ben bu yeni yöntemi kesinlikle bütün arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.
kesik yok, morluk yok, şişlik yok, ağrı yok.
ameliyattan çıktığımda kolumda serum bile yoktu düşünün. artık eski yöntemle yapılan burun ameliyatları yerine lazer tekniğiyle yapılan burun ameliyatları var.
ameliyat olacak arkadaşların bu yöntemleri araştırmasını tavsiye ederim.
reklam yapıyorsun diye üstüme saldırılmasını istemediğimden doktor adı vermiyorum ama böyle bir yöntemden de habersiz kalmanızı istemem.
ceycu,sen kendin mi ameliyat oldun?arkadaşın mı oldu?başka bi mesajında arkadaşım oldu demiştin...bu yöntem çok mu yeni bu arada yaaa,başka kimseden çıt çıkmıyo
Bana sekreterden de yanıt gelmedi,kaç günde dönerler acaba?
canim mail atmiyorlar telefon acip soracaksin.maillere yetisemiyorlar ali duman ve hüseyin guner iki üc dr daha var orda.ben hep tel. actim resim yolladikdan 3 gun sonra.valla bir an önce görüsmek lazim ben agustosda düsünüyorum fiyatlari arttirmadan.bu sistem yakup avsarin uyguladigina cok benziyor aslinda ama yakup bey masallah 11 milyar istemisti.esimde o paraya ben burnunu yaptirmam yeni bir gari alirim demisti.:)))))hemen hemen ayni sistem.ben 3,5 a anlastim bazi arkadaslar 5 diyor.ariycam bu hafta yeniden.bakalim.
11bini duyunca dumur olmuş eşin,e baya da yüksek bi meblağ,araştırdım evet,yakup avşar da buna benzer bir yöntem uyguluyormuş,kendi geliştirdiği bir yöntemmiş,şişik,morluk az oluyomuş,gerçekten de avşara ameliyat olan 2 arkadaşım da 2 haftaya turp gibi işlerine döndüler doğrusu ama malum,lazer biraz faerklı gibi,kimileri eski haline döner mi filan demiş,ondan kafam karıştı
arkadasim hic kafani bulandirma.en iyisi vaktin varsa git birebir görüs hasta resimelrini incele.belki gercekden dogrudur türkiyede plastik cerrahi cok ilerlemis burda alman doktorlar bile agzi acik hayretle bakiyorlar inanki.belkide gercekden söylenenler dogrudur.zamandan kaybetmeden git görüs derim.hem sana hem bize bilgi olur.en azindan hepimiz karar veririz bu dogrultuda.sevgiyle kal canim.
papatyam 15 gun cok kisa bir zaman süreci aslinda nester ile yapilan estetiklerde burun 6 ayda yerine oturuyor lazerle 1.ayinda yüzde 90 oturuyor.tr.de olsam valla gider görüsürdüm bi gidip görüsün nolur 1 saatinizi alir en fazla hasta resimlerine de bakin bu kadar stres yapmayiz sende bunalmassin papatyam heee.
Peki bu yöntem nasil bir yöntemmis? . Bu isin sirrini cözebildin mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?