Lens gözümün arkasına kaçtı

Zaten buna doktor karar veriyor, biz değil. Ayrıca her göz lazere uygun olmuyor zaten, tabaka çok inceyse olmuyor filan....

Benim bir hafta iceride kaldi ne yaptiysam dusuremedim. En son sicak bir dustan sonra buhardan olsa gerek dustu.

Zaten buna doktor karar veriyor, biz değil. Ayrıca her göz lazere uygun olmuyor zaten, tabaka çok inceyse olmuyor filan....
Niye bana aciklama yapma geregi duydunuz bilmiyorum ama doktorlar bir sene sabit kalmasi yeterli diyorlar diger etkenler sabitlik arkasindan incelenir.
Doktor olabilirsin der gerisine ben karar veririm ki dogruda karar vermisim.

Benim bir hafta iceride kaldi ne yaptiysam dusuremedim. En son sicak bir dustan sonra buhardan olsa gerek dustu.
Hissediyor muydunuz peki? Ben hissetmiyorum bir sey lensi de bulamadım daha sonra.

Sabah duşta ilk gün kaçtığını düşündüğüm tarafta batma hissettim Zedelendi herhalde dedim ama orda olabilir mi hala?

Ayy içimi bi umut kapladı belki bigün bende gözlükten kurtulurum :) Sanırım lens kullanmaya başlarsam ilk başlarda seninki gibi olurum :)

Göz benim en hassas organım o yüzden felaket senaryolarina yatkınım. İki kez operasyon geçirdim şimdi kaşınmaya başlasa panik oluyorum bişey mi oldu diye.

Ama haklısınız tabiki doğru değil bu kadarı. Lens rahatlığını bende yaşayabilirim umarım gözlüğümde eskidi bakarsınız lens almışım bu gazla

Hissediyor muydunuz peki? Ben hissetmiyorum bir sey lensi de bulamadım daha sonra.

Sabah duşta ilk gün kaçtığını düşündüğüm tarafta batma hissettim Zedelendi herhalde dedim ama orda olabilir mi hala?

Bende hic hissetmemistim hatta en son umidi kestim. Herhalde dustu dedim uzerine baska lens bile taktim

Ama tavsiye olarak sana diyebilicegim; gercek gozlukcuye git. Turkiyeyi bilmem ama avrupada kaldigim icin biliyorum, dukkanlarda 6 tane lens 15 euroya. Oysaki gozlukcude 2 lens( 1 cift) 15 euro. Goz gercektende onemlidir, o yuzden ucuzuna kacma ve diplomali uzmanlara danis.
Burda gozune bi lens takiyorlar( ilk kezse eger sana anlatiyorlar takilis ve cikarmayi) ve 2 hafta test ediyosun bedavaya, 1 aylik lensler bunlar. Eger memnunsan lens paketi aliyosun( ben aylik telefon parasi oder gibi oduyorum, o daha ucuza geliyor). Bende 2 hafta snra randevuya gittigimde memnun degilim gozum cok yorgun oluyor, lens gozumden cikiyor dedim. Kadin evet gozlerin kurumus gorebiliyorum dedi. Yine digeri gibi bedava baska bi lens verdi, ama bu kuru gozlere ozel. En sonunda memnun kaldim. Su an 15 euro oduyorum aylik.

olsun bilmeyenler girer okur yine de en azından lensin göz içinde kaybolmayacgını bilirler :)
Bilmeyenler öğrenmek istiyorlarsa konu açabilirler ya da arama butonunu kullanabilirler. Öğrensinler diye konumu mu güncelleyeceksiniz sürekli?

Bilmeyenler öğrenmek istiyorlarsa konu açabilirler ya da arama butonunu kullanabilirler. Öğrensinler diye konumu mu güncelleyeceksiniz sürekli?
yok ben illaki de ara ara girip senin konunu hortlatacağım. Ayrıca konu 2 sene önce falan açılmamış 1,5 ay önce yazılmış abartmaya saygıyı bozmaya da gerek yok bence. En azından senin konunu biri dikkate almış cevap vermiş diye saygı duymalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…