Yarın bakarsın dedım gibi silik oldugu zaman çatlamış oluyo ogunude boş geçme ama değerlendır mutlakaYok yeni bu akşam koyu oldu hatta su akıntım olunca yaptım baktım kopkoyu
Tm cnmYarın bakarsın dedım gibi silik oldugu zaman çatlamış oluyo ogunude boş geçme ama değerlendır mutlaka
Ben beklemedeyım hala 4 gunum var etıketlı yapmadıgın için mesajlar düşmüyo canımİnş iyi haber verecekler vardır
Sen ne durumdasın senın bat tarıh gectı galıbaAnladım benimde öyle bir problemim yok esimdede yok . demekki vakti değilmiş diyorum İnşallah fazla uzamadan rabbim çocuğa hasret birakmadan nasip etsin
Cnm bu sefer olmadıysa gelecek sefer olur dua et yunurtan oluşuyor belki geç döllenme olur ümidi kesmeBenim bugün 12 si adetin ve 13mm idii
Durumunuz nedirBen beklemedeyım hala 4 gunum var etıketlı yapmadıgın için mesajlar düşmüyo canım
Beklıyorum hala çok fazla adet agrılarım varDurumunuz nedir
Benimde ağrım var bende bekliyorumBeklıyorum hala çok fazla adet agrılarım var
Sizin ne zamandı batBenimde ağrım var bende bekliyorum
Benim döngüm düzensiz 30 günde bir 50 günde bir bile oluyorum malesefSizin ne zamandı bat
Benımde oyle burda çatlamayı baz alıp 14 . Gunu bat saymanız gerekıyo gebelık yoksa mutlaka gelıyo adet cunkuBenim döngüm düzensiz 30 günde bir 50 günde bir bile oluyorum malesefsizin peki
Ben sekiz temmuz da adet oldum adeten 27 gün geçti işteBenımde oyle burda çatlamayı baz alıp 14 . Gunu bat saymanız gerekıyo gebelık yoksa mutlaka gelıyo adet cunku
Bende 7 temmuzda oldum ama çatlaman kaçta olduysa ona gore adet oluyosun benım tam zamanında oldugu için bat 6 agustosBen sekiz temmuz da adet oldum adeten 27 gün geçti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?