LEYLA DA...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wcy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Wcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
559
326
53
Leyla da kayıp gitti ellerimizden..
Bu kaçıncı acı haber, bu nasıl insanlık..
Eylüle yapılan işkenceler, eziyetler dilim varmıyor dahasına.. Şimdide Leylanın haberi geldi, Allahım Sabır..
Minicik bedenler güçsüz olduğu için mi? Neden, o melekler karşı koyamadığı için mi?Söyler misiniz?Yoksa insanlık bittiği için mi?
Nasıl kayıtsız kalabiliyoruz gözyumabiliyoruz hala..
Nasıl bu insanlar bizim gibi hala nefes alabiliyor, aramızda yaşıyor..
Şimdi herkes kendini bu meleklerin ailesinin yerine kendini koysa ne isterdiniz?
Ne kadar acı değil mi tarifi yok..
Ben kesinlikle gözümün önünde assınlar isterdim..

üzülmekten çok kızıyorum ben bu durumlara.
köye de gitsen kapının önüne tek başına salmayacaksın 3 yaşındaki çocuğu. anne baba isen dedikodundan feragat edeceksin ama bakacaksın o çocuğa.

çocuk 3 yaşında konuşamıyor, sütten başka bişey yiyemiyor. sebebi ne? kaç doktor görmüş, kaç pedagog incelemiş? muhtemelen sıfır. bu işi aileden biri yaptı ise bu çocuk belki de yıllardır tacize uğruyor ve kimse belirtileri görmüyor, dikkate almıyor.

Her gün bir sapik asmadigimız için her gün bir. sapik arıyoruz birde o yetmezmiş gibi cezaevinde besliyoruz o şerefsizleri Allah belalarini versin dün Eylül içinde aynısını yazdım Allah belasını versin orospu çocuklarınin

Bu kansızlara diri diri işkence yapmak isterdim, ölmeleri bunlar için hediye olur. Lime lime etmek lazım, o bile az. Bu pislikler, şeref yoksunları nasıl yetişiyor Allahım aklım almıyor. İnsan bir böceği öldürmeye kıyamıyorken bir yavruya nasıl kıyıyorlar. İçim yandı haberi duyunca. İyi ki zalimler için cehennem var, iyi ki....

Görmedim haberlerde ne olmuş ya ben hep umutluydum çocgu olmayan biri kaçırıp bakıyodur diyodum. Daha 2 gün önce resim atmışlar ailesine üstü başı tertemiz üstelik gülüyordu. Yazınızı okuyunca şok oldum

Gömülü bulundu maalesef ;(

Salmayın çocuklarınızı tek başına sokağa arkadaşları olsa bile güvenmeyin. Ben hiç tek çıkarmıyorum çıkarsamda parka götürüyorum gözümün önünde oynasın. Komşularım dalga geçiyor benimle çocukları eve hapis ediyorsun diye ama hiç umrum değil yarın pişman olmaktansa çıkarmam daha iyi.

O da ayrı bir konu işte (

Yok yoookk ölüm kurtuluş
Kazığa oturtucan bunları öyle hemen ölemeyecekler

Bi kere ya bi kerecik birisi de bulsun çocuğu. Parka gitmis bende ailesini ariyodum oyuna dalmis ddalmis diye bi kerede çıksın soylesinde insanlık ölmedi diye umudumuz olsun.
Allah kahretsin ne ara boyle bi hale geldik biz. Çocuklar bilgisayar basinda büyümesin sokakta dışarda oynasin diye basbas bagiran uzmanlar disarda tecavuz var dışarda istismar dışarda ölüm var ölüm. Eskiden çarşıda pazarda kaybolan cocuk aglamasin diye sakinlestirilirdi. Simdi kapinin onunde oynayan çocukları saklayacak yumusak toprak arar oldular . Allah belanızı versin ya Allah belanızı versin .

Leylayidami oldurmusler allah belalarini versin pislikler insallah cezaevinde iskenceyle gebertirler bunlari .allahim sen cocugumuzu colugumuzu koru

Evet ya o minik bedenlere neyi yaşattılarsa aynısını yapmak lazım da iştee.
Nasıl yetişiyor biliyor musun aynı zihniyetteki ana baba sayesinde eğitimden zerre kadar haberi olmayanlar tarafından..
Eylülü katleden şerefsizin annesi de saklamış sanırım bile bile.

Maalesef

Offf offff az önce izledim.... Zaten umudum da yoktu ;( üstelik yine bir çocuk daha kayboldu.
Evet yine yine ve yine bir çocuk.
Bir şeyler değişmediği sürece daha çok böyle şeyler yaşanacak maalesef: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…