- Konu Sahibi OmerYavuzun annesi
-
Kesinlikle incelme bariz belli ama gecen hafta kadar kilo kaybım olmadi sanırım yarın herşey belli olacakBen bugun yapamadim kiz huysuz yemek banyo temizlik bugun yapamadim yarin kilo tartimi var hayirlisi olsun ama baya gozle gorulur incelme var
Tartildim 300 gr sadece gitmis ama bu hafta yediklerimede dikkat etmedim ama uzuldum onca sporaKesinlikle incelme bariz belli ama gecen hafta kadar kilo kaybım olmadi sanırım yarın herşey belli olacak
Kizlar spor ise yariyor veremedim diye uzulmeyin ben bir aydir yapiyorum diyette yapmaya kendimce calisiyorum ama tabii tatli felan yiyorumTartildim 300 gr sadece gitmis ama bu hafta yediklerimede dikkat etmedim ama uzuldum onca spora
Bende 300 gr gitmis ama bu hafta yemekte baya kacirdim 1 ay devam edeyim benim gobek cok 3.haftamiza giriyoruz devamBende bu hafta veremedim 73.1 çıktım ama inceldim o kesin
Teşekkürler bazen evet ama leslienin enerjisini çok seviyorumMerhaba leslie güzel ama uzun geliyor sıkılıyorum. julllian yapıyorum .ama sporun her türlüsü güzel .basarilar
en 2 gundur yapmiyorum bayram temizligi yapiyorum19.05.2020 leslie ile 2 mil yapıldı
Memleket nereBende memlekete geldim yapıyorum cocuk uyurken ama bi yandanda yiyorum
Mas.sana 1 mil yapildi22.05 2020 leslie ile 3 mil yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?