Canım ne durumdasın acaba. Bende letu kullanıp 20 ocakta ovitrelle oldum. 14. Gün test yaptım ama negatif çıktı. Adet tarihim 9-10 ocak henüz olmadım bekliyorum. Pozitife döner mi acabaAdete 3 gun var normal gebelik testi negatif çıktı test yaptım da olsam çıkardı demi
9-10 şubat..Canım ne durumdasın acaba. Bende letu kullanıp 20 ocakta ovitrelle oldum. 14. Gün test yaptım ama negatif çıktı. Adet tarihim 9-10 ocak henüz olmadım bekliyorum. Pozitife döner mi acaba
Ben 22 ocakta vuruldum 22 ocağı saymıyorum bugün daha 14. Günüm 3 şubatta normal gebelik testi yapmıştım laboquick marka direk negatif çıktı bilmiyrm yapmaya da korkuyrmCanım ne durumdasın acaba. Bende letu kullanıp 20 ocakta ovitrelle oldum. 14. Gün test yaptım ama negatif çıktı. Adet tarihim 9-10 ocak henüz olmadım bekliyorum. Pozitife döner mi acaba
Bugün kasığımda regl olacakmışım gibi bir ağrıyla uyandım sanırım olmayacakBen 22 ocakta vuruldum 22 ocağı saymıyorum bugün daha 14. Günüm 3 şubatta normal gebelik testi yapmıştım laboquick marka direk negatif çıktı bilmiyrm yapmaya da korkuyrm
Kendini yorma sicak tut inşallah olurBugün kasığımda regl olacakmışım gibi bir ağrıyla uyandım sanırım olmayacak(
Benimde kahverengi leke gelmiş olmadı galibaBugün kasığımda regl olacakmışım gibi bir ağrıyla uyandım sanırım olmayacak(
hiç canını sıkma bitanem moralini yüksek tut inşallah diğer ay’a hayırlı haberlerle buluşuruzBenimde kahverengi leke gelmiş olmadı galiba
İnşallah çok teşekkür ederimhiç canını sıkma bitanem moralini yüksek tut inşallah diğer ay’a hayırlı haberlerle buluşuruz
Merhaba siz ne yaptınız acaba merak ettim bn yeni basladm bu ilacaMerhaba,ben bu ay letu 2.5mg ilaca başlayacağım .Doktorum adetin 5. günü başlamamı ve sabah akşam kullanmamı söyledi.Daha sonra kontrole gideceğim.Doktor yumurtaların küçük olduğunu söyledi ,2.5 yıldır evliyim 1.5 seneye yaklaştı deniyoruz . Letu 2.5 mg kullananlar veya benim gibi kullanmaya baslayacaklar yorum yazarsa sevinirim ah değerim 0.87 ,lh 7.86
Merhaba ben letu yu iki kere kullandım bir çatlatma ignesiyle bir aşılamayla denedik olmadı, rahim filmi çekindim tüpler açık klomen kullandım ondan sonra aşılama yaptırdım tekrar yumurta büyüyünce ovitrella olup ondan 36 saat sonra aşılama yapıyorlar oda olmadı, şimdi gonolf iğne varmış ona geçeceğiz inşallah olur bakalım hayırlısıMerhaba siz ne yaptınız acaba merak ettim bn yeni basladm bu ilaca
Catlatma iğnesi ve aşılama aynı şey degilmiMerhaba ben letu yu iki kere kullandım bir çatlatma ignesiyle bir aşılamayla denedik olmadı, rahim filmi çekindim tüpler açık klomen kullandım ondan sonra aşılama yaptırdım tekrar yumurta büyüyünce ovitrella olup ondan 36 saat sonra aşılama yapıyorlar oda olmadı, şimdi gonolf iğne varmış ona geçeceğiz inşallah olur bakalım hayırlısı
İnşallah bana da iyi gelir çok istiyorum artıkMerhaba letu bana göre etkili bi ilaç ben kullandım. İlk ay olumsuz sonuçlandı şu an ikinci denememdeyim yumurta oluşturuyor inşallah sizinde oluşur
Yok canım catlatma iğnesi ayrı bende ilk letuyla denediğim de yumurta belli bir olgunluğa gelince catlatma iğnesi ovitrella vurulup o gün ve ondan sonra gün aşırı ilişkiyle denedik en baştaCatlatma iğnesi ve aşılama aynı şey degilmi
Sonra da ben doktor degistirdim klomen kullandım olgunlasinca catlatma iğnesi ondan 36 saat sonra eşimin spermleri yıkanıp bana bir şey yoluyla adini tam bilmyrm diğer rahime gönderiliyor en hareketlileri seçilip oda aşılama oluyor onu da denedimYok canım catlatma iğnesi ayrı bende ilk letuyla denediğim de yumurta belli bir olgunluğa gelince catlatma iğnesi ovitrella vurulup o gün ve ondan sonra gün aşırı ilişkiyle denedik en başta
TeşekkürlerSonra da ben doktor degistirdim klomen kullandım olgunlasinca catlatma iğnesi ondan 36 saat sonra eşimin spermleri yıkanıp bana bir şey yoluyla adini tam bilmyrm diğer rahime gönderiliyor en hareketlileri seçilip oda aşılama oluyor onu da denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?