- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Tamam canim bildirimini yap.Hanım efendim bugün uyuduğum için spor yapamadım bir de dışardaydım yeterince yürüdüm zaten..
Şeftali çayımı içtikten sonra gece ilerleyen saatlerde 3 mill yapacağım buraya gelip bildirim yaparım
Bilginize.. :)
Deadlineye de ki ben ezginin gözdesiyim de2. grupp
oda yok ki çıkmış heraldeDeadlineye de ki ben ezginin gözdesiyim de
haklısın aslında sakatlanmak kötü olur 1 yaşında kızım var onun peşinde koşarak geçiyo günüm.benim bi hocam kilo fazlasını şöyle tarif ederdi:''5 kilo fazlanız varsa yanınızda sürekli taşıdığınız 5 litre yağ var öyle düşünün'' derdi.kulağıma küpe o sözüOlsun eminim yinede bol hareketli bir gün geçirmişsindir
Ben sanırım bu gruptaki en ağır elemanım111.7 kgyum bugün itibariyla ve doğal olarak bukadar kiloyu kaldırmak biraz daha fazla zorluyor o yüzden benim sevincim başkalarına göre biraz daha fazla İnşallah 2li hanelere indiğimde bende bir çoğunuzun yaptığı gibi 3 mil yapabilirim diye düşünüyorum
Hani belimi zorlamayacağımı bilsem sabah akşam yapacağım ama acıkcası fazlası belimi rahatsız eder yada bıkkınlık getirir diye çekiniyorum ( spor salonuna yazılıp abarttığımda belimi sakatlayıp 1.5 ay gidememiştimaynı şeyi tekrar yaşamamak için fazla abartmadan ilerlemek istiyorum, sonuçta ileride direnç oluncada daha fazla sporla kırabilecek olmam lazım)
Yuruyus yapmadıgım gun 2 yada 3 mil yapmalıyım yaptıgım gun 1 mil dıye hedef koydum önume
@Michi + 3 mil
@minicooper2013
@mlyt
@moni+
@OoOturtleOoO
@opscool
@oynakbasi34 + 2 Mil
@PembePuantiyeli +
@secret_88
@Semipermeable+
@sln71 + 1 mil
@speedy26
@tatlibikiz
@toplight+
@usriyusra +
@Whisper84
@yenibiryasam +
@yildiz + 1 mil
@yuppe + 2 mil
@M A R G A
@kuruntumakinesi
@servey
@gurbet+3mil
@friolero
@birkibirki +2 mil
@nastasia 4km +
Spor yoksa ceza veririmm:)Iyi ki varsınız eskiden sporu 1 gün atlayinca pek rahatsız olmazdim şimdi ciddi ciddi vicdan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?