Benim ne zaman oldu bilmiyorum doktora gittim 21 mm yumurtam olduğunu 10 gün içerisinde catlayacagini söyledi bende bekliyorum şimdiBende 7 temmuzda oldum ama çatlaman kaçta olduysa ona gore adet oluyosun benım tam zamanında oldugu için bat 6 agustos
Anladım ben ovulasyon testıyle takıp ettım ordan bılıyorumBenim ne zaman oldu bilmiyorum doktora gittim 21 mm yumurtam olduğunu 10 gün içerisinde catlayacagini söyledi bende bekliyorum şimdi
İnşallah güzel haberler alırsınızAnladım ben ovulasyon testıyle takıp ettım ordan bılıyorum
İnşallah canım hepımızİnşallah güzel haberler alırsınız
Cnm peki senin belirti falan varmıİnşallah canım hepımız
Yanı belırtımı bılmıyorum ama nerden baksan bı hftadır ara ara kasık agrısı yasıyodum suan adet olcak gibi bazen siddetlı agrım oluyo beyaz ve şeffaf akıntım çok fazlaydı oda yine var çamaşırımı ıslatıcak kadar ama öncekıne göre az bide gögüslerim çok şişti ustune yatamıyorum agrıyo ama adet belırtılerınıde benzediği için bişey diyemıyorumCnm peki senin belirti falan varmı
Aynı şekilde bende sadcee göğüs ağrım yokYanı belırtımı bılmıyorum ama nerden baksan bı hftadır ara ara kasık agrısı yasıyodum suan adet olcak gibi bazen siddetlı agrım oluyo beyaz ve şeffaf akıntım çok fazlaydı oda yine var çamaşırımı ıslatıcak kadar ama öncekıne göre az bide gögüslerim çok şişti ustune yatamıyorum agrıyo ama adet belırtılerınıde benzediği için bişey diyemıyorum
Ama inşallah gebesinizdirrYanı belırtımı bılmıyorum ama nerden baksan bı hftadır ara ara kasık agrısı yasıyodum suan adet olcak gibi bazen siddetlı agrım oluyo beyaz ve şeffaf akıntım çok fazlaydı oda yine var çamaşırımı ıslatıcak kadar ama öncekıne göre az bide gögüslerim çok şişti ustune yatamıyorum agrıyo ama adet belırtılerınıde benzediği için bişey diyemıyorum
İnşallah 2 senedir uğraşıyoruz bu ay çok ümitliyim bakalım hsg cekıldı yumurta saglıklı buyudu çatladı ragım hazır dedi beklıyorım ama bu süreç yıpratıyo gerçektenAma inşallah gebesinizdirr
İnşallah vardır bu ayy olmasa bile yumurta oluşabiliyor demek çok iyi bişeyİnşallah 2 senedir uğraşıyoruz bu ay çok ümitliyim bakalım hsg cekıldı yumurta saglıklı buyudu çatladı ragım hazır dedi beklıyorım ama bu süreç yıpratıyo gerçekten
Testım bu şekılde cıktı ama daha 3 gun var emin olamıyorum evet bende bu tedavıden bu kadar umitli değildim ama bu ay herşey çok guzel gittiİnşallah vardır bu ayy olmasa bile yumurta oluşabiliyor demek çok iyi bişey
Yaa var sankiii kan tahlili hemen verinn inşallah müjdeli haber alirisnizzzzzTestım bu şekılde cıktı ama daha 3 gun var emin olamıyorum evet bende bu tedavıden bu kadar umitli değildim ama bu ay herşey çok guzel gitti
Adet gunumu beklıcem canım eger gelmezse verıcem ertesi gunuYaa var sankiii kan tahlili hemen verinn inşallah müjdeli haber alirisnizzzzz
İnşallah hayır olur gebesinizdirAdet gunumu beklıcem canım eger gelmezse verıcem ertesi gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?