LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

surdaki butun yorumlara bakiyorum hepsi olumlu bu cok tuhaf degilmi ? bende boyle bakarak gittim sakin yaptirmayin bu tarz seyler spor yapin sonra uzulmemek icin ben yaptirdim memnun kalmadim keskeler olmasin agrisi cok oyle 1 gunde normal hayata donmeniz imkansiz bence cok dusunun bu tarz ameliyatlari genelde en cok bel yani ve basende degisiklik oluyor ama yinede spor arkadaslar pilates yapin yag yakici egzersizler yapin dedigim gibi vucuduzun dengesini bozmayin

Son düzenleme:
Canım öncelikle geçmiş olsun,korseyle iyi görünüyor,nasıl şu anda?kaç gün sonra işe başlayabildi ablanız?
Bir hafta epey zor oldu aslında,ama sonra daha iyiydi,bir hafta istirahat iyi olur bence.

Missin baseni yaptirdiniz mi veya ne zaman yaptiracaksiniz? Alper bey bolgeyi kaca yapiyor? Hangi laseri tercih ediyor ve hangi hastanede islem yaptirdiniz?
Canım ben değil ablam lazerlipo oldu,ben araştırıp önermiştim kendisine Alper Beyi,biraz kendimi sorumlu hissediyorum açıkçası basen için ödemlerin geçmesini bekliyor,hangi laseri tercih ediyor derken ne demek istediğini pek anlamadımfiyat bilgisini özelden yazsam daha iyi sanırım.

Geçmiş olsun ablana sonuç şimdiden fark edilebiliyor. Bugün nasıl kaçıncı gün normal hayata dönebilecek

Geçmiş olsun ablana sonuç şimdiden fark edilebiliyor. Bugün nasıl kaçıncı gün normal hayata dönebilecek
Bir ay oldu yaklaşık,bir hafta epey zorlandı ama şimdi daha iy,ödem ve morluklar geçti epey,sende mi lazerlipo oldun?

Bi
Ben mini karın germe ve lipo kombin oldum evet. 1 haftadan sor işlerini kendisi yapabildimi
çok geçmiş olsun canım,evet biraz zorlanmakla beraber yapabildi,sen nasılsın,kaç gün oldu?

Bi

çok geçmiş olsun canım,evet biraz zorlanmakla beraber yapabildi,sen nasılsın,kaç gün oldu?

3. Günüm bugün kızımla bi kaç başbaşa kaldım ama zorlandım ben. Bi an önce çocuklarıma kendim bakmak istiyorum.

Sana da çok geçmiş olsun şimdi nasıl hissediyorsun

Ben mini karın germe ve lipo kombin oldum evet. 1 haftadan sor işlerini kendisi yapabildimi
Ayperim, çok geçmiş olsun. Nasılsın şimdi? Bugün 3.günün herhalde. Fiyat bilgisi verebilir misin? Hangi hastanede oldun ve dr.'dan memnun kaldın mı? Ben de çok kararsızım. 2 dr arasında kaldım. Alper beyin telefonlarına ve sitesine de ulaşılamıyor dünden beri. Var bir hayır diyorum ben de:)) Ama sporla en az 15 yılda düzelebilirim ben. Olmam şart bu işlemi( Sen önerir misin? Kaç kg çekilmiş? Çok sordum, yorgunsun oysa, kusura bakma.

Teşekkür ederim canım. Herşeyden önce ben çok iyi bir doktora denk geldim. Tanıdıklarım yönlendirdi sağolsunlar.
Ali Sakinsel doktorum. Fiyat için benim vermem doğru olmaz git görüş derim. Muayeneler ücretsiz. Bugün 4. Günüm dayanılmayacak bir ağrım yok. Kızımı yediriyorum içiriyorum ufak işlerimi halledebiliyorum şükür. Hiç kaç kilo yağ çekildiğini sormadım açıkcası bende kilo problemi yoktu. Perşembe kontrolüm var o zaman aklıma gelirse soracağım. Basenlerim çok çıkıktı. Doğumlardan sonra şekilsiz bir Göbek vardı. Inşallah korseden kurtulduğumda mutlu sonuca ulaşırım.

Gecmiş olsun canım inşallah sonuç istediğin gibi olur, Göğüs yaptırdın mı

Sonuclarinin bu kadar cabuk ortaya ciktigini bilmiyordum. Bugun tv'de de izledim. Cok faydalandim. Simdi sizin resimleri yeni gordum. Valla super olmus. Kiskandim. Bir an evvel ben de gitcem.

Bugun telefonla konustum Alper beyin asistani ile valla sanki ameliyat yarin olacakmis gibi heyecan yaptim :/ bu hafta olmazsa onumuzdeki hafta gorusecegim. Bu arada baska alternatif de bakmak istiyorum en azindan fiyat karsilastirmasi icin. Diger doktorlara yaptiran arkadaslar da yaptirdiklar bolge ve fiyatlarini yazarlarsa bu forum cok faydali bir forum olur diyorum.

Cnm sen kime oldun ve neden memnun deilsin.. Bende çoklu yerden lipolazer olmak istiyorum ama yorumun dikkatimi çekti.. Sorun ne?

3 ay geçmiş basenleride yaptırdımı ablan? Karın ve sırtının yeni fotosu varmı? Hala memnunmu? Tşkkrlr
Merhaba,evet ablam çok memnun,fakat ayağını kırdı birkaç hafta önce,biraz bekliycek yaptırmak için.

1 ay nasil gecti anlayamadim. Valla hersey cok iyi gercekten ise yaradigini hissetmeye basladim laserlipolizi kesfeden de yapan doktorumdan da Allah bin kere razi olsun.

1 ay nasil gecti anlayamadim. Valla hersey cok iyi gercekten ise yaradigini hissetmeye basladim laserlipolizi kesfeden de yapan doktorumdan da Allah bin kere razi olsun.
Birkaç ay sonra daha iyi hissedeceksin,daha birşey görmedin,oldukça güzel sonuçları olan bir ameliyat

Evet arkadasim dedigim gibi simdiden cok mutluyum. Iyi dileklerin icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…