Lens gözümün arkasına kaçtı

Konuyu okuyunca tansiyonum düştü elim ayağım kesildi resmen. Ben hayatta lens kullanamam sanırım ölürüm korkudan.

Geçmiş olsun, çıkmıştır inşallah.

Korkulucak bisey yok kiz, gercekten bak.
Lens gozunun arkasina kayip, sonra beynine ulasip, sonra beynini iflas etmez merak etme.
Goz kaslarinin ardi delik degil
Ben 4 5 senedir kullaniyorum ve hic biseye degismem.
Keske daha onceden baslasaydim.
Zamaninda taktigim gozluklerden dolayi gozlerimin altin hc gitmeyecek bi cukur olustu.
Ayrica yine burnumdai hafif kemerinde gozlukten dolayi olduguna inaniyorum( gecirdigim kazada birz etki tabi, gozluk tek basina diyemem)

Kendiliğinden kurtuldu sanırım. Bir sorun yok şuanda.

cok ugrastinmi gozunle?
O namussuz sey cikiyor ama ciksin diye gozunle ugrastigindan dolayi gozlerin agriyor sonradan

Bende birgun cok ama cok ugrasmistim.
Sonra pes ettim, yeni paket actim.
Lens hala gozumde aciyi hissediyorum diyodum, megersem ugrasmamdan dolayiymis o aci.
Ertesi sabah bi baktim makyaj yaptigim yerde kurumus vaziyette, yani gozumde bile degilmis.
Yikildim

Daha once başıma geldiği için biliyordum uğraşınca çekeceğim acıyı, evde de tek olunca fazla dokunmadan bir iki yokladim gelmeyince konu açtım hemen. Konu açarken emindim yani orda olduğundan, kendi ellerimle soktum onu içeriye

Bu defa gözüme pek dokunmadım damlattiğim solusyon yaktı epey. Kendi kendine ortamı terk etmiş cici lens.

Olabiliyor öyle bos yere gözü parmakladıgımız ya ben bir kere çıkardığım lensi tekrar çıkarmaya uğraştım dalgınlıkla fark etmemisim.

Göz benim en korktuğum şey bu yüzden sanırım. Birde felaket senaryoları kurdum sapsik58 in dediği gibi ilahi ben Lens arkaya kaçar damarlardan geçer bilmem nereyelere ulaşır da çıkarmak için ameliyat ederler falan diye ne hayaller kurdum

Lens kullanmayı düşünmedin değil düzenli gözlük takmıyorum ilerlemeye başlayacak numaram baya sıkıntı çekiyorum bi süredir. Ama korkarım ona alışana kadar ben

Benim ilk lensimi hastanede doktor taktı. Gözüme dokunduramıyorum ama adam lensle yaklaştığı an göz kapanıyor refleks olarak. Sen bunu kendin takabileceğine emin misin diye sordu o kadar tepki vermişim az daha vazgececekti yazmaktan. (Takip yarım saat bekletiyor gözde sorun çıkacak mı diye) Kuaförde falan makyaj bile yaptıramazdım kızın biri yarım bırakıp siz devam edin dedi o kadar feciydim

Aksam oldu lensi çıkarmam gerek kendim de dokunamiyorum gözüme benim için imkansıza yakın bir şeydi gözü parmaklamak. Belki 20 25 dk sürdü ilk çıkarmam. Sonraki iki üç gün de ciddi manada savaş verdim ama alıştım artık gözüme normal bir organımmış gibi davranabiliyorum 10 saniye bile sürmüyor takmak :) Artık eyeliner göz kalemi falan da sürebiliyorum valla lens olmasa yapamazdim.

Temizlik dışında özel dikkat gerektiren bir şey yok.

Ben basardiysam herkes başarır merak etmeyin başta biraz zor geliyor ama alışırsınız sonradan. Yenisini alana kadar gözlük takmam gerek ben de bundan dolayı mutsuzum

En kotusunu dusunmemelisin hayatta. Ornegin sokakta yuruyen insanlarimiz öluyor trafik kazasinda. E o zmn bende sokaga cikmiyim basima bisey gelir. Hyatta bi arpa boyu yol kat edemezsin boyle canim benim. Hic ama hic pisman degilim ben inan. En kotu ne olabilir? Tantanisdeki gbi arkaya kacar en kotusu. Oda en fazla yarim saaat snra geri cikar saklandigi yerden. Bu kdr. O beyin senaryosunu cikar aklindan :)

Oku oku bitmedi 16da bıraktım gözlerim sulandı uykum geldi valla ne geyik ne geyik maşallah size

13 yıldır lazerliyim ve hala kartal gibi gözlerim var maşallah 6 sene lens kullanmıştım artık gözlerim kabul etmiyordu lensi gözlüğe geçtim 3 ay dayandım sonra hemen lazer. sol2,5 sağ1,5 miyoptu. şimdi hala 0 çıkıyor kontrollerde

Göz numarası sabitlenmeden çizilmiyor bildiğim kadarıyla. En az bir sene aynı numarada kalması lazım. Herkese tavsiye edilecek bişey değil. Yanlış mı biliyorum?
Bir sene sabit kalmali diyolar mesela benim iki sene sabit kaldi o arada ameliyat olsaydim artabilirdi cunku ertesi sene degisti artti tekrar numaram.
Genelde 2 3 numaralarin arttigi gorulmuyo zaten sifira yakinlar ama cok yuksekler hep tehlikede.
Tavsiye edilmemeli yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…