Lekeler, Çiller Lekeler için elma sirkesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
elma sirkesini hiç cildime sürmedim ama günde bir veya iki kez içme suyuna az miktar (fazlası mide bulandırıcı oluyo zaten..) katınca öyle hemen değil ama 2-3 ayda gerçekten iyi geliyo lekelere..tavsiye ederim

bu elma sirkesi+su karışımını ya da yoğurt+limon karışımını sadece lekelere mi sürüyorsunuz yoksa tüm yüze mi?

teşekkür ederim

elma sirkesi kullandim lekelere bi faydasi olmadi sadece yuzum parladi

peki bu sölediklerin sivilce lekeleri yani kahverenkli lekeler içinde geçerlimi ??

bende elma sirkesini yüzüme sürdüm ve cildim parlak oldu,hafif lekelerede iyi geldi..ben sabah akşam pamuğa elma sirkesini koyup yüzüme sürdüm..

Benimde cildimde lekeler var denemek istiyorum, cildimi ne ile temizleyeceğim, cevap yazarsanız sevinirim.:1rolleyes:

Benimde cildimde lekeler var denemek istiyorum, cildimi ne ile temizleyeceğim, cevap yazarsanız sevinirim.:1rolleyes:

her zaman temizlediğin jelle veya sabunla temizleyebilirsin... a.s

bu elma sirkesi+su karışımını ya da yoğurt+limon karışımını sadece lekelere mi sürüyorsunuz yoksa tüm yüze mi?

teşekkür ederim

sadece lekelere sür canım çünkü ben o yoğurt maskesini iki kez tüm yüze yaptım ve kuru cildim yağlı cilt tipine dönüştü iki sivilce zor çıkan cildim sivilce doldu hala devam edio ve eskiden çıkan sivilceleri sıksam bile iz kalmıodu şimdi iz kalıo hem de büyük gözenekli:çok üzgünüm:

ben sivilce için çok iyi gelen bir ilaç tavsiye edebilirim şu an adını hatırlamıyorum ama evde hala kutusunun durması gerek bulursam yazıcam
ben lise dönemimde benim yüzümde hiç sivilce çıkmaz ama bir ara başka bir sağlık nedeninden dolayı yüzüm sivilce içinde olmuştu ama bu sivilceler 1 hafta çıkıp kendi endine kaybolyor sonra aynı yerde
tekrar çıkıyordu tam geçti diyordum sabah kalkıyordum bırakın kabarık bir sivilceyi yüzüm kıpkırmızı
oluyordu burada doktora gittim krem verdi hap verdi fakat hiç faydasını görmedim

ama yurtdışına tatile gitmiştik annem gelmişken seni buradada doktora götüreyim dedi
gittik dk baktı sadece tek birşey verdi tabi ben anlamıyorum ne dediğini yabancı dilim yok annem
yüzümdeki şeylerin akne olduğunu söyledi ve çok şiddetliydi ve kanamalı olanlardandı sıkıp içini boşatamıyordum

bu iacı kesinlikle tavsiye ederim tabi türküyede varmıdır bilemem ama ilaç kutusunda hem o ülke dili vardı hemde latin harler olabileceğini düşünüyorum

büyük bir kutu içinde sarılı bir renk içinde iki ilaç var biri toz ot gibi birşey biride su ikisini karıştırıyorsun
ucu bilyeli bir şişesi var yüzüne sürerken o bilye dönüyor

benim de yanağımda çıkıyo öyle içini boşaltamıyorum ya sonra da kalıyo öyle uzun bi süre leke gibi ilacı ismine ulaşablrsen sevinrm ama ben doktora gtmeyi de düşnyrum

elma sirkesini ben sürmüstüm 1 kere
bir keredede fayda göremedim zaten
ama sunu söyleyim 2 gün kokusu burnumdaydi

elma sirkesini ben sürmüstüm 1 kere
bir keredede fayda göremedim zaten
ama sunu söyleyim 2 gün kokusu burnumdaydi

kesinlikle katılıyorum ben de biriki gün sürdüm, bi faydası olmadığı gibi tek etkisi turşu gibi kokmam oldu!! :tomato:

ben 3gündür sürüyorum elma sirkesini faydalı oluyo gibi 1 günde hiç bişeyin faydasını göremezsiniz bayanlar sabredelim biraza.s.

arkadaşlar ben 21 yaşindayım yüzümde hiç sivilce yoktı herkez hayran hayran bakardı ama bu yıl inanılmaz derecede sivilce çıktı yüzüm tüm yara bere.leke içinde.aynalara balamaz oldum.lütfen bana yardım edin lütfenn ya

1 tatlı kasığı yogurt ve 1 cay kaşığı karbonatı karıştır,yüzüne sür 1 saat beklet ovarak çıkar hft 1 kez SUNA DUMANKAYA-------- GÜNEŞ LEKELERİ İÇİN

simdi bende sürmeye basladim kokusuna ragmen :1closedeyes:
bana ise yariyomus gibi geldi ama
anneme sordum bugün
seninki piskolojik dedi fisfisfis yani hic birsey gecmemis hersey oldugu gibi duruyo demek istiyoo Çok üzgünüm çoook sinirr oldum yaa

nazara gelmişim kusum sen yaa acep baanada sivilce var diolar ters tepki yapıp sivilceler yok olurmukineşakkıdı

Sirke ve su karışımını tonik gibi sabah akşam 4-5 ay düzenli kullandım arkadaşlar.ve çok faydasını gördüm özellikle siyah noktalara ve sivilce lekelerine.fakat kullanırken bende farketmiyodum iyi geldiğini.bir haftadır bıraktım ve siyah noktalarım azdı.yani gerçekten faydası var.mükemmel yapmasada en azından temizliyor

Kesin sonuç alıp lekelerim tamamen geçti diyen var mı sirke ile? Ya da doğal maskelerle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…