Olucak inşallah sabırlı olmalıyız sizi çok iyi anlıyorum miliyon test miliyon suhpe stres insanı çok yoruyor ama inşallah bunlar geçmişte kalıcakAynen öyle 2 senedir uğraş uğraş boş sonu hep aynı
Açılmamış halı varmıBugunkı testım efeksız
Açılmamış halı varmı
Yok bat yarın awox markasıSanki bı gölge var adetin gecikti mi ve test hangi marka
Artı Med olsaydı yanılır ama awox biomiyorum ayy çok heycanliiii inşallah bebiş seninleYok bat yarın awox markası
Sorma artımed den bende yara aldım baya bıldıgın 2 dkka pozitif çıkarmıştıArtı Med olsaydı yanılır ama awox biomiyorum ayy çok heycanliiii inşallah bebiş seninle
Sonucunuz ne oldu peki.bu ay bende letu kullandim.o kadar degisik belirtiler yasadimki.kasik agrisi batmalar gogus hassasiyeti bacaklarda agri.icimden dedim hamileyim ben kasiklarim agriyor felan eminim yani icten ice dun lekelenme basladi bugunde kanama beklenen adet tarihimde.bu ayda husran oldu.insallah siz hamilesinizdir.Sorma artımed den bende yara aldım baya bıldıgın 2 dkka pozitif çıkarmıştı
Bugun bat gunu adet gelmedi hala bugun agrım da yok anlamadım kan verdım en geç 4 gibi çıkar dedıler ümidim var yok arası beklıyorumSonucunuz ne oldu peki.bu ay bende letu kullandim.o kadar degisik belirtiler yasadimki.kasik agrisi batmalar gogus hassasiyeti bacaklarda agri.icimden dedim hamileyim ben kasiklarim agriyor felan eminim yani icten ice dun lekelenme basladi bugunde kanama beklenen adet tarihimde.bu ayda husran oldu.insallah siz hamilesinizdir.
Ben burada görüyorum sankiBugunkı testım efeksız
Vardı canım zaten baya pembe gorunuyodu ama telefonda cekıp bıde buraya atınca kalıte hepten dusuyo gorunmuyoBen burada görüyorum sanki
Evet farkediliyor kalitenin düştüğü çatlama günü ne zamandı sizinVardı canım zaten baya pembe gorunuyodu ama telefonda cekıp bıde buraya atınca kalıte hepten dusuyo gorunmuyo
24 temmuzEvet farkediliyor kalitenin düştüğü çatlama günü ne zamandı sizin
Benim de 26 Temmuz inşallah vardır. Bende test aldım geçen ay bekletiyordum şimdi arıyorum kayıp24 temmuz
Yarım saat önce verdim canım beklıyorum bakalım akşam 4 gibi çıkar dediler bi ümidim yok gibiBenim de 26 Temmuz inşallah vardır. Bende test aldım geçen ay bekletiyordum şimdi arıyorum kayıpkan verdiniz mi
Bende o şekilde çıkmıştı hamileyim dedim ama değilmişim yanıltıcı o markaSorma artımed den bende yara aldım baya bıldıgın 2 dkka pozitif çıkarmıştı
Sağlık ocağında mı verdiniz. Bence var gibi ya tabi bende her zaman kötüyü düşünürümYarım saat önce verdim canım beklıyorum bakalım akşam 4 gibi çıkar dediler bi ümidim yok gibi
Ayy inşallah vardır bizede umut olur belirtileriniz varmı hiçYarım saat önce verdim canım beklıyorum bakalım akşam 4 gibi çıkar dediler bi ümidim yok gibi
Synen oyle ıkı tane yaptım hemde belırgın cıkınca dedım hamıleyım hemen kana kostum sonuç hüsrandıBende o şekilde çıkmıştı hamileyim dedim ama değilmişim yanıltıcı o marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?