LiLithy nin biricik evi

cnım sanada sorucam seninde sanırım koltukların derı dımı nasıl kullanıslımı bende beyaz deri istiyorumda arastırma yapıyorum o yuzden

Canım bu anrilop deri diye bişey. Deriyle kumaş arasında bi özelliği var. Leke tutmuyolar. Biz evlenmeden 2 sene önce eşyalarımızı adık ve eşyalar maalesef toz olmuşlardı ilk başta korkyum lekeler çıkmayacak diye ama silince bişey kalmadı yani leke tutmuyor. Arkadaşımda kullanıyor aynı kuması oğlu mürekkep kalemle cizmiş ve leke felan kalmamış ayrıca kahvede dökülmüş onun bile lekesi kalmadı diyor yani kumaş çok kullanışlı fakat bu kumaşın düz beyazını tavsiye etmiyolar benimkisi kemik beyaz. Aldığım yerde bana bu rengi tavsiye etti. Düz beyaz daha kullanışsız oluyormuş ve düz beyaz kullanan tanıdığımda daha kullanışsız dedi. Ama kemik beyazını ve buna yakın tonlanırını kesinlikle tavsiye ederim. Çok kullanışlı bir kumaş.

bayıldııımmmmm.. muhteşem.. zevkini evinede yansıtmışsın ve gerçekten çok hoş olmuş.. huzurla sağlıkla oturun....

kırmızı köşenize bende bayıldım çok güzel olmuş halısıda yerinde bir seçim olmuş huzurla oturun inşallah

yaaaaaaaa beyaz beyaz ev görünce icim gidiyooo bende istiyoummm :)
güle güle huzurla saglikla eskitin evinizi

cokkkk begendım evınızı ozellıkle kırmızı koseye bayıldım markası nedır acaba
bıde nacızane kızmazsanız eger salon cok beyz kalmıs sankı
gule gule oturun mutlulukla yasayın

cok tesekkr ederim canım bunu arastırıcam bende mobılya alırken

Çok güzel bir eviniz var

Oturma odasına ve yatak odası takımına bayıldım..

Mutlu günlerde kullanın inş

Evin çok hoş olmuş güle güle otur...sakıncası yoksa yatak odanın fiyatını öğrenebilir miyim canım..biz burdan sorduk inegölden geliyor ,fiyatına mağaza yeni açıldığından dolayı açılışa özel 3000 olur dediler bize...

cokkkk begendım evınızı ozellıkle kırmızı koseye bayıldım markası nedır acaba
bıde nacızane kızmazsanız eger salon cok beyz kalmıs sankı
gule gule oturun mutlulukla yasayın

kırmızı köşeyi inegölden seyran mobilyadan aldık canım. Evet biraz beyaz kalmış oda ama sanırım ışıktanda biraz öyle duruyor. Çünkü koltuklarım bi ton daha koyu ışık açmış odayı...

teşekkür ederim...
Biz 3,350 e aldık 10 taksitle yanında aynası yoktu aynayıda eklettirdim birde sandalye aldım bar sandalyelerinden inegöle gitme imkanın varsa daha uyguna alabilirsin. Benim aldığım koltukları burda 3900 diyolardı biz inegölden 2500 civarı aldık ama 2 aile gittik ve 4 takım koltuk aldık. Yerinde daima daha ucuz oluyor ve çeşit çok..

Sağol canım....aynası ve koltuğu yok bizim baktığımızda..sen daha uyguna almışın güle güle kullan canım...

çok güzel döşemişsiniz evinizi güle güle oturun
oturma odandaki halının markası nedir

her şey çok güzel.özellikle de oturma odanızı beğendim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…