Konuyu okuyunca tansiyonum düştü elim ayağım kesildi resmen. Ben hayatta lens kullanamam sanırım ölürüm korkudan.
Geçmiş olsun, çıkmıştır inşallah.
Kendiliğinden kurtuldu sanırım. Bir sorun yok şuanda.
Yasliliktanda oluyo sep :)Övünme övünme.. İki sene öncesine kadar %120 görüyordum. Nasıl oluyor bilmiyorum doktor amca öyle dediydi. Sonra birden bire bozulmaya başladı. İki sene içinde 2.50 miyopu gördüm. Bi tv'ye bi tablete bakmaktan olmuş diyolla...
Daha once başıma geldiği için biliyordum uğraşınca çekeceğim acıyı, evde de tek olunca fazla dokunmadan bir iki yokladim gelmeyince konu açtım hemen. Konu açarken emindim yani orda olduğundan, kendi ellerimle soktum onu içeriyecok ugrastinmi gozunle?
O namussuz sey cikiyor ama ciksin diye gozunle ugrastigindan dolayi gozlerin agriyor sonradan
Bende birgun cok ama cok ugrasmistim.
Sonra pes ettim, yeni paket actim.
Lens hala gozumde aciyi hissediyorum diyodum, megersem ugrasmamdan dolayiymis o aci.
Ertesi sabah bi baktim makyaj yaptigim yerde kurumus vaziyette, yani gozumde bile degilmis.
Yikildim
Yasliliktanda oluyo sep :)
Tansiyon düşürecek bir şey yok ya lens iyi ve guzel bir şey bence. En büyük sorun gözün içinde kaybolmasi olsun nasılsa geri geliyor.
Gözlük karşısında aşırı avantajli her şekilde. Korkutmuş olmayayım ben sizi boş yere, çekinecek bir durum gerçekten yok.
Korkulucak bisey yok kiz, gercekten bak.
Lens gozunun arkasina kayip, sonra beynine ulasip, sonra beynini iflas etmez merak etme.
Goz kaslarinin ardi delik degil
Ben 4 5 senedir kullaniyorum ve hic biseye degismem.
Keske daha onceden baslasaydim.
Zamaninda taktigim gozluklerden dolayi gozlerimin altin hc gitmeyecek bi cukur olustu.
Ayrica yine burnumdai hafif kemerinde gozlukten dolayi olduguna inaniyorum( gecirdigim kazada birz etki tabi, gozluk tek basina diyemem)
Benim ilk lensimi hastanede doktor taktı. Gözüme dokunduramıyorum ama adam lensle yaklaştığı an göz kapanıyor refleks olarak. Sen bunu kendin takabileceğine emin misin diye sordu o kadar tepki vermişim az daha vazgececekti yazmaktan. (Takip yarım saat bekletiyor gözde sorun çıkacak mı diye) Kuaförde falan makyaj bile yaptıramazdım kızın biri yarım bırakıp siz devam edin dedi o kadar feciydimGöz benim en korktuğum şey bu yüzden sanırım. Birde felaket senaryoları kurdumsapsik58 in dediği gibi ilahi ben Lens arkaya kaçar damarlardan geçer bilmem nereyelere ulaşır da çıkarmak için ameliyat ederler falan diye ne hayaller kurdum
Lens kullanmayı düşünmedin değil düzenli gözlük takmıyorum ilerlemeye başlayacak numaram baya sıkıntı çekiyorum bi süredir. Ama korkarım ona alışana kadar ben
Göz benim en korktuğum şey bu yüzden sanırım. Birde felaket senaryoları kurdumsapsik58 in dediği gibi ilahi ben Lens arkaya kaçar damarlardan geçer bilmem nereyelere ulaşır da çıkarmak için ameliyat ederler falan diye ne hayaller kurdum
Lens kullanmayı düşünmedin değil düzenli gözlük takmıyorum ilerlemeye başlayacak numaram baya sıkıntı çekiyorum bi süredir. Ama korkarım ona alışana kadar ben
Onun da ne kadar sağlıklı olduğu belli değil ki emin olamıyorum.Çizdir kurtul ne diye lensle filan uğraşıyorsun bu devirde...
20 yıl olacak yakında benim, hala mükemmel görüyorum hiç problem yok. Ben de lens takıyordum eskiden bilirim o zahmeti. Çizdir rahat et.Onun da ne kadar sağlıklı olduğu belli değil ki emin olamıyorum.
Araştırayim bir. Teşekkür ederim öneriniz için. :)20 yıl olacak yakında benim, hala mükemmel görüyorum hiç problem yok. Ben de lens takıyordum eskiden bilirim o zahmeti. Çizdir rahat et.
Onun da ne kadar sağlıklı olduğu belli değil ki emin olamıyorum.
Hemfikirim. .Çizdir kurtul ne diye lensle filan uğraşıyorsun bu devirde...
Sissttt ne geyigi baska konudur oOku oku bitmedi 16da bıraktım gözlerim sulandı uykum geldi valla ne geyik ne geyik maşallah size
Aa geyik de neymiş hiç de yapmayız öyle şeylerOku oku bitmedi 16da bıraktım gözlerim sulandı uykum geldi valla ne geyik ne geyik maşallah size
Doğru biliyorsun.Göz numarası sabitlenmeden çizilmiyor bildiğim kadarıyla. En az bir sene aynı numarada kalması lazım. Herkese tavsiye edilecek bişey değil. Yanlış mı biliyorum?
Bir sene sabit kalmali diyolar mesela benim iki sene sabit kaldi o arada ameliyat olsaydim artabilirdi cunku ertesi sene degisti artti tekrar numaram.Göz numarası sabitlenmeden çizilmiyor bildiğim kadarıyla. En az bir sene aynı numarada kalması lazım. Herkese tavsiye edilecek bişey değil. Yanlış mı biliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?