LiLithy nin biricik evi

Çok güzel canım,kırmızıya bayılırım zaten.Allah sağlıkla,huzurla oturmayı nasip etsin.

Canım evin çok güzel güle güle oturun.Yatak odanı çok beğendim desenler çok hoş bir hava katmış..Maşaallah

kirmizili oda cok güzel civil civil. yatak odani cok begendim. özellikle dolabi, salon da asil duruyor. yalniz beyaz biraz bogmus sanki. nacizane fikrim renk katsan güzel olur.:) gülE güle oturun mutlulukla huzurla.

Beyaz mobilyalarına bayıldım. Çok güzel ve şık. Beyaz kesinlikle ferahlık veriyor eve.
Güle güle oturun.

çok hoş bir ev, güzel günlerde oturun inşaAllah...
kırmızı koltuklara ba-yıl-dım :80: sağlıkla kullanın..

canım öncelikle huzur ve mutluluk dolu olsun yuvan, güle güle oturun. oturma odana bayıldım ama salonun fazla beyaz, biraz hareket istiyor bence. beyaz mobilyalar her zaman için iyidir. mesela kırmızı aksesuarlarla bir süre kullanıp ondan sıkılınca lila aksesuarla yepyeni bir salona sahip olabilirsin. avantajını iyi kullan derim. ayrıca beyaz gerçekten cesaret işi, tebrik ederim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…