lazer yöntemiyle burun ameliyatı

ceycu,sen kendin mi ameliyat oldun?arkadaşın mı oldu?başka bi mesajında arkadaşım oldu demiştin...bu yöntem çok mu yeni bu arada yaaa,başka kimseden çıt çıkmıyo

benim kafam karıştı çok,bu konuyu başka bir doktora mı danışmak gerek,herhalde ki kafadaki soru işaretlerinin giderilmesinde sağlıklı olur

Nazım çerkeş de bu ameliyatı yapıyor diyenler var ama ben web sitesinden buna dair bir bilgiye ulaşamadım,o nasıl bir doktor acaba?

Bana sekreterden de yanıt gelmedi,kaç günde dönerler acaba?

canim mail atmiyorlar telefon acip soracaksin.maillere yetisemiyorlar ali duman ve hüseyin guner iki üc dr daha var orda.ben hep tel. actim resim yolladikdan 3 gun sonra.valla bir an önce görüsmek lazim ben agustosda düsünüyorum fiyatlari arttirmadan.bu sistem yakup avsarin uyguladigina cok benziyor aslinda ama yakup bey masallah 11 milyar istemisti.esimde o paraya ben burnunu yaptirmam yeni bir gari alirim demisti.:)))))hemen hemen ayni sistem.ben 3,5 a anlastim bazi arkadaslar 5 diyor.ariycam bu hafta yeniden.bakalim.

11bini duyunca dumur olmuş eşin,e baya da yüksek bi meblağ,araştırdım evet,yakup avşar da buna benzer bir yöntem uyguluyormuş,kendi geliştirdiği bir yöntemmiş,şişik,morluk az oluyomuş,gerçekten de avşara ameliyat olan 2 arkadaşım da 2 haftaya turp gibi işlerine döndüler doğrusu ama malum,lazer biraz faerklı gibi,kimileri eski haline döner mi filan demiş,ondan kafam karıştı

arkadasim hic kafani bulandirma.en iyisi vaktin varsa git birebir görüs hasta resimelrini incele.belki gercekden dogrudur türkiyede plastik cerrahi cok ilerlemis burda alman doktorlar bile agzi acik hayretle bakiyorlar inanki.belkide gercekden söylenenler dogrudur.zamandan kaybetmeden git görüs derim.hem sana hem bize bilgi olur.en azindan hepimiz karar veririz bu dogrultuda.sevgiyle kal canim.

ya,iyice araştırıp bana uygunsa gitmek isterim,sonuçta karşı tarafı da boşu boşuna meşgul etmemek gerek,o yüzden bu kadar ince eleyip sık dokuyorum,sonuçta ilk görüşme için de bana vakit ayırıcaklar,uygun değilse hiçkimsenin vaktini almak istemiyorum,yine de sağol cnm

Biraz daha araştırınca gördüm ki bu yöntemde de iyileşme süreci 15 güne kadar uzamakta,halen daha bu işn sırrını çözemedim,bakalım araştırmaya devam

papatyam 15 gun cok kisa bir zaman süreci aslinda nester ile yapilan estetiklerde burun 6 ayda yerine oturuyor lazerle 1.ayinda yüzde 90 oturuyor.tr.de olsam valla gider görüsürdüm bi gidip görüsün nolur 1 saatinizi alir en fazla hasta resimlerine de bakin bu kadar stres yapmayiz sende bunalmassin papatyam heee.

gidicem cicim de,Ali Bey y.dışında seminerde mi neymiş.O

bana 5000 TL fiyat çıkarıldı halbuki burnum da çok sorunlu sayılmaz ama,kararsız kaldım,yaptıran kimse de olmayınca çok kararsız kaldım,doktorun gösterdiği hasta resimleri yetmiyo ki,burda sizlerin vereceği fikirler çok daha önemli sonuçta...diğer doktorların onca hastası çıkıp memnuniyetini paylaşınca ve de lazer yöntemi için kimseden ses çıkmayınca bu yönetmi elemek en mantıklısı sanırım :2:

Peki bu yöntem nasil bir yöntemmis? . Bu isin sirrini cözebildin mi :)

kapalı ameliyat yapılıyomuş,işte lazerle birlikte kamera filan oluyomuş,böylece burnun ucunu görebiliyolarmış ancak teorik bilgiden ziyade pratiğe dökülen bilgi önemli diye düşünüyorum ve bana 5000 tl bir fiyat çıkarıldı.bu da sitede geçen çok iyi denen bazı doktorlarla yarışan bir fiyat,çok kararsız kaldım yani

Madem o kadar risksiz ve kolay uygulanabilen bi yöntemmiş de niye o kadar pahalıymış. Bu lazer tekniği mucize gibi takdim ediliyor ama bi tüy sorunu bile halledemiyor. Bence acele etmeyin ortada lazerle ameliyat olmuş kimse yok.

cnm sana neden 5 bın dedı? Burnumda okadar sorun yok dedın nefes alma problemı fılan varmı pekı? nefes alma problemın olmasada fıyatı ındır desende ındırmıyorlar zaten ben sonucda aynı ıslemı yapıorum sorunu olanda olmıyanda fark etmıyor derler yanı burun ucu dusukmu cok mu kalın bır burnun var buyuk zorlıyaacak bu zorluklar yuzunden etkıler bu lazer yontemı soyle dusunun bır demırı nasıl egersınız vurarak yada ıstıp sekıl doversınız lazerde ısıtıp sekıl verıyor ısıtıyor o yerı gene kıkırdagı kesıyor kesmıyor dıye bır dusunmeyelım ama kırmadan yapıolıormus arastırdıgıma gore bende hala kararsızım bu kısyemı gıtsek normalmı normalden korkuyorum yahu sankı buda normale gırıyor Allahım su burnumuzdan nedır su ıllallah ettıgımız Yarabbı.Dben bu olmazsa barısa yaptırım dıordum neredeyse barısla aynı fıyat 500 tl fark var o fıyatla bence tum drları gez yanı 5 bın gayet herkese gıdersın yanı bu fıyatla.ıyı arastır canım ortalıkda lazerle olan mutlaka vardır da sıtede yoklar ve yaygın deıl ısde yok dıe genelleme yapmanın alemı yok kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…