- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi northernlight
-
Anne çok sağolun ama boşa gidiyor ben bitince arar söylerim öyle alırsın çöpe gitmesin diye anneme de gönderiyorum yazık bunu bulamayanlar da var de buna da kırılırsa kırılsın kötülüğüne bişey söylemiyorsun sonuçtaArkadaşlar linç etmeyin, buradaki çoğu kv derdinin yanında benimki hiçbirşey değil biliyorum ama fikir verin zira bunaldım.
Eşim bekar yaşarken annesi oğlumun vakti yoktur ben alıp koyayım eksi kalmasın diye diye şimdiki eşime dünya kadar şey almış. Şöyle diyeyim evleneli bir yıl olacak daha eve çay, sabun, deterjan almadım eşimin bekarlığından kalan stokları bitirmeye çalışıyoruz.
evlendik ama huylu huyundan vazgeçmiyor her gittiğimizde bunu da size aldık diye kilo kilo peynir zeytin tereyağ zeytinyağı vs vs veriyorlar. Şimdi biliyorum ne güzel bunun nesi dert diyorsunuz yahu evde herşey üst üste binmeye başladı hiç sevmem tıkış tıkış her yerim doluyor 2 kişiyiz tüketemiyoruz. Balkonun birini deterjanlara ayırdım hiç açılmamış 5-6 paket çamaşır suyu yumuşatıcı cam sil banyo temizleyici fırın temizleyici aklınıza ne gelirse. Hadi deterjan kuru gıda bakliyat kahve neyse. O peynirler köy yoğurdu vs yazık günah bozuluyor. İçim hiç rahat değil ama onlar getirdikçe ben bi kısmını annemle babama götürüyorum. Atılacak yoksa. Hayır düşünüyorum benim anam babam kendinden arttırıp alsa kardeşime verse onun da karısı anasına götürse bozulurum üzülürüm, ama bize yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmak zorunda kalıyorum vicdanım rahat değil haram mı bilmiyorumKendi tarlaları hayvanları olur kendi ürünleri olur anlarım ama şehirde yaşayan insanlar onlar da para verip alıyor yazık günah
Söyleyemiyorum yemiyoruz diyip almasam yüzü düşüyor morali bozuluyor nankörlük etmek istemiyorum sağolsunlar düşünüyorlar ama nasıl engellerim?
Kayınpederi konu sahibi yokken bi sebepten evine girip marka çikolatasını buzdolabından alıp yemiş konu sahibi de sinirlenmişEski konuyu bilmiyorum çikolata olayı nedir? Yorumumu ona göre yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?