• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım doktorum nebil bozdoğan.kendisi ankarada..fiyat konusunda hastayı gormesı lazım.bana bıcılen fıyat korse dahil 4 bın lıra..gobek+simit+içbacak..toplam 4 lıtre yag alındı.65 kılo olarak gırdım boyum 171.. suan 61 kıloyum.ama sankı 7 8 kılo vermıs gıbıyım..tam 1 ay oldu..agrım sadece 3 gun oldu..tek sıkayetım gobek bolgesınde hafıf sarkma var ona da her gun masaj yapıyorum..

geçmiş olsun cnm.hah şöyle yahu... nihayet sorularımıza cvp bulabildiğimiz bir arkadaşımız çıktı :)
göbek simit ve iç bacak demişsin. bacakların ne durumda merak ettim, var mı kontörel bi bozukluk??? ayrıca sarkma ne alemde? çizgi ya da dalga dalga kavis var mı yoksa sadece pelte bi görünüm mü? masaj işe yarıyor mu? spora ne zmn başlayabilirmişsin ne dedi doktor?mekik filan...?

Merhaba;
ben yarın karın bölgem için laser liposuction olacağım. Ankara'da Dr.Taner Bahar.
son 6 aydır araştırma yapıyorum klasik liposuction yöntemini ilk günlerde eledim ciltte kontür bozuklukları olab,ileceği için Vaser içinde görüşme yaptım ancak Taner beyin uyguladığı yöntem Dünyada bu konuda şu an için gelinen son nokta yaptığım tüm dr görüşmeleri sonucun da yarın ameliyatımı hayırlısı ile olacağım. Taner beyle görüşmenizi şiddetle tavsiye ederim çok cici bir insan ve yapılacak işlemi uzun uzun örneklerle anlatıyor.Ben kendisi ile 2 kez görüştüm aslında ilkinde kararımı vermiştim. :)
yarından sonra da olup biteni aktarırım artık.....

eylülböceğiiii nerelerdesin?nasıl oldun?sonuç ne durumda? merak ediyoruz seniii :)

Merhaba;

arkadaşlar cuma günü ameliyat oldum tam 4 saat sürdü o gece hastanede kaldım ama neredeyse hiç ağrım olmadı sadece hareket etmek isterken biraz ama dayanılmayacak bişey değildi cumartesi eve geldim akşam gezmelere gittim pazartesi işe gittim vs vs.....
Sonuç; henüz 4 gün oldu hala şişlik var ama ameliyat öncesi otururken katlanan göbegim yok pazartesi öğlen kontrole gittim doktorum dümdüz bir karnın olacak dedi :) toplam 14 gün korse takacakmışım daha 10 gün var .
karnımın bu şiş haliyle bile inanılmaz bir motivasyonum oldu. Cumartesi 2. kontrole gideceğim
Bu arada çok az bir morluk oluştu
mutluyum mutluyum mutluyum :86:

Merhaba;

arkadaşlar cuma günü ameliyat oldum tam 4 saat sürdü o gece hastanede kaldım ama neredeyse hiç ağrım olmadı sadece hareket etmek isterken biraz ama dayanılmayacak bişey değildi cumartesi eve geldim akşam gezmelere gittim pazartesi işe gittim vs vs.....
Sonuç; henüz 4 gün oldu hala şişlik var ama ameliyat öncesi otururken katlanan göbegim yok pazartesi öğlen kontrole gittim doktorum dümdüz bir karnın olacak dedi :) toplam 14 gün korse takacakmışım daha 10 gün var .
karnımın bu şiş haliyle bile inanılmaz bir motivasyonum oldu. Cumartesi 2. kontrole gideceğim
Bu arada çok az bir morluk oluştu
mutluyum mutluyum mutluyum :86:

selamlar geçmiş olsun boyun kilon kaçtı ne kadar yağ alındı öğrenebilir miyim

merhaba ;

boyum 1.67 kilom 62 tamamı karın ve belden 3 lt ye yakın yağ alındı. :)

cnm benim nihayet... geçmiş olsun. iyi olduğuna ve memnun olduğuna sevindim.
lakin burada hep 2-3 litreden max 4 litreden bahsedilmiş. benim bi 7-8 litreden aşağı çıkmaz herhalde :s en fazla 5 litre alıyorlarmış doğru mu?nedenini biliyor musun?
Ayrıca çok kızıyorum şu 3-5 kilo fazlası olup da yağ aldıranlara. boyu uzun olup da ayva göbek yüzünden lipo yaptıranlara... keşke benim de öyle olsa da rahatsızlıklarım olmasa da ben de o 3-5 kiloyu sporla versem :50:
fiyat konusunda tüyo da verecek misin bize? ayrıca şişlik ne zaman geçecek onu da merak ettim :) tekrar geçmiş olsun sevgiler...

bu arada ameliyatı hangi hastanede yaptı ve yatış ücreti verdin mi? yoksa herşey içinde miydi? doktorun tavrı vs. daha aytıntılı yorum isteriz :D

Son düzenleme:
cnm benim nihayet... geçmiş olsun. iyi olduğuna ve memnun olduğuna sevindim.
lakin burada hep 2-3 litreden max 4 litreden bahsedilmiş. benim bi 7-8 litreden aşağı çıkmaz herhalde :s en fazla 5 litre alıyorlarmış doğru mu?nedenini biliyor musun?
Ayrıca çok kızıyorum şu 3-5 kilo fazlası olup da yağ aldıranlara. boyu uzun olup da ayva göbek yüzünden lipo yaptıranlara... keşke benim de öyle olsa da rahatsızlıklarım olmasa da ben de o 3-5 kiloyu sporla versem :50:
fiyat konusunda tüyo da verecek misin bize? ayrıca şişlik ne zaman geçecek onu da merak ettim :) tekrar geçmiş olsun sevgiler...

katılıyorum aynı dertten muzdaribiz benimde bi 7-8 litre aldırmam lazım neden alamıyolar alsınlar yaf

bu arada ameliyatı hangi hastanede yaptı ve yatış ücreti verdin mi? yoksa herşey içinde miydi? doktorun tavrı vs. daha aytıntılı yorum isteriz :D

tekrar selam;

aslında benim durumum ayva göbekten bayağı ileri bir durumdu kuzum inan ki :(
düşün incecik bacak ve kollar ama vücüdundaki tüm yağlar karın bölgende kocaman bir göbek hiç abartmıyorum bide sezeryen doğum yaptım oturunca katlanıyordu karmım 3 aylık hamile gibi doğal bir halim vardı.
3 lt meselesine gelirsek ben lazer liposuction yaptırdım doktorumun söylediği bu sistemde en fazla bu kadar alındığı.ayrıntısını bilmiyorum.
Ben güven hastanesinde oldum ameliyatımı söylemekte bir sakınca görmüyorum anestezi,oda ,dr,korse herşey dahil 5000 tl ödedim.Hastane çıkışında doktorumun şöförü beni evime kadar bıraktı bide :)
Taner beyin tavrına gelince gerçekten çok sıcak bir insan ameliyat öncesi çok rahattım hiç heyecen yapmadım taner beyin etkisi çoktur bunda .
sonraki kontrollerimdede çok candan davrandı.
şişliklerle ilgili ise yavaş yavaş geçiyor ben kıyafetlerimden anlıyorumartık ama geçen c.tesi 2.kontrole gittim taner bey hala çok şiş dümdüz karnın olacak dedi yani keyfim hepten yerinde

kısaca arkadaşlar kendi vücudunuzu sevmeniz onunla barışmanız açısında bende durum tam böyle çünkü tavsiye ederim hem bu ameliyatı hemde doktorumu 20 gün sonra tekrar kontrolüm var ayrıntıları verririm size :)))))

Bu ameliyatı aptıran arkadaşlar bide aldırdığınız yağ miktarının görüntünüzde ada bedenininzde ne kadar değişim sağladığını yazarsanıhepimiz için daha aydınlatıcı olur yani 5 kilo vrince bişi farketmiyorum ki 8 kilo verdim hala farketmedim ama 5 lite yağ alınınca beden olarak değişim oluyormuş snırım

geçmiş olsun cnm.hah şöyle yahu... nihayet sorularımıza cvp bulabildiğimiz bir arkadaşımız çıktı :)
göbek simit ve iç bacak demişsin. bacakların ne durumda merak ettim, var mı kontörel bi bozukluk??? ayrıca sarkma ne alemde? çizgi ya da dalga dalga kavis var mı yoksa sadece pelte bi görünüm mü? masaj işe yarıyor mu? spora ne zmn başlayabilirmişsin ne dedi doktor?mekik filan...?

canım, benım asıl sorun gobek ve simit bölgesi iç bacak kısmını "amelıyata gırmısken alsın" modunda yaptırdım,cok az aldı sanırım kı cok değişiklik yok..o yuzden senı o konuda yanlıs yonlendırmeyım..
benım vucudumda tek sorun gobek ve simit bölgesi idi.(hamıle gıbı ) kılom cok değildi.belımın en kalın yeri 97 ıdı.suan 90..belım ıse 83 cm ıdı suan 75..ama inanılmaz bır değişim var..
amelıyata 65 kılo gırdım.suan 60 kıloyum..26 hazıranda amelıyat oldum..gobek sarkması hala devam edıyor ama benı cok cok rahatsz etmıyor.oncekı halını düşününce şükür diyorum..hiç pişman olmadım amelıyat oldgma..doktorum başarılı ve gayet ılgılı..

ben geçen hafta diz içi ve üstüne liposuction yaptırdım. ilk 2 gun fena değildi fakat şimdi inanılmaz bir şişlik ve morluk- kızarıklık war.. doktor bunun olacagını soylemısttı ama cok fazla var.. bnde bugun gıttım eczaneden morluk gıderıcı krem aldım bunu kullanıcam.. bırde cok bır fark yok gıbı gozukuyor.. hemen sonuc bekleme demıstı doktor ama bılmıyorum.. umarım verdıgım parada cektıgım korkuda bosa gıtmez.. smdı varıs corabı gıyıyorum, sıkıyor dıye heryerınıde kestım.. cıkarınca kasılıyo bacaklarım yurumekte zorlanıyorum..
herseye ragmen umarım tum bu sıkıntılara deger.. sanırım 1 ayda anca ınıyormus şişlikler..
pelin merhaba...forumda gezerken diz içi we üstünden yağ aldırdığını yazdgını gördüm..inan bana yıllrdır ben de bndann müzdaribim..yni dizlerim çok kalın we iç kısımları yana dogru çıkık sanırım liposuctionla bundan kurtulablirim..sen kime ve ne kadar ücrete lipo oldunn ve cidden değdi mi buna?ben sadece oralardan aldrmak istiorum böylece bacak daha düzgün görünür diye düşünüyorumm..beni biraaz bilgilendirebilir misin bnm için çok öneml. özel mesaj atıcaktım ama mesaj sayım yetersiz oldgu iiçin mecbur burdan sormak zorunda kaldım...

pelin merhaba...forumda gezerken diz içi we üstünden yağ aldırdığını yazdgını gördüm..inan bana yıllrdır ben de bndann müzdaribim..yni dizlerim çok kalın we iç kısımları yana dogru çıkık sanırım liposuctionla bundan kurtulablirim..sen kime ve ne kadar ücrete lipo oldunn ve cidden değdi mi buna?ben sadece oralardan aldrmak istiorum böylece bacak daha düzgün görünür diye düşünüyorumm..beni biraaz bilgilendirebilir misin bnm için çok öneml. özel mesaj atıcaktım ama mesaj sayım yetersiz oldgu iiçin mecbur burdan sormak zorunda kaldım...

merhaba gokceee..
temmuz 1 de yaptırmıstım suanda 2 aya yakın odlu yaptıralı.. sımdıkı aklım olsa yıne yaptırırrım.. bacak yıne dummmduz olmuyor tabıkı.. sutun gıbı olmuyor ama cok toparladı..ama yıen dumduz deıl.. yanı o kısımın tamamen dumduz olacagını beklersen olmaz ama oldukca toplarma oldu.. en azındna artık etek gıyebılıorum.. o eskı carpık gorunum duzeldı o goze batan cıkıklık yok ama yıne soyluorum dumduz deıl :)
ankarada FB estetık Ferruh bıngole yaptırdım fıyatıda 1500 tl. kı bu kısımdan cok az bır yag alınıo oyuzden dıer yerlere gore daha uygun. 2 bacaktan toplasan 1 kg yag alınmadı.. buarada o ıc kısımlar ve dız kapagımın ustundende bıraz aldırttım orasıda cok yaglıydı lombur lombur duruyodu
o kısım hala war bı farkılılık goremıorum acıkcası o kısımda.. doktorun soledıgıne gore 3 aya kadar ıncelme dewam eder hatta 6. ayda artık tam sekle kavusur dedı..
ben pek sanmıoruma rtık ıncelecegını acıkcası.. metreyle olctum sadece 2 cm farkettı dız ıclerımde.. 2 ay oldu cok hafıf bı sıslık kaldı ama bellı belırsız
belkı o sısılıkde ınınce az bı ıncelme yada toparlama olur...
kı sole bı durumda war 2 ay oldu ve sag abcagımda hala bır agrı war.. tekrar gıdıp gostermeyı dusunuyorum bıseylere zararmı werıldı acaba bılmıorum bu kadar zaman sorna hala agrı olması normal deıl cnku..

bende yakın bir zamanda vücuduma göre çok büyük duran popomdan lipo+lazer lipo olacağım..muayene oldum..basen-kalça-simit-göbek-iç bacak hepsi 5000 tl dedi..biraz heyecan yapsamda o gün gelse de kurtulsam diyorum.
bu arada bir şey sormak istiyorum; kaç günde işe dönebildiniz?

merhaba gokceee..
temmuz 1 de yaptırmıstım suanda 2 aya yakın odlu yaptıralı.. sımdıkı aklım olsa yıne yaptırırrım.. bacak yıne dummmduz olmuyor tabıkı.. sutun gıbı olmuyor ama cok toparladı..ama yıen dumduz deıl.. yanı o kısımın tamamen dumduz olacagını beklersen olmaz ama oldukca toplarma oldu.. en azındna artık etek gıyebılıorum.. o eskı carpık gorunum duzeldı o goze batan cıkıklık yok ama yıne soyluorum dumduz deıl :)
ankarada FB estetık Ferruh bıngole yaptırdım fıyatıda 1500 tl. kı bu kısımdan cok az bır yag alınıo oyuzden dıer yerlere gore daha uygun. 2 bacaktan toplasan 1 kg yag alınmadı.. buarada o ıc kısımlar ve dız kapagımın ustundende bıraz aldırttım orasıda cok yaglıydı lombur lombur duruyodu
o kısım hala war bı farkılılık goremıorum acıkcası o kısımda.. doktorun soledıgıne gore 3 aya kadar ıncelme dewam eder hatta 6. ayda artık tam sekle kavusur dedı..
ben pek sanmıoruma rtık ıncelecegını acıkcası.. metreyle olctum sadece 2 cm farkettı dız ıclerımde.. 2 ay oldu cok hafıf bı sıslık kaldı ama bellı belırsız

saol pelin cvp verdigin için çok teşekkür ederimm..bn de çok arastrdımm gnelde o bölgeye 1,5 tl fiyat istiyorlarr...umarım zamanla istedigin forma kawuşur bacaklarınn...sabah aksam bunla ytıp kalkıyorummm bi an önce yaptrmam lazım benim dee..

bi de sinirlere gelmesinden ve allah korusun yürüyememkten fln korkuyorum..hani düsük riskler olmasına rağmen insanın endise ettigi şeyler olabiliyo böylee..sanırım lokal oldunn,ameliyt sırasndaa zor olmadı mı?yani 2 cm çok diil ama bn şu anki hallerinden her koşulda çok daha iyi olabiliceklerine inandığım içinn hala ısrarla düsünüyorumm..bi de para ayarlamam lazım bunun için..ya öle mükemml olmalrını gectim yeterki etek ve dar paca kot giyebiliecek kıwama gelsinler yeter..:)

ameliyat sonrası çok agrın oldumu peki?biliyorm çok fazla sordum ama bu ay içinde napıp edip kesinn bn de girişicem bu olayaa,o yüzden çok meraklıyımm k bkmaaa..:( bi de bilmiorm fazla mı olur ama önceki we soraki foton warsaa bana mail atabilirmisinn?yni özele girio biliorm ama sadecee o bacak kısmını kesip fln gönderemezmisinn çok merak ediorumm..nette de o kısımla ilgili bi foto yok sinir oldummm...nyse dedigm gibi umarım zamanla çok daha iyi olur ve çektiğin sıkıntılaraa,morarmalraa değer ki değmiş zatennn..:)

daha soracak pek bişi kalmadı sanırım ama mesajı bu şekilde gönderemiormm server uyarıo mesajımın kısa oldgu konusundaaa..:)))doktorundan memnunsun sanırımm?benim kafamda da açıkçası net iki isim war ikisinden birine yptırırm büyük ihtimal...

merhaba gokceee..

saol pelin cvp verdigin için çok teşekkür ederimm..bn de çok arastrdımm gnelde o bölgeye 1,5 tl fiyat istiyorlarr...umarım zamanla istedigin forma kawuşur bacaklarınn...sabah aksam bunla ytıp kalkıyorummm bi an önce yaptrmam lazım benim dee..

bi de sinirlere gelmesinden ve allah korusun yürüyememkten fln korkuyorum..hani düsük riskler olmasına rağmen insanın endise ettigi şeyler olabiliyo böylee..sanırım lokal oldunn,ameliyt sırasndaa zor olmadı mı?yani 2 cm çok diil ama bn şu anki hallerinden her koşulda çok daha iyi olabiliceklerine inandığım içinn hala ısrarla düsünüyorumm..bi de para ayarlamam lazım bunun için..ya öle mükemml olmalrını gectim yeterki etek ve dar paca kot giyebiliecek kıwama gelsinler yeter..:)

ameliyat sonrası çok agrın oldumu peki?biliyorm çok fazla sordum ama bu ay içinde napıp edip kesinn bn de girişicem bu olayaa,o yüzden çok meraklıyımm k bkmaaa..:( bi de bilmiorm fazla mı olur ama önceki we soraki foton warsaa bana mail atabilirmisinn?yni özele girio biliorm ama sadecee o bacak kısmını kesip fln gönderemezmisinn çok merak ediorumm..nette de o kısımla ilgili bi foto yok sinir oldummm...nyse dedigm gibi umarım zamanla çok daha iyi olur ve çektiğin sıkıntılaraa,morarmalraa değer ki değmiş zatennn..:)

daha soracak pek bişi kalmadı sanırım ama mesajı bu şekilde gönderemiormm server uyarıo mesajımın kısa oldgu konusundaaa..:)))doktorundan memnunsun sanırımm?benim kafamda da açıkçası net iki isim war ikisinden birine yptırırm büyük ihtimal...

selamm:)
onemlı deıl aklına ne gelıosa sorabılırsın keske ben yaptırmadan oncede yaptıran bırını bulsaydımda sorsaydım gozum kapalı gıttım yaptırdım kafaya taktıgım ıcın :) aynen bı sort, etek elbıse yada en azından dar paca kot gıyebıleyım orası cıkık durmasın dıe kafaya takmıstım..
ankarada mısın? ankarada dedıgım gıbı en uygun yapan ferruh bıngol..
amlıeyt sonrası agrım oldu tabıkı.. ama ole dayanılmıycak bır agrı deıldı..yuruken bıraz zorlandım, o zorlanma 1-2 hafta surdu.. deıdıgm gıbı su andada bı bacgaımda agrı dewam edıyor..
resımlerı gonderırım tabı ama telefonumda resımler we suanda tatıldeydım bılgısayara atabılecegım kablo ankarada.. doner donmez gonderrırım sana mail adresını wermen yeterli..
amelıayya su sekılde luyo.. damar yolu acıolar agrı kesıcı mıgde koruyucu sakınlestırıcı yapıolar, sora doktor gelıo bacagında alıcnak bolgelerı cızıyo.. sonra hemsıreler tum abcagına batıkon suruyolar ve doktorun cızdıgı yerler uzerınden tekrar gecıolar.. sonra actıkları damar yoluncan bısey daha werıolar onu werdıkten sorasını hatırlamısoun aynen bayılıosun :) lokal deıl yanı dırek uyuyosun..sedasyon mu ne dıolar buna..
hıc bısey hatırlamıorum hemsıreler uyandırdı benı bıttı ıslem dıe.. uyandıgımda doktoru gormedım bıle gıtmıs hemen :( alınan yagları gordum tup gıbı bıseyın ıcınde
hemsıreler sora varıs corabını gıyrdırdı hemen kalktım sonra.. ama bıraz daha yatsam ıı olurdu nıe apar topar benı kaldırdılar anlamadım :)

bende yakın bir zamanda vücuduma göre çok büyük duran popomdan lipo+lazer lipo olacağım..muayene oldum..basen-kalça-simit-göbek-iç bacak hepsi 5000 tl dedi..biraz heyecan yapsamda o gün gelse de kurtulsam diyorum.
bu arada bir şey sormak istiyorum; kaç günde işe dönebildiniz?

ben cujmartesı yaptırdım pazrtesı ıse basladım ama ıznım yoktu
ılk 2 hafta cok zorlandım ısteyken.. uydurdum bacagımdan amelıyat oldum dıe bacaklarımı uzattım hep bı tabureye :)

selamm:)
onemlı deıl aklına ne gelıosa sorabılırsın keske ben yaptırmadan oncede yaptıran bırını bulsaydımda sorsaydım gozum kapalı gıttım yaptırdım kafaya taktıgım ıcın :) aynen bı sort, etek elbıse yada en azından dar paca kot gıyebıleyım orası cıkık durmasın dıe kafaya takmıstım..
ankarada mısın? ankarada dedıgım gıbı en uygun yapan ferruh bıngol..
amlıeyt sonrası agrım oldu tabıkı.. ama ole dayanılmıycak bır agrı deıldı..yuruken bıraz zorlandım, o zorlanma 1-2 hafta surdu.. deıdıgm gıbı su andada bı bacgaımda agrı dewam edıyor..
resımlerı gonderırım tabı ama telefonumda resımler we suanda tatıldeydım bılgısayara atabılecegım kablo ankarada.. doner donmez gonderrırım sana mail adresını wermen yeterli..
amelıayya su sekılde luyo.. damar yolu acıolar agrı kesıcı mıgde koruyucu sakınlestırıcı yapıolar, sora doktor gelıo bacagında alıcnak bolgelerı cızıyo.. sonra hemsıreler tum abcagına batıkon suruyolar ve doktorun cızdıgı yerler uzerınden tekrar gecıolar.. sonra actıkları damar yoluncan bısey daha werıolar onu werdıkten sorasını hatırlamısoun aynen bayılıosun :) lokal deıl yanı dırek uyuyosun..sedasyon mu ne dıolar buna..
hıc bısey hatırlamıorum hemsıreler uyandırdı benı bıttı ıslem dıe.. uyandıgımda doktoru gormedım bıle gıtmıs hemen :( alınan yagları gordum tup gıbı bıseyın ıcınde
hemsıreler sora varıs corabını gıyrdırdı hemen kalktım sonra.. ama bıraz daha yatsam ıı olurdu nıe apar topar benı kaldırdılar anlamadım :)

tekrar slm pelinn,yazdıklarını okudumm,üşenmeden açıklamısın o kadarr walla çok saol cidden de..ben ankarada degilim izmitte yaşıyorumm,ama orda nebil bozdoğana yaptrmayı düsünmüştüm bi araa,hala da düsünüyorum gerci ama ferruh bingöl hkknda da olumlu yazılar war eminim o da güzel ypıodurr
.burda zübeyir bey var onla grüsücem bikç gün içinde ama nası ypıo sonuç ne olur bilemiyorum..çalıştgm için ankarya gidip gelmem sorun oldu bi dönem..sanırım zübeyir bey olacak gibi..ağrı çekmenn normal gerci ama bi iki hfta sürmesi bana çok gldi nedense..gerci bacak sonuçtaa normal de..cnm walla gönderirsen müsait oldgn bi zaman çok sewinirimm...mail adresimi burda da vermek istemiorum ama olmazsa ykn bi zamanda yeni kullanmıcagım bi mail adresi alarak onun adını verebilirim burdan bak o mntıklı:) özelden mesaj atamıyorum msj sayım ytrsiz oldgu için:( en kısa amanda yeni bi mail alıp gönderiorumm sana o zaman ok?bi de bu liposuctionun deisik yöntemleri varmı ben mesela tümescantttekniğini düsünmüştüm ıslak tekniklee uyguluolar flnn tam da bilmiorm ama...:)nyse uzatmiim sana iyi tatiller o zamann,tatilden dönnünce umarm unutmazsnn beni:(gerci tatilde bilee üşenmeden cvp verebiliosn yazdklarma cidden saol ya..en ykn zamanda grüsmk üzere o zaman...:16:

ben cujmartesı yaptırdım pazrtesı ıse basladım ama ıznım yoktu
ılk 2 hafta cok zorlandım ısteyken.. uydurdum bacagımdan amelıyat oldum dıe bacaklarımı uzattım hep bı tabureye :)

bende öğretmenim 15 günlük şubat tatiline denk getirmeye çalışıcam...inşallah doktor güzel bi tarih ayarlar rahat rahat dinlenebilirim.. benim ki bel-basen komple olacak..

Back
X