• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

leyla mecnun aşkını yaşıyan varmı

kardel45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
309
2
96
Ankara
her kez kendini aşık olmuş diye bilir ama gerçek aşk bambaşka bilen kişi sayısı bence çok az yani onu yaşayan her aşk sevda değildir sevda bambaşka

Aşkı tanıyan,yaşayan biri olarak kendimi addediyorum ben..opuyorumnanaktan
Hayatta hiç aşık olmayan ama hoşlanmanın,beğenmenin,evlilik yapmanın hatta cinselliğin, adını "aşk" koyan insanlar tanıyorum ben..Sadece gülüyorum o zaman..kaydirigubbakcemile3
Ayrılık bile olsa sonu ne mutlu ki kaybettiğimi düşünmüyorum..
Aşktır aslolan. Aşk kaybetmez,yitirmez..
Hep vardır ve var olacaktır ben nefes aldığım sürece..:asigim:

hayatımda tek bi kez aşık oldum.sevdalandım...
bunca aşk kadınıyken hem de
çünkü neyin ne olduğunu ayırt edebiliyorum.
lalemin dediği gibi.sanmalarım yok benim.
sevgilimi her düşündüğümde hala içimde bi yer sızlar.
gözlerimi kapadığımda kokusu gelir hala burnuma.
20 yıldır görmüyorum ama en çok gözleri aklımda
böyle aşkla bakan duman duman gözleri
hayatımda gördüğüm en aşkla bakan gözler.
leyla mecnun olabildik mi bilmiyorum ama aşkımızı yaşadığımız dönemde küçük bi hikaye olduk

bence ask tek kisiliktir.baskasininkiyle karsilastirilamaz,bu baskasi asik oldugun insan bile olsa.ayrica tek tarafli asklar ölümsüzdür diye düsünüyorum.insanlar kavusunca yada evlenince asklarinin degerini unutup baska seylerle yorarlar birbirlerini....
ve bigün gelir özlersiniz askinizi...
yani bunlarin hepsi benim düsüncem tabi.

leyla mecnun derken kavuşamayan bir aşkım yok benim eşime aşığım ben çünkü hoşlanma ve beğenmeden çok rahat ayırıyorum ona karşı hissettiklerimi çünkü o kadar farklı ki eşimden önce flört ettiğim iki insan oldu ama eşime karşı hissettiklerim bambaşka ilk günden beri biliyorum

Allah herkese karşılıklı aşk yaşamayı nasip etsin

herkes kendisine gore en buyuk asiktir belki ama leyla mecnun olmak akilli insanin isi degil bana gore. olanlar akilsiz demiyorum ama ask ile akil ayni terazide durmaz ayni bedende var olamaz. insan asikken akil mantik solda sifir kalmisken mantikli isler yapmasi beklenilmez.
bir kez asik oldum leyla mecnunmuydu bilmyiorum ama bir daha o bicim asik olmak dahi istemiyorum. o derece akilsiz mantiksiz olmak kendimden gecmek hasta olmak yataklara dusmek 10 kilo vermek hastanelerde yatmak hic istemiyorum.
mantigima otursun mutlu olayim mutlu olsun istiyorum aci cekmek de cektirmek de istemiyorum bu saatten sonra. bana gore degil asla bu tur bisey.

çokhaklısın leylasıda mecnunu da bende istemiyorum aynen 10 kilo verdim kahroldum delirdim ayaklarım yerden kesildi yanlız bu 2 yıl sürdü sonunda ne oldu kocaman bir hiç kavuşma yok.

amin allah mutluluğunuzu artırsın ama sanırım seninki sevda değilde normal sevgi ile bağlısın eşine gibi gibi acı yok acı

Back
X