LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

missim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
91
39
13
43
Arkadaşlar Merhaba ;

Ablam 38 yaşında göbek bel sırt ve üst bacak için operasyon olacak . Alper beye gidecek kendisine operasyon olan arkadaşlar varmıdır? ve kendisi rehber doktorlar ve internette bakınca hemen kalkabilirsiniz deniyor . gerçekten hemen işe başlayabilirmi ? haftaya operasyon olacak ama ben tedirginim o da kalkacağına inanıyor Alper bey hastaları memnunmudur? arkadaşlar bilgi verirmi bana

Canım doktor önerileri bölümüne bakarsan kendisiyle ilgili yorumları okuyabilirsim,bende oldum basen bölgemden,çok ta memnunum

Eklentiler

• 11072991_939500609415131_1006851002_n.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 2.777
  • 11039593_939500749415117_969723365_n.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 3.104
Basen bölgesini daha sonra yapalım dedi Alper Bey,çünkü basen ve üst bacak ta olacak komple aynı anda yapılırs işe dönmesi zor olur diye bir kaç ay sonraya bıraktı,şu anda morlukları olmaya başladı,tabi ödem de var ama korseyle ince duruyor yine de öncesine göre.

Simitleri ayni ben! :))

Ablanin boyu kac cm? Ben 1.66 boya 72 kiloyum.
Belim 87cm alt gobek 91 kalca 99...

Ablanin olculer kac cm olcmusmuydunuz hic? Tahmini kac cm incelmis duruyor?..

Simitleri ayni ben! :))

Ablanin boyu kac cm? Ben 1.66 boya 72 kiloyum.
Belim 87cm alt gobek 91 kalca 99...

Ablanin olculer kac cm olcmusmuydunuz hic? Tahmini kac cm incelmis duruyor?..
:)canım bel 80,göbek 90 civarıydı,şu anda korseyle incelmiş duruyor ama değerlendirmek için erken .

Belki atletin seklinden oyle gorunuyo ama artik bir bel kavisi cikmis ortaya :)

hatlari daha belli bence.. gecmis olsun dileklerimi iletin ablaniza

Bu arada sadece gobek ve simitler yapilmis anladigim kadariyla. Tolamda kac lt yag cekildi bilginiz var mi? Cok odem yaptimi vucudu?

Belki atletin seklinden oyle gorunuyo ama artik bir bel kavisi cikmis ortaya :)

hatlari daha belli bence.. gecmis olsun dileklerimi iletin ablaniza
Yok canım bu atleti korseyle bile giyemiyordu daha önce,ödeme rağmen epey ince öncesine göre,hatta basenleri bu kadar sırıtmıyordu ameliyattan önce,şimdi çok kalın duruyor üst kısmına göre,bir kaç ay içinde yaptıracak basen ve üst bacaklarını da.

Bu arada sadece gobek ve simitler yapilmis anladigim kadariyla. Tolamda kac lt yag cekildi bilginiz var mi? Cok odem yaptimi vucudu?
Sırt yapıldı,az da kol içleri,3 lt civarında yağ çekilmiş bildiğim kadarıyla,seninde mi göbek ve yanlar?

Gobek, yanlar basli basina derdim.. popo 98cm gobek 92cm dusun yani yusyuvarlagim :)

Ama ben gobekten en fazla 3lt yag cikar diye dusunuyorum.. o yuzden arti olarak biraz sirt, birazda ic dis bacakta yaptiricam.. hani max sinir 5lt imis ya.. bende madem hazir aciyi cekiyorken son gramina kadar yaglarimi aldirayim istiyorum.. :)

Sevgili dostlar internette arastirmalarim sonucu laserlipolizin bana uygun bir yontem olduguna karar verdim. Aramalarda doktor beyin ismi en cok gecenlerden. Acaba kendisine sadece bacakici ve diz ici laserlipoliz yaptiran var mi? Simdilik bu bolgeleri dusunuyorum da ?

canım ablam olacak önümüzdeki ay üst bacak komple,lazerliponun bacaklarda çok iyi sonuç verdiğini söyledi Alper bey,ablamın resimlerini koyarım zaten yine ameliyattan sonra.

Missin baseni yaptirdiniz mi veya ne zaman yaptiracaksiniz? Alper bey bolgeyi kaca yapiyor? Hangi laseri tercih ediyor ve hangi hastanede islem yaptirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…