Leamour : kim demiş diyet diye hayır ben sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum

leamour

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
12
0
36
Ankara
öncelikle hepinize kucak dolusu sevigler
ben on gündür sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum ve düşündümde gün be gün yaptıklarımı sizlerle paylaşmalıyım.bunları siz okurken ben yalnız olmadığımı hissedicem ve daha motive olmuş bir şekilde yoluma devam edicem ve hadi bakalım az laf çok iş ve ilk günümü anlatmaktan başlıyorum

8 mayıs 2012
sabah
1 adet dilimlenmiş portakall,2 çay kaşıı tarçın ve yoğurt karışımı (1 kase)
1 bardak yeşil çay

ara
türk kahvesi ( 1 küp şekerle)

öğlen
2 dilim tam buğday ekmeği
1 elma
1 kase yağsız semizotu salatası (limon suyu ilaveli)

ve aşkam yemeği
6 adet yaprak sarması
2 dilim tam buğday ekmeği
salata

Son düzenleme:
menun guzelmıs cnm bende 1 haftadır saglıklı belenıyorum valla 2 kılo vermıs durumdayım...reglım bıtınce tekrar tartılcam bakalım kac kılo gelıcem merak eıyorum hedefım buay sonuna kadr 66ya dusmek baslangıc 73 suan 71 kıloyum ıstersen beraber yol alabılırız...

diyet diye boşuna kendimizi kasıyoruz buna sağlıklı beslenmeyi öğrenmek desek daha tatlı olmaz mı :):) 70 li kilolardan altmışları beraber görürüz insallah ben buna gönülden inanıyorum yeterki bizde inanalım.regl döneminde tartılmaman çok iyi olmuş biliosun vucut su topluyo şişkinlik vesaire ,,we en önemlisi günlük tartılmamak haftada bir yada on günde bir tartılmayı tavsiye ediyor uzmanlar..hoşgeldin yolarkadaşım :):):)başarılar ikimizide

hbulduk tatlım gunluk menunu paylasıcakmısın benım sayfamda yazıyor gunluk ne yedıgım bıraz sonra müslimi yıyıp gunu bıtırıcem 6dan sonra bısey yemıyorum o buyuk avantajjj

Son düzenleme:
hbulduk tatlım gunluk menunu paylasıcakmısın benım sayfamda yazıyor gunluk ne yedıgım bıraz sonra müslimi yıyıp gunu bıtırıcem 6dan sonra bısey yemıyorum o buyuk avantajjj

ben hergün yatana kadar ne yiyorsam onu yazıcam çnkü çok sıkılgan b insan olduğumdan kasik bir listem yok akşam altıdan sonra yememek gerçekten çok güzel aslında erken yatmak ve iyi uyumakda önemli bakalım bende sabahları yuruyuşe çıkmayı düşünüyorum :):):)

evt sbhları yuruyus ruh saglıgı acısındanda faydalı..
ben gece fazla uyuyamıyorum ufaklıgım sayesınde ama fazlada uykusuz kalmıyorum..ama yılmadan dewam edıcez ben kesın karalıyım zayıflıcam....

Akşam yemeğim bıttı cnmbenım....sulu yogurtlu müsli 1 kase...3 lokma haslanmıs tavuk göğsü...yarım dılım cavdar ekmegı

9mayıs 2012
sabah
2 yumurta ile omlet
2 dilim tambuğday ekmeği

öğlen
5 adet biskerm
1 kase çorba
3 adet izmir köfte
2 adet sigara böreği

akşam
1 kase yoğurt
3 adet yaprak dolması

sanırım bugün fazla kaçırdım

10 mayıs
sabah
omlet
1 dilim ekmek
2 adet kiraz domates

öğlen
1 adet kekstra
3 dilim çikolata(maksimum 20 gram)

akşam
menemen
semizotulu yoğurt
2 çay kaşığı gül reçeli

sanırım bugün şekeri abarrtım
ama toplamd aldığım kalori az :)

Sağlıklı öğünler dilerim.
İnşallah istediğimiz kiloya ulaşırız

sanırım biraz onnline olamadım ve günlüğü sessiz bıraktım hemen geçen haftayı anlatayım
3 günlük bir geziye katıldım ama diyetide bırakmadım haftalık hedefim 1.5 kilo idi fakat ben 1 kilo verdim.şimdi kaldığım yerden dewm etmek istiyorum günlüğüme :)
19 MAYIS 2012
sabah
7 tane çilek
domates ,
peynir ve bolca çay
1 dilim normal ekmek

öğlen
peynrli sandwiç

öğleden sonra yuruyuse çıktım gelince çook açtım akşam yemeğini saat 5 te yedim
akşam
mantarlı semizotlu omlet
çay

ve günü kapattım canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…