Lazerle burun estetiği mi normal estetik mi?

Süper :) iyi haberlere sevindim . Yırmı gün oldu demek , cok ıyı . Maşallah ... Buruncugunu Iyı günlerde sağlıkla kullanmanı dılerım :))

Süper :) iyi haberlere sevindim . Yırmı gün oldu demek , cok ıyı . Maşallah ... Buruncugunu Iyı günlerde sağlıkla kullanmanı dılerım :))

teşekkür ederim.darısı başınıza.insanın içine sınınce ayrı güzel oluyomuş.yaşayınca anlıyo ınsan :)

Ödem burunun üzerınde ,deri altında mı ? Dışardan belli oluyor mu , burunda sekli bozukluğuna sebep oluyor mu ? Yoksa ıc kısımda ki etlerin şişmesi ile ilgilimi ?

ödemler içerde.dışardan belli olan bişey kalmadı.etler kemıkleştı sankı.sertler hala.burnumu sılmek zor oluyo.burun ucu sert çünkü.bı sene böle gidermış.açık amelıyat olmuş olan bı arkadaşım bugün söyledi.o burun ucunu yenı yenı oynatabılıyo.lzerde de durum böyle mı olur,levent hocaya sorucaz bakalım.

teşekkür ederim.darısı başınıza.insanın içine sınınce ayrı güzel oluyomuş.yaşayınca anlıyo ınsan :)

aynen yaa.yani güzellik göreceli bi kavram,güzel bir burun kişiden kişiye değişebilir ama insanın kafasından geçene en yakını yakalaması ve hayal kırıklığına uğramaması çok önemli.

O yatış pozisyonu ile ilgiliymiş :) Dr ıstedıgın tarafa yat dıyor ama sırt üstü yatmak en dogrusutmus ilk zamanlar

ilk 3 gün sırt üstü yattım,kıpırdamadım fazla.ne ödem oldu ne morluk ne şişlik.doktorumuz da şaşırdı.ıyı atlattım sanırım en zor günleri.

umarım...tek ilacımız zaman artık.günden güne şekıl alıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…