gerçekten doğru diyorsun... koca gün yoldalar eksoz dumanı falan filan gömlekleri kıyafetleri harap oluyor.. mantıklı :)
Kızlar çok güldüm sayenizde. Trafik polisi hanımları için ideal makine ha
sizi güldürmek için dedik zaten :) şaka bir yana düşününce mantıklı gelmiyor mu? hergün en az 1 saat gömleği yıkayacağına ki bir de kurumasını beklemek var, at buharlı tazelemeye 20 dakikada hem mis gibi koksun hem de kırışıklık falan az olsun....
Buharlı tazeleme gerçekten güzel ama. Özellikle ablam beslenme uzmanıdır ve mutfakta çalışır. Haftada bir beyaz önlüklerini getirir oldu bana.
buharlı tazeleme de lekeler ne yazık ki çıkmıyor.. sadece kokular gideriliyor malesef...
olsun o da yeterli... hiç yoktan iyidir
Canımmm o beyaz önlüklerin nasıl yağ koktuğunu tahmin bile edemezsin. Yıkadıktan sonra bile çıkmıyor o kokular, korkunç ama buharlı tazeleme iş görüyor.
Evet canım çok araştırdık, sonunda bu makineyi almaya karar verdik. İlk başta pahalı geldi ama şimdi çok memnunum.
O kadar çok kurcaladım ve kurcalıyorum ki her sorunuza seve seve cevap veririm
Baya sessiz çalışıyor, banyom yatak odamın yanında benim, eşim uyurken çalıştırıyorum sıkma zamanında bile duyulmuyor sesi kesinlikle yan odalardan.
Benim en çok kullandığım program o canım. Çok pratik ve kullanışlı bir yıkama programı. Tertemiz çıkıyor makineden çamaşırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?