cnım sanada sorucam seninde sanırım koltukların derı dımı nasıl kullanıslımı bende beyaz deri istiyorumda arastırma yapıyorum o yuzden
bayıldııımmmmm.. muhteşem.. zevkini evinede yansıtmışsın ve gerçekten çok hoş olmuş.. huzurla sağlıkla oturun....
Canım bu anrilop deri diye bişey. Deriyle kumaş arasında bi özelliği var. Leke tutmuyolar. Biz evlenmeden 2 sene önce eşyalarımızı adık ve eşyalar maalesef toz olmuşlardı ilk başta korkyum lekeler çıkmayacak diye ama silince bişey kalmadı yani leke tutmuyor. Arkadaşımda kullanıyor aynı kuması oğlu mürekkep kalemle cizmiş ve leke felan kalmamış ayrıca kahvede dökülmüş onun bile lekesi kalmadı diyor yani kumaş çok kullanışlı fakat bu kumaşın düz beyazını tavsiye etmiyolar benimkisi kemik beyaz. Aldığım yerde bana bu rengi tavsiye etti. Düz beyaz daha kullanışsız oluyormuş ve düz beyaz kullanan tanıdığımda daha kullanışsız dedi. Ama kemik beyazını ve buna yakın tonlanırını kesinlikle tavsiye ederim. Çok kullanışlı bir kumaş.
cokkkk begendım evınızı ozellıkle kırmızı koseye bayıldım markası nedır acaba
bıde nacızane kızmazsanız eger salon cok beyz kalmıs sankı
gule gule oturun mutlulukla yasayın
Evin çok hoş olmuş güle güle otur...sakıncası yoksa yatak odanın fiyatını öğrenebilir miyim canım..biz burdan sorduk inegölden geliyor ,fiyatına mağaza yeni açıldığından dolayı açılışa özel 3000 olur dediler bize...
teşekkür ederim...
Biz 3,350 e aldık 10 taksitle yanında aynası yoktu aynayıda eklettirdim birde sandalye aldım bar sandalyelerinden inegöle gitme imkanın varsa daha uyguna alabilirsin. Benim aldığım koltukları burda 3900 diyolardı biz inegölden 2500 civarı aldık ama 2 aile gittik ve 4 takım koltuk aldık. Yerinde daima daha ucuz oluyor ve çeşit çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?