merhaba :)lazer kervanına ben de katıldım kısa süre önce.memnun kalanlardanım.darısı düşünen diğer hanımlara.henüz 20 gün oldu.herşey sorunsuz işliyo.levent hocayla randevum olacak yakın zamanda.amelıyat sonrası ılk görüşmemiz...ancak yoğun sanırım.asıstanının dönüş yapmasını beklıyorum.
eya,sana daha önce de söyledıgım gıbı bukalemun mısalı değiştim günlerce.
çünkü serteleşen,kemıkleşen bi ödem oluştu.
bazen arkadaşlar yok ya sola dııl,bugün sağa kayık dıyolar :)
:)) bende bu ayın 26 sında gidicem kontrole. kafamda binlerce soru birikiyor ama gidince hepsi hoooop havaya uçuyor:)
Süper :) iyi haberlere sevindim . Yırmı gün oldu demek , cok ıyı . Maşallah ... Buruncugunu Iyı günlerde sağlıkla kullanmanı dılerım :))
burun içi ödemler korkutuyo bıraz.
Ödem burunun üzerınde ,deri altında mı ? Dışardan belli oluyor mu , burunda sekli bozukluğuna sebep oluyor mu ? Yoksa ıc kısımda ki etlerin şişmesi ile ilgilimi ?
teşekkür ederim.darısı başınıza.insanın içine sınınce ayrı güzel oluyomuş.yaşayınca anlıyo ınsan :)
O yatış pozisyonu ile ilgiliymiş :) Dr ıstedıgın tarafa yat dıyor ama sırt üstü yatmak en dogrusutmus ilk zamanlar
Genze doğru giden görünmeyen kısımda diilse , burnunun delıklerı ıcınde gorebıldıgın kısımdaysa onlar gecıyor . Evet kemık gıbı sert oluyor , ilginç çıkıntı şeklinde . Onlar yüksek muhtemel geçecek bence . İçin rahat olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?