• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lcd tv aldık ama.......

deniz ve mehtap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
750
3
96
İstanbul
lcd tv aldık ama duvara mı yoksa sehpa üzerine mi koysak kararsız kalmış durumdayım.
aranızda bu tip tv kullananlara sormak istedim. hangisi daha iyi, kullanışlı olur.
mesela küçük çocuğum olduğu için duvara monte ettirelim diyorum ama onun kablolarını nasıl saklıyorlar? bunu da merak ediyorum. sadece şu konuda kesin kararlıyım o da büyük tvünitelerinden almak istemem. hani şu arkasında dev gibi yukarı kadar mobilyalı olanlardan hoşlanmıyorum.

bizdede var LCD
biz duvara monte etmedik, sehpa gibi biseyin üzerine koyduk. duvarada monte edilebilir, kablo sorunu olmuyor sanirmm, hic görmedim yani, hic dikkatimi cekmedi, demekki tv nin arkasinda kaliyor kablolar..
ikiside kullanisli, yani bi sorun yasamadik biz.

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın televizyonunuzu koymak istediğiniz yerden 1-2 foto koyarsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Sehpada mı daha güzel olur yoksa duvardamı ayrıca çocuk olayınıda kabloları bantlayarak veya plastik birşey vardı onla birleştirirseniz sorun olmaz

duvara monte etmek tabii daha iyi duruyor ama kabloların duvarın içine konması durumunda.. o da sizi biraz ugrastırır.kendi evinizse ve tvnin yerini değiştirmeyecekseniz duvar derim.. ben kendi evim için ise duvar unitesi düşünüyorum.

oturma odasındakı duvara monte ama kablolar benı cok rahatsız edıyor salondakı tv ünitesi oldugu ıcın normal ayaklı duruyor ve cok sık. ben ayaklı tavsıye edrım

biz de yakında tv de değişiklilik yapmayı düşündüğümüz için biraz araştırmıştım,duvara asmak istiyordum ama kablo görünmesin istiyordum,ayrıca büyük ünite istemiyordum falan..ikea da bir tane gözüme takıldı,120 en 140 boy,arkası lcd asmak için güçlendirilmiş,kablolar ardada gizli kalıyor,4 renk çeşidi var,vcd uydu alıcısı falan koymak için yer ve 2 çekmecesi var yanılmıyorsam.aslında sitesinden baksan daha iyi olur,benno diye geçiyor adı.en son katoloğunda da var beyazı,üstüne raf falan hoş durmuş,belki sana fikir olabilir..

LCD tv ler için gayet güzel sehpalar var . Bence sehpa daha iyi olur . Çünkü duvara monte ettirirsen yerinde değişiklik yapmak istersen oldukça zor ve zahmetli oluyor .

ben de lcd aldım bello dan unıte mobilla aldım şimdi pişman oldum küçük çoçuklarım var lcd çok elliyorlar çiziliyor bu gün eve mobilacı çagırdım unuteyi duvara monta edicem mobilyayıda yenide yaptırıcam duvar her zaman daha kullanişlı duvara monta edilmiş lcd modellerine bak ben de resimler var ama nasıl buraya konulur bilmiyorum kablolarını gızlemek için aparatlar var isimlerini bilmiyorum ayrıca ben mutfağada lcd aldım duvara koydum güzel oldu buraya resim koymasını bilsem örnek olarak koyardım

ben de lcd aldım bello dan unıte mobilla aldım şimdi pişman oldum küçük çoçuklarım var lcd çok elliyorlar çiziliyor bu gün eve mobilacı çagırdım unuteyi duvara monta edicem mobilyayıda yenide yaptırıcam duvar her zaman daha kullanişlı duvara monta edilmiş lcd modellerine bak ben de resimler var ama nasıl buraya konulur bilmiyorum kablolarını gızlemek için aparatlar var isimlerini bilmiyorum ayrıca ben mutfağada lcd aldım duvara koydum güzel oldu buraya resim koymasını bilsem örnek olarak koyardım

cnm ne marka aldın kaç lira bizde alcaz ama hzngisini kafamız karıştı

Bende de var .Ben bir hayli büyük duvar ünitesi yaptırdım .Çok kullanışlı ve çok estetik görünüyor. Duvara monte olayı güzel ama firma pek tavsiye etmedi .Belki ekranın büyüklüğü , belki görüntü kalitesini etkilemesi bilemiyorum .Yine de büyük duvar ünitesi yerine , özel yapılmış sehpalarda olabilir .kaydirigubbakcemile5

teşekkürler arkadaşlar. televizyonu duvara monte ettirdik. .biz ce de ii oldu böyle. televizyon da fena değil.. philips 106. fiyat soran arkadaşım için yazıyorum. 2.374 e mal oldu.

bizde alcak büfe üstüne koyduk kablolarda büfenin arkasında kalıyo zaten tv nin kutusunda bi kayış gibi sabitleyici oluyo tv ye koyulan shpaya vidalanıyo yani sallanarak düşmesini engelliyo ama öle ince olduklarına bakama hemen yıkılacak bişi diiler benimde küçük bebeğim var ..
biraz yüksek bi sahpa alırsan bebeğin erişemez ona
bence sahpa üstünde daha hoş oluyo bide su var ben sürekli eşyaların yerini değiştiren biriyim oyüzden tek yerde durmasını istemem ...hem sehpaya uydu alıcısı dvd vs lede konuyo çekmeceli bişi alırsan dvd filmlerinizi kumandaları vs koyarsın cok iy oluyo

cnm ne marka aldın kaç lira bizde alcaz ama hzngisini kafamız karıştı

ben fikir verim...3 ay önce toshıba 82 ekran lcd 1070 ytl ye aldık biz 10 taksitli fiyatı...gayet güzel tv..

şuanda bir site kampanya yapmış.hediye çekleri dağıtıyor netten..hediye çeklerini bulabilirsen.. 81 ekran toshıba lcd tv nakit 750 10 taksitli 800 ytl..106 ekran toshıba lcd ise 1300 ytl...geçen hafta bir arkadaşım aldı burdan sorun yok..

konuyu açan arkadaşım..; biz tv mizi o.odasında kullanıyoruz..ufak bir oda olduğu için ünite sehpa vs almadık..duvara raf rafın üzerine d etv yi koyduk.. fakat duvara montelemeyi düşünüyoruz rafın üzerinde de duracak..

ufak bir sallantıda allah korusun düşer itehlikeli bence..hele sizin çocuğunuz varmış..bence duvara monteleyin..

misafir odamızda tv ünitesi vardı bi süre tv orda kaldı yere yakın olduğu için izlemek biraz yordu bizi ...

Son düzenleme:
Back
X