- Konu Sahibi ellendesegeneres
-
Belirtiler başladı ise vakit kaybetmeden psikiyatriste gidiniz..
Bu hastalık zaman kaybeldiği takdirde tedavisi zorlaşıyor hatta kişiliğinizi değiştiriyor...
Hayatı zindan etmeden doktora gidiniz..
Psikolog değil psikiyatrist..
Psikologlar ilaç yazamaz....
Canım öncelikle tedavi olduğuna sevindim.Bazı arkadaşlar eşcinsellik hakkında sapkınlık vs şenklinde yorumlarda bulunmuş.Arkadaşlar lütfen homofobikliği bırakalım.Bir eşcinseli psikiyatriste götürseniz psikiyatrist eşcinseli değil sizi tedavi eder.Hastalık olan eşcinsellik değil,homofobidir çünkü.Eşcinseller osmanlı da da vardı.Hatta insanlık tarihi kadar eskidir eşcinsellik.Osmanlı'da zamane tellalarına aşk şiirleri yazılmıştır.Lezbiyenlere ise zürefa denilmiştir,zıbık kullanmışlardır.Enderunlu Fazil eşcinsel bir yazardır.Hatta kendisi lezbiyenleri eleştirmiştir.Konuyu dine getirmeyi doğru bulmuyorum.Eşcinseller hiç de her gördükleri hemcinslerine sulanan insanlar değildir.Tanrının bunu bilememesi ve sapıklık olduğunu söylemedi ayrı bir konu-bu konu hakkında tartışmak isteyen varsa lütfen forumdan değil öm yoluyla mesajını iletsin ki kirlilik olmasın-Kısacası eşcinsellik son yıllarda ortaya çıkmış gibi bir tutum izlemeyelim lütfen.
Arkadasim nerde yaziyor bunlar biz neden osmanli tarihinde
bu yazdiklarini okumuyoruz...
Osmanliyi karalamak icin bir kisim insanlar masa basinda oturup
kendilerince tarih yazmislar hic bir kaynak gösteremedikleri halde
ZATEN iSTANBUL KANATLARIMIN ALTINDA FİLMİ DE ZAMANIN DA BU DEGERLİ PAYLAŞIMCImcımız GİBİ ulu osmanlı'nın ASLA BÖYLE EGİLİMLER GÖSTERMEYECEGİNİ İDDİA EDENLER TARAFINDAN İZLENİLEN SALONLARI BASILMISTIR ;TABİ Kİ DE O FİLM DE GERÇEKLERDEN UYARLAMA DEGİL ÜFÜRMEDİR nURBANU Sultan isimli kitabını okumanızı tavsiye ederim yanlı yayın lar dışında eserler okuyorsanız tabi ki!!!!!!!!!
@zamane sendeki obsesifliğe kaymış çok fazla takıntılısın gördüğüm kadarıyla .
Dini inancımız zaten görmediğimiz bizi yaratan Allah(cc) inanmamızla başlıyor.
Kuran_ı Kerim'i inerken görmedik ama indiğine iman ediyoruz.Hz Muhammed'in peygamber olduğuna dair gözümle gördüğümüz bir veri yok ama iman ediyoruz.Din inancı koşulsuz itikattır zaten.Özü budur.. Lut kavminin durumu Kuran_ı Kerim'de yazar Kuran'da yazan Allah'ın kelamıdır Allah'ın kelamı da benim ve tüm islam inancına sahip olanlar için koşulsuz doğrudur..Üyenin açıklamasını Lut kavminin başına şu şu geldi diye anlatması bundan kaynaklanır bizzat şahit olduğundan değil.."size göre " dmeişsiniz ya öyle değil Kuran'a göre..! Şurada Lut kavminin akıbeti açıklanır..
Lut Kavmi - Vikipedi
İşte ben de diyorum ki sizde ki takıntı değil lezbiyenlik diyorum.
Neye dayanıyorsun dersen susarım birşey diyemem ama siz olmaktan kaçtığınız şeyden gerçekten kaçmıyorsunuz.Bence zaten lezbiyenlikte bir ruhsal rahatsızlık o yüzden aslında aynı kapıya çıkıyoruz..
Ciddi anlamda dini masallara ve Lut kavmine takılmış durumdasınız ki bu da bir tür takıntı hastalığı bence...Lezbiyen, biseksüel ya da heteroseksüel olmak değil mesele insan olmak...kişi nasıl mutluysa öyle yaşamakta özgürdür...İnsanların yatak odalarına burnumuzu sokup hayırrr onunla değil şununle bereber olman gerek yoksa Lut kavmi falan filan cıssss deme hakkımız yok...
Ciddi anlamda dini masallara ve Lut kavmine takılmış durumdasınız ki bu da bir tür takıntı hastalığı bence...Lezbiyen, biseksüel ya da heteroseksüel olmak değil mesele insan olmak...kişi nasıl mutluysa öyle yaşamakta özgürdür...İnsanların yatak odalarına burnumuzu sokup hayırrr onunla değil şununle bereber olman gerek yoksa Lut kavmi falan filan cıssss deme hakkımız yok...
Siz milyonlarca insanın inandığı yaşadığı hak dine masal diyemezsiniz. Lütfen biraz daha saygı...
Eee şimdi bu ne demekki siz(bu tarz düşünenler için konuşuyorum sadece alıntı yaptığım kişi için değil) dininiz için saygı bekliyorsunuz ama insanların tercihlerine saygı gösteremem diyorsunuz..
Herkes birbirinin dini duygularına da saygı göstermeli cinsel duygularına da.. Çok büyük konuşuyorsunuz bazen.. Homoseksüelliğin büyük çoğunluğu hormonal sorunlardan kaynaklanıyor ve engellenemiyor. İlerde oğlunuz veya kızınız homoseksüel olursa onu öldürecek misiniz? Allah verdi diyip kabullenirseniz bugün burda yaptığınız hakaret ve alay içeren sözler vicdanınızı rahatsız etmeyecek mi?
Duvarlarınızı yıkın dünyaya at gözlükleriyle bakmayın. Tek doğru sizin bildiğiniz değildir başka insanlarında bildikleri doğrular vardır. Bu konuda eğitim alan insanlar bunun hastalık olmadığını söylüyorsa bir bildikleri vardır.
Ben yazımda ne demişim, homoseksüelleri öldürelim mi demişim, nerede büyük konuşmuşum. Bir cümlemden bu kadar çıkarımı nasıl yaptınız. Alay, hakaret neresinde...
Bence siz at gözlüklerinizi çıkarın zira iyi okuyamıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?