Evet, 800 devirde sıkıyor ve şöyle söyleyeyim 1000 devirde bir çok kırışık olmuyor çamaşırlar. Sıkma ve yıkama hareketleri çok iyi makinenin.
Ben hepsini birlikte yapıyor zannediyordum ama senin sayende öğrenmiş oldum canmm. Mesela narin programda filan çitileme hareketini yapmıyormuş makine, manntıklı olan da bu zaten di mi ya?
Ben çocukken evimize gelen ilk otomatik çamaşır makinemizi hatırladım. Babam karşısına geçip izlemişti, hala aklımda görüntüsü. O geldi aklıma şimdi
Buharlı tazeleme yaptım, çok da başarılı. Özellikle ablam sık sık iş yerinde giydiği beyaz gömleklerini kapıp getiriyor. Bir de geçen gün sigara içilen odamdaki tül perdeme yaptım buharlı tazelemeyi denemek için. Gerçekten işe yaradı.
Hayır canım, çok fazla atma imkanın yok. Zaten makine uyarıyor fazla ya da eksik attığında.
Hayır, kesinlikle deterjan kullanılmıyor.
2 gün önce 8 yıldır kullandığım siemens marka çamaşır makinem bozuldu, hafıza kartı ve motoruda dahil olmak üzere birçok arızası çıktı, servis yetkilisi neredeyse 1000 tlya yakın masrafı var, hiç değmez dedi ve ben araştırmaya başladım, her zaman olduğu gibi ilk bu siteye baktım, aslında bosch markanın en son çıkan çamaşır makinasını alıcaktım ve siyah renk istiyordum, fakat yazılanlar ve yapılan yorumlar o kadar güzelki etkilendim açıkçası... daha öncede yine bu siteden bilgi edinerek fresh clean buharlı temizleme robotu almıştım... çok memnunum, dilerim çamaşır makinasındanda memnun kalırım, biraz sona almaya gidiyorum, hayırlısı bakalım... şimdiden teşekkürler, bu sayfayı açan arkadaşa ve yorum yazanlara...sevgiler, iyi günler...
2 gün önce 8 yıldır kullandığım siemens marka çamaşır makinem bozuldu, hafıza kartı ve motoruda dahil olmak üzere birçok arızası çıktı, servis yetkilisi neredeyse 1000 tlya yakın masrafı var, hiç değmez dedi ve ben araştırmaya başladım, her zaman olduğu gibi ilk bu siteye baktım, aslında bosch markanın en son çıkan çamaşır makinasını alıcaktım ve siyah renk istiyordum, fakat yazılanlar ve yapılan yorumlar o kadar güzelki etkilendim açıkçası... daha öncede yine bu siteden bilgi edinerek fresh clean buharlı temizleme robotu almıştım... çok memnunum, dilerim çamaşır makinasındanda memnun kalırım, biraz sona almaya gidiyorum, hayırlısı bakalım... şimdiden teşekkürler, bu sayfayı açan arkadaşa ve yorum yazanlara...sevgiler, iyi günler...
Canımm ne yaptın? Aldın mı makineyi?
Hızlı yıkamayı kullanıyorum canım genellikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?