Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lialay ablacım ne bitmez tükenmez sınavların varmış senin:))
saçlarıma kaynak yaptırırsam zarar görür mü ..
hayırlı olsun topiğin canım arada uğrarım![]()
Topiğin hayırlı olsun arkadaşım:)
gözlerin çok güzelmiş:)
makyaj püf noktaları, kitaplar ve güzel filmlerle ilgili paylaşımlarını takip etmek isterim:))
kolay gelsin:)
Eveeeeeeeeeeeeeeet gelelim fasulyenin faydalarına
Uzun zamandır çok boşladım buraları dedim sahaları geri döneyim hastalık :2: sınavderken tabi artık buralardayım inşallah
Bugün hafif boş bir zamanım oldu internetten bir saç yapımı videosu izledim. Annemin saçlarında denemek istedim fakat ikimizinde çok seyrek saçları olduğu için tutmadı.
Benimde almanyadan gelme bir bebeğim vardı insan boyutlarından azıcık daha küçük onun saçları üzerinde denedim. Maşallah çok gür saçları var
Videoda yapılandan biraz farklı denemek istedim neticede profesyonel değilim çaylağım ama direk kopya ile işe başlamak istemedim. Yorumlarınızı, eleştirilerinizi bekliyorum gerçekten sevinirim ama lütfen şunu göz ardı etmeyin daha 1 sene öncesine kadar balıksırtı örmeyi bilmiyordum bile
​
Ayrıca bebeğin saçları sentetik olduğu için karışmalar meydana geldi ve kahküllerini zamanında düzleştirici ile yakmıştım sonra üstüne birde kesmiştim son hali bu ona yapacak birşeyim yok
Ve ve ve gençler ve genç kalanlar daha öncede bahsettiğim bir konu vardı. Kullandığım saç, vücut vs vs ürünleri size iyi ve kötü yönleri ile anlatmak istedim fakat karar veremedim videolu bir şekilde anlatım mı yapayım yoksa fotoğraflarla birlikte yazı ekleyerek mi lütfen düşüncelerinizi ekleyininn
Gençler ve genç kalanlar İstanbulda kitap fuarı varmış.
Ben çok severim kitap okumayı ama şuan gidebilme şansım yok size haber vereyim dedim.
Kitap sevenler bence koşsun![]()
Maşallah sen de de ne yetenek varmış =)
Hangi semtteymiş ?
Orasınıda yaz da ona göre koşalım
Geçenlerde gazetenin tekinde kitap tanıtımlarına baktım bir kaç beğendiğim kitabı not aldım
Fuar bulunduğum yere yakında almaya giderim![]()
Avon'dan çok severek aldığım bir oje vardı altın rengi simli bir oje.
Ee öğrenciyiz malum her gün oje süremediğim için değerlendiremezsem ölürdüm bu ojeyi
Elimde birde taç vardı (çok severim takmayı önden savrulan saçları tutmaya birebir) kumaşı sağa sola kaymış kedim azıcık kemirmiş
Yoldum attım kumaşını aldım ojeyi, tacımı elime başladım boyamaya
Ee güzelliğine dayanamadım tırnaklara da sürüverdim onları yüklemiyorum çünkü manikürüm eksik
Baktım hızımı alamıyorum eski telefonuma geldi sıra arada kullanıyorum dedim çok soldu, soyuldu değişik olsun azıcık dedim
Birde şunlar vardı aklımda ama boyamaya anahtarım yoktu paylaşayım aklınızda fikir olsun
Ojelerin renkleri de bir harika![]()
harika olmuşş :)))))))))))