Linç etmeyin evime sürekli birşey alan Kv

teşekkür ederim.
Konu sahibi sürekli olan bir şey değilse çoook ayıp etmişsin o zaman. Sanırım siz biraz memnuniyetsiz birisiniz.
bayaa ayıp etmişti konu bu ,çook eleştiri yedi konu kapandı. o yüzden konu sahibi size yaranılmaz.ağzınız var diliniz var, konuşun söyleyin.

Siz söylemezseniz o da alır durur. Tamam verilen bir şeyi reddetmek ayıp oluyor ama söyleyin ziyan oluyor bitiremiyoruz deyin. Yalnız sizin kv'den bir tane de bizim evde var o da kocam o da bir şeyi aldığı zaman çok alır bizim ev de tıklım tıklım oldu. Ben kocama "alma" diyorum ama kv'ye bunu söylemek zor tabi eşiniz söylesin. Siz de kırmadan söyleyin "ziyan oluyor üzülüyorum" deyin hatta burada anlattığınız gibi aynen anlatın. Aslına bakarsanız güzel bir dert ama :) anaç ve verici bir kadın geldi gözümün önüne.

annenlere vermek yerine başka ihtiyacı olana hayrına versen daha iyi olmaz mı ?

bazen evde oldugunu unutup marketten aldigim fazla seyleri mesela kuru bakliyat yada ne bileyim iste cabuk bozulmayacak seyleri ihtiyaci olan konu komsuma veriyorum..

Godiva pahali bir marka degil ki ayol
Hatta oldukca da kotu bir marka bence
Bende ilk kez duydum valla. En kaliteli cikolata Nestle sanıyordum
Ama yazdım nete 700 TL lik 1.500 TL lik çikolatalar çıktı. Konu sahibinin çikolatası tabi bu kadar pahalı değildir de. Bayağı pahali çikolataları varmis yani

Cidden bir de linç etmeyin diye başlık atmış, görür görmez bu arkadaş olduğunu hatırladım ve güldüm. Çünkü hiç unutamıyorum o konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…