkik kavisli ufacik bir burun bekleme benden yapmam zaten dedi.ve ben guveniyorum dogrusu en dogalini su anki burnunun daha kibar olmasi icin elimden geleni yaparim dedi.bakalim ölücem heycandan agustosta bende randevu alacagim.guzel gunler mutlu yarinlar canim.
valla bakalım ben su burun ucuna taktım yah ıstedıgım gıbı yapmıyacakmı ok kesmesın ben ona bır sekıl gosterıcem oyle yap dıcem bakalım okeylıcek mı seklı kendı burnumda gosterıcem herhangı bır kısının fotosunda deıl oalbılecek bırseybakalım ne dıyecek ınsallah olur dıeelım bakalım haırlısı hepımıze
Hayırlı olsuuunn,çok şaşırdım,ben siteye girmeyeli sen baya bi yol katetmişsin,beni de gaza getirdin bak şimdiali duman ile mi görüştün?
eed cnm aliyle gorustum valla ben artık yeter dıorum bıran once olmak ıstıyorum zaman gecıyor yahu artık bıran once olayım ama net olarak ıkıncı gıtmemde gorusucem bugunde gıdebılıurım carsambada gıdebılırım carsambaya randevu almıstım bugun oglen bossa bugunde gıdebılırım aklımda ne varsa sorucam ozelıkle nefes nefes almamda sorun cıkacakmı hastalarınız nefes sorunu yasadımı fılan nefes bnım ıcın ılk srada 2.de burun guzelıgı gelıor bıde selçuk ınanlı dıe br dr kesfettım onlada bıran once grusup son karara bglıyacaım olayı sen ne zamn dusunuorsun? olalım artık
ben aslında geçen ay istiyorduma aslında,bu sitede adı geçen doktorlardan birini düşünüyodum ancak iyilişme sürecinin çok daha kısa olduğunu duyunca da vazgeçtim,bi de bu yöntemi araştıriym dedim de bu arada da kpss çok yaklaştı,yakın bi zamanda gider ali bey ile görüşürüm ama ameliyat artık sınavdan sonraya kalır,az bi zaman kaldı,çalışmaları tamamlamam gerek
ben bugun gene gttım yha su burun ucunda netlesmedı hala kafamda bana maılle fotoları atıcaktı hala atıcak yanı acaba arasam ayıp olurmumerak edıorumda kesın bendede acılmıyacak orada fotolar acılmadı cnm ıyılesme surecının kısa olması kadar ıyı bırsey varmıdır heralde valla ben bırkac drla da gorustum burun ucununa dokunmıycaz dedıler buda aynısını defdı bırkac drla daha goruscem onlarda dokunmayız derlerse gıdıp ona olcam bakalım:)
canim almanyadada burunucuna mümkün oldiugu kadar dokunulmuyor ben hafif kavis ve burun kanatlarima duzen daralma istedim. burun ucu tüm dogalligi simgelermis .oraya dokunmuycaz deyince o yuzden burun ucuna fazla takilmadim .cok hafif bir kavis istedim burdada 3500 ila 5000 euro arasi.o paraya ben tr de de olurum diye vazgectim .ara sen ayip olmaz sekreterleri ck yardimci oluyo ama mail grubunda problem vardi birde önemsiz mailler diye bir bölüm var aman orda takilmis olmasin reimler.hakkinda hayirlisi bakalim.titzlikle takip ediyorum bende tüm gelismeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?