- 4 Ocak 2025
- 678
- 474
- 18
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama alanı görmedi hiç kesede felan o yasal bu yasak dedi kafam birsey anlamadı o kadar şansızım ki nöbetçi doktor bana keseyi görmesine rağmen dış keselil teşhisi koyan doktor geldi öok iti bilgili biri değil yani açıkçası korkmalımıuım korkmamalımıyım hala anlamadm fitile devam edeceğimİçini rahatlatmak için gerekirse acile git kesinlikle yapma inşallah herşey güzel olcak korkma![]()
Teşekkür ederim evet keseyi 28 de görmüştüm ilkGecmis olsun insallah yerlesme kanamasidir keseyi gormus muydun
Allah razı olsun canımİçini rahatlatmak için gerekirse acile git kesinlikle yapma inşallah herşey güzel olcak korkma![]()
Doktorlar ne dedi bugunTeşekkür ederim evet keseyi 28 de görmüştüm ilk
Tabiki et en azından kontrol kadar dikkat et fitile devam orda belli olirKanama alanı görmedi hiç kesede felan o yasal bu yasak dedi kafam birsey anlamadı o kadar şansızım ki nöbetçi doktor bana keseyi görmesine rağmen dış keselil teşhisi koyan doktor geldi öok iti bilgili biri değil yani açıkçası korkmalımıuım korkmamalımıyım hala anlamadm fitile devam edeceğim![]()
Gerçekten bi sorun varmı Yokmu anlamadan döndüm o kadar kötü ki hersey i hastanenin cihazları felan kanamamın bi kaynağı varmı Yokmu bilmiyorum prısgesterona devam et diyor hala parlak kırmızı kan rengini almadı akıntım ama kahverengi çamur gibi ve ben hem Maraş’ta hem bingöle bebeğimin boyu kalp atımı gösterilmesine rağmen karından da özellikle göremedi yani kaıdın keseyi görmesine rağmen bana dış gebelik demişti o kadar kötü bir hastane diyebilirim ben hala anlamadm gbt ne derse onu yapıyorumDoktorlar ne dedi bugun
Kahverengiyse kanama korkma. Simdi nasilsinGerçekten bi sorun varmı Yokmu anlamadan döndüm o kadar kötü ki hersey i hastanenin cihazları felan kanamamın bi kaynağı varmı Yokmu bilmiyorum prısgesterona devam et diyor hala parlak kırmızı kan rengini almadı akıntım ama kahverengi çamur gibi ve ben hem Maraş’ta hem bingöle bebeğimin boyu kalp atımı gösterilmesine rağmen karından da özellikle göremedi yani kaıdın keseyi görmesine rağmen bana dış gebelik demişti o kadar kötü bir hastane diyebilirim ben hala anlamadm gbt ne derse onu yapıyorum![]()
Çok şükür bugün minimal lekeye düştü açık kahve bol bol dinlendim ama sabah siyah kahverengi ağırlıklı pıhtı gelmişti ondan sonra baya korktm açıkçası fitilden 2 saat sonra felan geldi devam etmedi ama kan olarak yada yoğun leke olarak şu an için azalıyor gibi bilmiyorum inşallah öyledir deKahverengiyse kanama korkma. Simdi nasilsin
O Telas ve caresizliklle atabilir ne varCevabimin nesi kibarca değildi, sadece birşeyler yerken açtım diyorum başlık eklesen acmazdim diyorum, yardım da edilmez sen gibilere hata bende. Hadi geçmiş olsun.
Bende en bastan beri var camim 4.aydayimÇok şükür bugün minimal lekeye düştü açık kahve bol bol dinlendim ama sabah siyah kahverengi ağırlıklı pıhtı gelmişti ondan sonra baya korktm açıkçası fitilden 2 saat sonra felan geldi devam etmedi ama kan olarak yada yoğun leke olarak şu an için azalıyor gibi bilmiyorum inşallah öyledir de![]()
Sana mı soracağım.O Telas ve caresizliklle atabilir ne var
Bakma o.zaman boyle gruplara
O bir anne adayi insanlara bu sekilde yaklasim sergileyemezsin
Bence sen kadinsal basliklara bakma!!!
Insanlara rahatsizlik veriyorsan evetSana mı soracağım.
Cidden polemiğe giremeyeceğim senin gibilerle, okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz. Hadi başka yerde duyar kas. Bu forumda gebelere elimden geldigince yardım ediyorum, sana kendimi açıklamaya hiç ihtiyacım yok, ben konu sahibine en baştan durumuyla ilgili açıklama yaptım, sadece yemek yiyordum aciklama yazmaliydin dedim, bunu da anlamayacak insanlara anlatacak halim yok, hadi iyi günler.Insanlara rahatsizlik veriyorsan evet
Uslubunu bilde konus
Terbiye sinirlarini asma
Burada herkes gebe kimseyi uzme kirma hakkin yok
Sen zaten polemige girmek icin buralardasinCidden polemiğe giremeyeceğim senin gibilerle, okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz. Hadi başka yerde duyar kas. Bu forumda gebelere elimden geldigince yardım ediyorum, sana kendimi açıklamaya hiç ihtiyacım yok, ben konu sahibine en baştan durumuyla ilgili açıklama yaptım, sadece yemek yiyordum aciklama yazmaliydin dedim, bunu da anlamayacak insanlara anlatacak halim yok, hadi iyi günler.
Merhaba kanama ne kadar surdu acaba.benimde bir saat once basladi ve arada devam ediyor hic agrim yok acile gittim sanci yoksa yerlesmedir dendi ama tuvalete gittigimde devam ettigini gordum korkuyorumBenim pembe kırmızı geldi bi sıkıntı olmadı şükür 7. Haftada
Bir hafta pembe kahve devam etti ama damla şeklinde. Progrstan verdi mi?Merhaba kanama ne kadar surdu acaba.benimde bir saat once basladi ve arada devam ediyor hic agrim yok acile gittim sanci yoksa yerlesmedir dendi ama tuvalete gittigimde devam ettigini gordum korkuyorum
Hic birsey vermedi bulundugum ilcede kadin dogum yok acilde.ilde kirk dk uzaklikta gitmelimiyim sabahi bekleyeyimmi bilemedim.sanki yolda daha kotu olurum gibi geldi yattim ama ne yapayim bipmiyorum.damla damla seklinde devam etti hala ediyor sanirim.doktor sancin olmali dedi hic sancim yokBir hafta pembe kahve devam etti ama damla şeklinde. Progrstan verdi mi?
Kacinci haftada oldu peki benim 5 haftam daha muayene olmadim betada cikti sadeceBir hafta pembe kahve devam etti ama damla şeklinde. Progrstan verdi mi?