tantanis Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 7.195 9.105 118 1 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tantanis #261 derandiren .!.: Banada kızmayasın tantanis yorumuna gülesim geldi:)))) Genişletmek için tıkla... Yok ya ne kızıcam escadanın boş boş konuşmasına sinirlendim. Cevap versem ceza alicam munem ablam kızıyor ben de önlem aldım :))
derandiren .!.: Banada kızmayasın tantanis yorumuna gülesim geldi:)))) Genişletmek için tıkla... Yok ya ne kızıcam escadanın boş boş konuşmasına sinirlendim. Cevap versem ceza alicam munem ablam kızıyor ben de önlem aldım :))
S shot Hüseyin Şevki Topuz Fan Club Kayıtlı Üye 6 Ocak 2014 10.690 26.450 548 1 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tantanis #262 tantanis .!.: @Margarikotin cevap verip sinir bozmak istemiyorum kapatır mısınız konuyu. Ayrıca @Mune arkadaş nedensiz yere polemik yaratmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Boşversene.
tantanis .!.: @Margarikotin cevap verip sinir bozmak istemiyorum kapatır mısınız konuyu. Ayrıca @Mune arkadaş nedensiz yere polemik yaratmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Boşversene.
tantanis Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 7.195 9.105 118 1 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tantanis #263 shot .!.: Boşversene. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım artık. Bütün kk ahalisi duysun gözümün arkasına lens kaçtı sandım ama aslında katlanmış. Cahil ve saygısızım.
shot .!.: Boşversene. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım artık. Bütün kk ahalisi duysun gözümün arkasına lens kaçtı sandım ama aslında katlanmış. Cahil ve saygısızım.
derandiren Ela'M... Kayıtlı Üye 7 Nisan 2015 4.599 16.188 208 1 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tantanis #264 tantanis .!.: Yok ya ne kızıcam escadanın boş boş konuşmasına sinirlendim. Cevap versem ceza alicam munem ablam kızıyor ben de önlem aldım :)) Genişletmek için tıkla... Konun kapanır sende rahat edersin:)). Boşver cevap verme
tantanis .!.: Yok ya ne kızıcam escadanın boş boş konuşmasına sinirlendim. Cevap versem ceza alicam munem ablam kızıyor ben de önlem aldım :)) Genişletmek için tıkla... Konun kapanır sende rahat edersin:)). Boşver cevap verme
S shot Hüseyin Şevki Topuz Fan Club Kayıtlı Üye 6 Ocak 2014 10.690 26.450 548 1 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tantanis #265 tantanis .!.: Öyle yaptım artık. Bütün kk ahalisi duysun gözümün arkasına lens kaçtı sandım ama aslında katlanmış. Cahil ve saygısızım. Genişletmek için tıkla... Zorla seni bile savundurtacaklar bana.
tantanis .!.: Öyle yaptım artık. Bütün kk ahalisi duysun gözümün arkasına lens kaçtı sandım ama aslında katlanmış. Cahil ve saygısızım. Genişletmek için tıkla... Zorla seni bile savundurtacaklar bana.
tantanis Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 7.195 9.105 118 1 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tantanis #266 shot .!.: Zorla seni bile savundurtacaklar bana. Genişletmek için tıkla... Ben de seni seviyorum canım.
shot .!.: Zorla seni bile savundurtacaklar bana. Genişletmek için tıkla... Ben de seni seviyorum canım.
PabucumunNicki NickiminPabucu Kayıtlı Üye 20 Ekim 2014 7.460 15.544 198 1 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi tantanis #267 escada35 .!.: olsun bilmeyenler girer okur yine de en azından lensin göz içinde kaybolmayacgını bilirler :) Genişletmek için tıkla... Biz 25 sayfada soylemisizdir diye dusunmedinizmi hic degisik bir bilgi verseniz neysede arkadaslar diye seslenis yapmaniz komik olmus biliyoruz bilmeyenlerde ogrenmisti zaten o kadar sayfada tesekkurler
escada35 .!.: olsun bilmeyenler girer okur yine de en azından lensin göz içinde kaybolmayacgını bilirler :) Genişletmek için tıkla... Biz 25 sayfada soylemisizdir diye dusunmedinizmi hic degisik bir bilgi verseniz neysede arkadaslar diye seslenis yapmaniz komik olmus biliyoruz bilmeyenlerde ogrenmisti zaten o kadar sayfada tesekkurler