LiLithy nin biricik evi

Yorumun için sağol canım. Zaten daha tamamlayamadım duvara felan aksesuar istiyorum begenemedim daha ama dediğin gibi başka renklerde canlandırabilirim odayı

evin çok güzelmiş cnm allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :)arkadaşlar ben bu blogda yeniyim bende evimin resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum ama nasıl resim yüklicemi bilmiyorum biri bana yol gösterebilirmi acaba

çok güzel çok hoş olmuş eviniz canım güle güle oturun inşAllah :) çok güzel duygular bunlar gördükçe heves ediyorum ama daha var...birşeyler olmasına..

Benim zevkimi yansıtıyor evin, çok güzel canım, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

evin harika canım salon ve oturma odasına bayıldım sende benim gibi beyaz hastalığı var herhalde ayrıca oturma odasındaki kelebekli saatlerimiz aynı mutlulukla huzurla oturun inşaallah canım

Oturma odan çok hoşuma gitti.. beyaz ve toprak tonlarınının karışımı çok hoş gözüküyor.. sade ve şık.. Güle güle otur cnm

oturmana odani cok begendim, kirmiziyi cok severim zaten...
saglikli, mutlu güle güle otur...

güle güle otur cnm.
evin çok şık.
zevkle döşenmiş, sade ve göz yormuyor...

merhabalar....
resim yükleyebilmek için mesaj sayınızın 50 olması gerekiyor.

cnım sanada sorucam seninde sanırım koltukların derı dımı nasıl kullanıslımı bende beyaz deri istiyorumda arastırma yapıyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…