- 24 Ekim 2019
- 8.068
- 49.282
- 548
- Konu Sahibi northernlight
-
Cikolata konusunu hatirliyorum ama bu üyenin konusu oldugunu bilmiyordum.
Yazık ya...
Bir cikolata için adama neredeyse hirsiz diyecekti.
Ben de yedim şimdi.Konu beni şu saatte çikolata yemeye yönlendiriyor arkadaşlar, kapatın lütfen şu bahsi.
Bizde öyle pahalı çikilatalar yok. Ekmeğe sürmelik var. Şöyle kaşıkla bir dalacağım içine... Zor tutuyorum kendimi ama yutkunma sayım artmaya başladı. Bilemiyorum. Bana biraz havadan sudan bahsedin.Ben yedim bile.
Hem de Godiva bitter dolgulu...
Biraz da espri olsun diye yazmıştım umarım sizi üzmedim.Bizde öyle pahalı çikilatalar yok. Ekmeğe sürmelik var. Şöyle kaşıkla bir dalacağım içine... Zor tutuyorum kendimi ama yutkunma sayım artmaya başladı. Bilemiyorum. Bana biraz havadan sudan bahsedin.
Hiç sevmem ama bende kalkıp bakayım dolabaKonu beni şu saatte çikolata yemeye yönlendiriyor arkadaşlar, kapatın lütfen şu bahsi.
Konu beni şu saatte çikolata yemeye yönlendiriyor arkadaşlar, kapatın lütfen şu bahsi.
Ben de yedim şimdi.
Hem de Godiva bitter dolgulu...
Ahhaa vardir da bilemedim ya ben sevmiyorum gerci 1500 luk olanindan yemedim hic , olsa yemege kiyamam alir koynuma sarilir yatarim o da ayri mevzuBende ilk kez duydum valla. En kaliteli cikolata Nestle sanıyordum
Ama yazdım nete 700 TL lik 1.500 TL lik çikolatalar çıktı. Konu sahibinin çikolatası tabi bu kadar pahalı değildir de. Bayağı pahali çikolataları varmis yani
1500 liraymis deme oyleAyy hem malınız kıymetli hem size verilenin kıymetümi bilmiyorsunuz.
Dandik bir çikolata kaç kuruştur adamlar size zeytinyağı fln alıyormuş.
Sizin hem kadir kıymet bilmez hem cimri malı kıymetlilerden Allah korusun bizi
Bu çikolataları kim yiyor acabaAhhaa vardir da bilemedim ya ben sevmiyorum gerci 1500 luk olanindan yemedim hic , olsa yemege kiyamam alir koynuma sarilir yatarim o da ayri mevzu
Keske bu kadarcikla anlasalarYiyemiyoruz, bozuluyor demek neden bu kadar zor ki?
Hem kırıcı bi tarafı da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?