- 25 Nisan 2015
- 5
- 0
- 1
Bir hafta epey zor oldu aslında,ama sonra daha iyiydi,bir hafta istirahat iyi olur bence.Canım öncelikle geçmiş olsun,korseyle iyi görünüyor,nasıl şu anda?kaç gün sonra işe başlayabildi ablanız?
Canım ben değil ablam lazerlipo oldu,ben araştırıp önermiştim kendisine Alper Beyi,biraz kendimi sorumlu hissediyorum açıkçasıMissin baseni yaptirdiniz mi veya ne zaman yaptiracaksiniz? Alper bey bolgeyi kaca yapiyor? Hangi laseri tercih ediyor ve hangi hastanede islem yaptirdiniz?
Bir ay oldu yaklaşık,bir hafta epey zorlandı ama şimdi daha iy,ödem ve morluklar geçti epey,sende mi lazerlipo oldun?Geçmiş olsun ablana sonuç şimdiden fark edilebiliyor. Bugün nasıl kaçıncı gün normal hayata dönebilecek
Ben mini karın germe ve lipo kombin oldum evet. 1 haftadan sor işlerini kendisi yapabildimiBir ay oldu yaklaşık,bir hafta epey zorlandı ama şimdi daha iy,ödem ve morluklar geçti epey,sende mi lazerlipo oldun?
çok geçmiş olsun canım,evet biraz zorlanmakla beraber yapabildi,sen nasılsın,kaç gün oldu?Ben mini karın germe ve lipo kombin oldum evet. 1 haftadan sor işlerini kendisi yapabildimi
Bi
çok geçmiş olsun canım,evet biraz zorlanmakla beraber yapabildi,sen nasılsın,kaç gün oldu?
3. Günüm bugün kızımla bi kaç başbaşa kaldım ama zorlandım ben. Bi an önce çocuklarıma kendim bakmak istiyorum.
geçmiş olsun zor bi ameliyat umarım deger acıları tarif edilmez öyle internet yazdıgı gibi ilk gün işe dönüş veya normal hayata dönüş olmuyo coklu yerden yapılırsa umarım istedginiz sonucu alırsınız
Ayperim, çok geçmiş olsun. Nasılsın şimdi? Bugün 3.günün herhalde. Fiyat bilgisi verebilir misin? Hangi hastanede oldun ve dr.'dan memnun kaldın mı? Ben de çok kararsızım. 2 dr arasında kaldım. Alper beyin telefonlarına ve sitesine de ulaşılamıyor dünden beri. Var bir hayır diyorum ben de:)) Ama sporla en az 15 yılda düzelebilirim ben. Olmam şart bu işlemiBen mini karın germe ve lipo kombin oldum evet. 1 haftadan sor işlerini kendisi yapabildimi
Ayperim, çok geçmiş olsun. Nasılsın şimdi? Bugün 3.günün herhalde. Fiyat bilgisi verebilir misin? Hangi hastanede oldun ve dr.'dan memnun kaldın mı? Ben de çok kararsızım. 2 dr arasında kaldım. Alper beyin telefonlarına ve sitesine de ulaşılamıyor dünden beri. Var bir hayır diyorum ben de:)) Ama sporla en az 15 yılda düzelebilirim ben. Olmam şart bu işlemi( Sen önerir misin? Kaç kg çekilmiş? Çok sordum, yorgunsun oysa, kusura bakma.
Cnm sen kime oldun ve neden memnun deilsin.. Bende çoklu yerden lipolazer olmak istiyorum ama yorumun dikkatimi çekti.. Sorun ne?surdaki butun yorumlara bakiyorum hepsi olumlu bu cok tuhaf degilmi ? bende boyle bakarak gittim sakin yaptirmayin bu tarz seyler spor yapin sonra uzulmemek icin ben yaptirdim memnun kalmadim keskeler olmasin agrisi cok oyle 1 gunde normal hayata donmeniz imkansiz bence cok dusunun bu tarz ameliyatlari genelde en cok bel yani ve basende degisiklik oluyor ama yinede spor arkadaslar pilates yapin yag yakici egzersizler yapin dedigim gibi vucuduzun dengesini bozmayin
3 ay geçmiş basenleride yaptırdımı ablan? Karın ve sırtının yeni fotosu varmı? Hala memnunmu? Tşkkrlrevet ya ablam oldu
Merhaba,evet ablam çok memnun,fakat ayağını kırdı birkaç hafta önce,biraz bekliycek yaptırmak için.3 ay geçmiş basenleride yaptırdımı ablan? Karın ve sırtının yeni fotosu varmı? Hala memnunmu? Tşkkrlr
Birkaç ay sonra daha iyi hissedeceksin,daha birşey görmedin,oldukça güzel sonuçları olan bir ameliyat1 ay nasil gecti anlayamadim. Valla hersey cok iyi gercekten ise yaradigini hissetmeye basladim laserlipolizi kesfeden de yapan doktorumdan da Allah bin kere razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?