Gömülü bulundu maalesef ;(Görmedim haberlerde ne olmuş ya ben hep umutluydum çocgu olmayan biri kaçırıp bakıyodur diyodum. Daha 2 gün önce resim atmışlar ailesine üstü başı tertemiz üstelik gülüyordu. Yazınızı okuyunca şok oldum
Gömülü bulundu maalesef ;(
O da ayrı bir konu işteüzülmekten çok kızıyorum ben bu durumlara.
köye de gitsen kapının önüne tek başına salmayacaksın 3 yaşındaki çocuğu. anne baba isen dedikodundan feragat edeceksin ama bakacaksın o çocuğa.
çocuk 3 yaşında konuşamıyor, sütten başka bişey yiyemiyor. sebebi ne? kaç doktor görmüş, kaç pedagog incelemiş? muhtemelen sıfır. bu işi aileden biri yaptı ise bu çocuk belki de yıllardır tacize uğruyor ve kimse belirtileri görmüyor, dikkate almıyor.
Leyla da kayıp gitti ellerimizden..
Bu kaçıncı acı haber, bu nasıl insanlık..
Eylüle yapılan işkenceler, eziyetler dilim varmıyor dahasına.. Şimdide Leylanın haberi geldi, Allahım Sabır..
Minicik bedenler güçsüz olduğu için mi? Neden, o melekler karşı koyamadığı için mi?Söyler misiniz?Yoksa insanlık bittiği için mi?
Nasıl kayıtsız kalabiliyoruz gözyumabiliyoruz hala..
Nasıl bu insanlar bizim gibi hala nefes alabiliyor, aramızda yaşıyor..
Şimdi herkes kendini bu meleklerin ailesinin yerine kendini koysa ne isterdiniz?
Ne kadar acı değil mi tarifi yok..
Ben kesinlikle gözümün önünde assınlar isterdim..
Amiinn.Allah belalarinı versin..o boncuk gözlerinin maviliğinde boğulsunlar insallah..
Leylayidami oldurmusler allah belalarini versin pislikler insallah cezaevinde iskenceyle gebertirler bunlari .allahim sen cocugumuzu colugumuzu koruLeyla da kayıp gitti ellerimizden..
Bu kaçıncı acı haber, bu nasıl insanlık..
Eylüle yapılan işkenceler, eziyetler dilim varmıyor dahasına.. Şimdide Leylanın haberi geldi, Allahım Sabır..
Minicik bedenler güçsüz olduğu için mi? Neden, o melekler karşı koyamadığı için mi?Söyler misiniz?Yoksa insanlık bittiği için mi?
Nasıl kayıtsız kalabiliyoruz gözyumabiliyoruz hala..
Nasıl bu insanlar bizim gibi hala nefes alabiliyor, aramızda yaşıyor..
Şimdi herkes kendini bu meleklerin ailesinin yerine kendini koysa ne isterdiniz?
Ne kadar acı değil mi tarifi yok..
Ben kesinlikle gözümün önünde assınlar isterdim..
Evet ya o minik bedenlere neyi yaşattılarsa aynısını yapmak lazım da iştee.Bu kansızlara diri diri işkence yapmak isterdim, ölmeleri bunlar için hediye olur. Lime lime etmek lazım, o bile az. Bu pislikler, şeref yoksunları nasıl yetişiyor Allahım aklım almıyor. İnsan bir böceği öldürmeye kıyamıyorken bir yavruya nasıl kıyıyorlar. İçim yandı haberi duyunca. İyi ki zalimler için cehennem var, iyi ki....
MaalesefGörmedim haberlerde ne olmuş ya ben hep umutluydum çocgu olmayan biri kaçırıp bakıyodur diyodum. Daha 2 gün önce resim atmışlar ailesine üstü başı tertemiz üstelik gülüyordu. Yazınızı okuyunca şok oldum
Evet yine yine ve yine bir çocuk.Offf offff az önce izledim.... Zaten umudum da yoktu ;( üstelik yine bir çocuk daha kayboldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?