Canım doktor önerileri bölümüne bakarsan kendisiyle ilgili yorumları okuyabilirsim,bende oldum basen bölgemden,çok ta memnunumArkadaşlar Merhaba ;
Ablam 38 yaşında göbek bel sırt ve üst bacak için operasyon olacak . Alper beye gidecek kendisine operasyon olan arkadaşlar varmıdır? ve kendisi rehber doktorlar ve internette bakınca hemen kalkabilirsiniz deniyor . gerçekten hemen işe başlayabilirmi ? haftaya operasyon olacak ama ben tedirginim o da kalkacağına inanıyor Alper bey hastaları memnunmudur? arkadaşlar bilgi verirmi bana
Canım doktor önerileri bölümüne bakarsan kendisiyle ilgili yorumları okuyabilirsim,bende oldum basen bölgemden,çok ta memnunum
ablamın fotolarıııııı
Yok canım bu atleti korseyle bile giyemiyordu daha önce,ödeme rağmen epey ince öncesine göre,hatta basenleri bu kadar sırıtmıyordu ameliyattan önce,şimdi çok kalın duruyor üst kısmına göre,bir kaç ay içinde yaptıracak basen ve üst bacaklarını da.Belki atletin seklinden oyle gorunuyo ama artik bir bel kavisi cikmis ortaya :)
hatlari daha belli bence.. gecmis olsun dileklerimi iletin ablaniza
Sırt yapıldı,az da kol içleri,3 lt civarında yağ çekilmiş bildiğim kadarıyla,seninde mi göbek ve yanlar?Bu arada sadece gobek ve simitler yapilmis anladigim kadariyla. Tolamda kac lt yag cekildi bilginiz var mi? Cok odem yaptimi vucudu?
ben de yaptırmak istiyorum ne kadara ameliyat oldu ablan ve ikinci operasyondan ne kadar alacak Alper bey?:)canım bel 80,göbek 90 civarıydı,şu anda korseyle incelmiş duruyor ama değerlendirmek için erken .Eki Görüntüle 1475135
canım ablam olacak önümüzdeki ay üst bacak komple,lazerliponun bacaklarda çok iyi sonuç verdiğini söyledi Alper bey,ablamın resimlerini koyarım zaten yine ameliyattan sonra.Sevgili dostlar internette arastirmalarim sonucu laserlipolizin bana uygun bir yontem olduguna karar verdim. Aramalarda doktor beyin ismi en cok gecenlerden. Acaba kendisine sadece bacakici ve diz ici laserlipoliz yaptiran var mi? Simdilik bu bolgeleri dusunuyorum da ?
Canım öncelikle geçmiş olsun,korseyle iyi görünüyor,nasıl şu anda?kaç gün sonra işe başlayabildi ablanız?:)canım bel 80,göbek 90 civarıydı,şu anda korseyle incelmiş duruyor ama değerlendirmek için erken .Eki Görüntüle 1475135
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?