- 24 Temmuz 2015
- 24
- 6
- 1
- 53
Cnm sen lazerlipoliz yaptirmissin memnunsun sanirim. Ben Turkiye'de yasamiyorum, burada oyle bir imkanim da yok. Acaba ayrintilarianlatabilir misin? Birde kac ay oldu? Bu resimlerde bile iyi gorunuyor. Sanirim 3-4 ayda ancak sonuc aliniyormus. Ne dersin? Yaptirmak zor mu kolay mi? Benim bel ve basen belki de gobek yaptiririm.
Ablamın resimleri koyduklarım,zorluk kolaylık kişiye göre dğişir,çok kafana taktıysan yaptır derim ben,ilk bir kaç gün biraz zorlayabilir ama sonra iyi ki yaptırmışım dersin.Cnm sen lazerlipoliz yaptirmissin memnunsun sanirim. Ben Turkiye'de yasamiyorum, burada oyle bir imkanim da yok. Acaba ayrintilarianlatabilir misin? Birde kac ay oldu? Bu resimlerde bile iyi gorunuyor. Sanirim 3-4 ayda ancak sonuc aliniyormus. Ne dersin? Yaptirmak zor mu kolay mi? Benim bel ve basen belki de gobek yaptiririm.
Genelde 1 hafta 10 gün yetiyor diye biliyorumYaptıran arkadaşlar genelde ne kadar sonra tatile gidebildiniz acaba?
:)canım bel 80,göbek 90 civarıydı,şu anda korseyle incelmiş duruyor ama değerlendirmek için erken .Eki Görüntüle 1475135
Canım bir arkadaşım resim soruyor dasenin yaptıralı bayağı olmuş sanırım öncesi sonrası yeni resimlerin varsa siteye koyabilrsen arkadaşıma da göstermek istiyorum. Biraz pimpirikli bir tip resim görmek istiyor aklıma burası geldi. Teşekkürler
Riski varsa onu doktor söylemeli bence tatlımArkadaslar diet yapın spor yapın bu tarz seylerin riskide var yaptırdıktan sonra olanıda kaybetmeyin
Zaten bu ameliyatın amacı dietin sporun yapamadıklarını yaptırmak güzelimArkadaslar diet yapın spor yapın bu tarz seylerin riskide var yaptırdıktan sonra olanıda kaybetmeyin
Riskini doktor Söylemez çünkü para kazanacak . Ama evet ben anlatabilirim sanırım kesinlikle kanmayın yaptırmayın burda olumlu Yazılan yazıların hepsi bence sahte hesaplardan bu işten para kazananlar Tarafından Yazılmış . Bende burda yazılanlara inandım . Yaptırdım bugün 6. Günüm size yaşadıklarımı anlatayım sonra karar verin . Öncelikle öyle Söylenen gibi sedasyon ile oluyor narkoz almıyorsunuz yalan size bunu söylemeden narkoz ile yapıyorlar sonrada anestezi uzmanı öyle karar verdi diyorlar tabi ikisinin arasındaki farkı anlar da sorarsanız . Sonra Hiçte öyle ertesi gün Kalkıp işe gitme söz konusu değil şişlik ödem morluk inanılmaz çok yürümeye kımıldamaya bile zorlanıyorsunuz bugün 6. Günüm yataktan bile kalkamıuprum tek başıma içinden sanki bir yanma batma var dönerken Bıçak sokuyorlar sanki . Iki üç ufak delikten girecez dediler tam 8 yerden girdiler . Aaa bu arada ben öyle kilolu felan değilim sadece bel bölgem de ve üst iç bacak ta sorun vardı biraz 3 Lt yağ aldık diyorlar ama işlemden önce vücuda Sıvı basıyorlarmış cihaz kolay hareket etsin diye muhtemelen o yağın bir kısmı o Sıvı zaten genel olarak o kadar yağ alınmıyormuş sakın diyim düşmeyin bu tuzaklara hem acı çekip Sağlığınız ile oynayıp hem de para bayılmayın birde şunu eklemek istiyorum bir korse veriyorlar amleliyattan sonra 2-3 hafta takacaksınız deniyor ameliyat olduktan sonra da nedense bu süre en az 3 ay ideali 6 ay a çıkıyor 3-6 ay bu konseyi krem sürüp giyseniz aynı kiloyu zaten verirsiniz hemde hiç acı çekmedenRiski varsa onu doktor söylemeli bence tatlım
Yani bizim hesabimiz sahte seninki degil oylemi ?Riskini doktor Söylemez çünkü para kazanacak . Ama evet ben anlatabilirim sanırım kesinlikle kanmayın yaptırmayın burda olumlu Yazılan yazıların hepsi bence sahte hesaplardan bu işten para kazananlar Tarafından Yazılmış . Bende burda yazılanlara inandım . Yaptırdım bugün 6. Günüm size yaşadıklarımı anlatayım sonra karar verin . Öncelikle öyle Söylenen gibi sedasyon ile oluyor narkoz almıyorsunuz yalan size bunu söylemeden narkoz ile yapıyorlar sonrada anestezi uzmanı öyle karar verdi diyorlar tabi ikisinin arasındaki farkı anlar da sorarsanız . Sonra Hiçte öyle ertesi gün Kalkıp işe gitme söz konusu değil şişlik ödem morluk inanılmaz çok yürümeye kımıldamaya bile zorlanıyorsunuz bugün 6. Günüm yataktan bile kalkamıuprum tek başıma içinden sanki bir yanma batma var dönerken Bıçak sokuyorlar sanki . Iki üç ufak delikten girecez dediler tam 8 yerden girdiler . Aaa bu arada ben öyle kilolu felan değilim sadece bel bölgem de ve üst iç bacak ta sorun vardı biraz 3 Lt yağ aldık diyorlar ama işlemden önce vücuda Sıvı basıyorlarmış cihaz kolay hareket etsin diye muhtemelen o yağın bir kısmı o Sıvı zaten genel olarak o kadar yağ alınmıyormuş sakın diyim düşmeyin bu tuzaklara hem acı çekip Sağlığınız ile oynayıp hem de para bayılmayın birde şunu eklemek istiyorum bir korse veriyorlar amleliyattan sonra 2-3 hafta takacaksınız deniyor ameliyat olduktan sonra da nedense bu süre en az 3 ay ideali 6 ay a çıkıyor 3-6 ay bu konseyi krem sürüp giyseniz aynı kiloyu zaten verirsiniz hemde hiç acı çekmeden
Vallahi bütün doktorların Web istesin de sedasyon narkozsuz diye yazıyor gittiğinizde ki ben en ünlü 4 doktor ile görüştüm hepsi narkozsuz konforlu bir operasyon dedi ama öyle olmadı . Hatta ameliyat a girmeden hızlı hızlı prosedür kağıtları imzalattılar o arada hemşire ye kağıtta narkoz yazıyor dedim evet dedi önce iyise narkoz olmayacaktı dedim aaa olabilir o önemli değil doktorunuz ne dedi ise o olur dedi bende doktor sedasyon dedi konuşmak istiyorum onunla dedim ameliyathane de olacak konuşursun dedi asansöre binince kolundaki damar yolundan bir ilaç verdi heyecanını alsın diye dedi ameliyat a girdiğim de doktoru hayal meyal gördüm konuşamasan gittim sonra odamda Boğaz'ım acıyarak uyandım narkoz mu aldım dedim doktorun hemşiresi evet ona biz de karışamıyoruz anestezi uzmanı karar veriyor öyle karar vermiş dedi .Benim ameliyat başarılı mı bilmem sırf doktor karalıyor onun için yazıyor denmesin diye isim paylaşmıyorum ama burda da adı Çokça geçen en başarılılarından biri zaten bu doktor ile değil işlem ile alakalı bence ve bu işlem Çek gereksiz ve Acılı Ağrılı bir işlem isteyen herkez özelden yazıp daha detay bilgi alabilir bendenYani bizim hesabimiz sahte seninki degil oylemi ?
Bu ne cirkin bir suclama biz buraya ameliyat olmadan girip dr arastiriyoruz ve icimize sinen bir dr'a ameliyat olmayi karar veriyoruz
Sizin ameliyatiniz basarili gecmedi diye bunlar yalan para icin yapiyorlar diye suclamada bulunamazsiniz !
Beni senin dedigin gibi yok sedasyon olacak ama narkoz verdik demediler bastan narkoz dediler bir kere
Bizim yazilarimiz sahte degil insanlarin kafasini karistirmayin lutfen !
Pardon ama siz kimsiniz siz ne hakla buradaki üyeleri sahtekarlar diye suclayabiliyorsunuz ben lazer liposuction yaptırdım doktorumda son derece başarılı süper bi doktor 4 lt de yag aldı benden 14 günlük fotolarımı koydugumda bu forum ayaga kalktı bu sonuca ama pardon onlarda photoshoptu dimiRiskini doktor Söylemez çünkü para kazanacak . Ama evet ben anlatabilirim sanırım kesinlikle kanmayın yaptırmayın burda olumlu Yazılan yazıların hepsi bence sahte hesaplardan bu işten para kazananlar Tarafından Yazılmış . Bende burda yazılanlara inandım . Yaptırdım bugün 6. Günüm size yaşadıklarımı anlatayım sonra karar verin . Öncelikle öyle Söylenen gibi sedasyon ile oluyor narkoz almıyorsunuz yalan size bunu söylemeden narkoz ile yapıyorlar sonrada anestezi uzmanı öyle karar verdi diyorlar tabi ikisinin arasındaki farkı anlar da sorarsanız . Sonra Hiçte öyle ertesi gün Kalkıp işe gitme söz konusu değil şişlik ödem morluk inanılmaz çok yürümeye kımıldamaya bile zorlanıyorsunuz bugün 6. Günüm yataktan bile kalkamıuprum tek başıma içinden sanki bir yanma batma var dönerken Bıçak sokuyorlar sanki . Iki üç ufak delikten girecez dediler tam 8 yerden girdiler . Aaa bu arada ben öyle kilolu felan değilim sadece bel bölgem de ve üst iç bacak ta sorun vardı biraz 3 Lt yağ aldık diyorlar ama işlemden önce vücuda Sıvı basıyorlarmış cihaz kolay hareket etsin diye muhtemelen o yağın bir kısmı o Sıvı zaten genel olarak o kadar yağ alınmıyormuş sakın diyim düşmeyin bu tuzaklara hem acı çekip Sağlığınız ile oynayıp hem de para bayılmayın birde şunu eklemek istiyorum bir korse veriyorlar amleliyattan sonra 2-3 hafta takacaksınız deniyor ameliyat olduktan sonra da nedense bu süre en az 3 ay ideali 6 ay a çıkıyor 3-6 ay bu konseyi krem sürüp giyseniz aynı kiloyu zaten verirsiniz hemde hiç acı çekmeden
Bizim sonuclarimiz belli ortada fotolarimiz varVallahi bütün doktorların Web istesin de sedasyon narkozsuz diye yazıyor gittiğinizde ki ben en ünlü 4 doktor ile görüştüm hepsi narkozsuz konforlu bir operasyon dedi ama öyle olmadı . Hatta ameliyat a girmeden hızlı hızlı prosedür kağıtları imzalattılar o arada hemşire ye kağıtta narkoz yazıyor dedim evet dedi önce iyise narkoz olmayacaktı dedim aaa olabilir o önemli değil doktorunuz ne dedi ise o olur dedi bende doktor sedasyon dedi konuşmak istiyorum onunla dedim ameliyathane de olacak konuşursun dedi asansöre binince kolundaki damar yolundan bir ilaç verdi heyecanını alsın diye dedi ameliyat a girdiğim de doktoru hayal meyal gördüm konuşamasan gittim sonra odamda Boğaz'ım acıyarak uyandım narkoz mu aldım dedim doktorun hemşiresi evet ona biz de karışamıyoruz anestezi uzmanı karar veriyor öyle karar vermiş dedi .Benim ameliyat başarılı mı bilmem sırf doktor karalıyor onun için yazıyor denmesin diye isim paylaşmıyorum ama burda da adı Çokça geçen en başarılılarından biri zaten bu doktor ile değil işlem ile alakalı bence ve bu işlem Çek gereksiz ve Acılı Ağrılı bir işlem isteyen herkez özelden yazıp daha detay bilgi alabilir benden
Ben kimseyi bireysel olarak suçlamadım burası Özgür bir Paylaşım platformu olumlu yazanlar gibi olumsuz da yazılabilir zaten Yarası olanda kendini belli ederPardon ama siz kimsiniz siz ne hakla buradaki üyeleri sahtekarlar diye suclayabiliyorsunuz ben lazer liposuction yaptırdım doktorumda son derece başarılı süper bi doktor 4 lt de yag aldı benden 14 günlük fotolarımı koydugumda bu forum ayaga kalktı bu sonuca ama pardon onlarda photoshoptu dimikomiksiniz
Burasi ozgur bir platform evet ama suclama yasak bizi asistanlikla sucluyosunuz yalan yazilar diyosunuzBen kimseyi bireysel olarak suçlamadım burası Özgür bir Paylaşım platformu olumlu yazanlar gibi olumsuz da yazılabilir zaten Yarası olanda kendini belli eder
Hazır lazerlipoliz yapıldı ben öncesi ve Sonrasını henüz bilmiyorum sadece olan kandırmacaları ve acıları söylüyorum açıkçası bu kadar acıdan sonra sonuçta pek ilgimi çekmiyor tek bildiğim asla değmez sağlığımıza yazıkBizim sonuclarimiz belli ortada fotolarimiz var
Simdi sen photoshop dersin bosuna gostermiyeyim dimiben cok aci cekmedim en fazla uc gun yataktan zor kalkabildim ama tek basima otelde kaldim ve hep tek basima kalktim birde ek olarak meme ameliyatim da oldu lipoyla birlikte hic zorlanmadim
Size o zaman klasik lipo yapildi yerinizden kalkamadiniz ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?