merhaba gokceee..
temmuz 1 de yaptırmıstım suanda 2 aya yakın odlu yaptıralı.. sımdıkı aklım olsa yıne yaptırırrım.. bacak yıne dummmduz olmuyor tabıkı.. sutun gıbı olmuyor ama cok toparladı..ama yıen dumduz deıl.. yanı o kısımın tamamen dumduz olacagını beklersen olmaz ama oldukca toplarma oldu.. en azındna artık etek gıyebılıorum.. o eskı carpık gorunum duzeldı o goze batan cıkıklık yok ama yıne soyluorum dumduz deıl :)
ankarada FB estetık Ferruh bıngole yaptırdım fıyatıda 1500 tl. kı bu kısımdan cok az bır yag alınıo oyuzden dıer yerlere gore daha uygun. 2 bacaktan toplasan 1 kg yag alınmadı.. buarada o ıc kısımlar ve dız kapagımın ustundende bıraz aldırttım orasıda cok yaglıydı lombur lombur duruyodu
o kısım hala war bı farkılılık goremıorum acıkcası o kısımda.. doktorun soledıgıne gore 3 aya kadar ıncelme dewam eder hatta 6. ayda artık tam sekle kavusur dedı..
ben pek sanmıoruma rtık ıncelecegını acıkcası.. metreyle olctum sadece 2 cm farkettı dız ıclerımde.. 2 ay oldu cok hafıf bı sıslık kaldı ama bellı belırsız
saol pelin cvp verdigin için çok teşekkür ederimm..bn de çok arastrdımm gnelde o bölgeye 1,5 tl fiyat istiyorlarr...umarım zamanla istedigin forma kawuşur bacaklarınn...sabah aksam bunla ytıp kalkıyorummm bi an önce yaptrmam lazım benim dee..
bi de sinirlere gelmesinden ve allah korusun yürüyememkten fln korkuyorum..hani düsük riskler olmasına rağmen insanın endise ettigi şeyler olabiliyo böylee..sanırım lokal oldunn,ameliyt sırasndaa zor olmadı mı?yani 2 cm çok diil ama bn şu anki hallerinden her koşulda çok daha iyi olabiliceklerine inandığım içinn hala ısrarla düsünüyorumm..bi de para ayarlamam lazım bunun için..ya öle mükemml olmalrını gectim yeterki etek ve dar paca kot giyebiliecek kıwama gelsinler yeter..:)
ameliyat sonrası çok agrın oldumu peki?biliyorm çok fazla sordum ama bu ay içinde napıp edip kesinn bn de girişicem bu olayaa,o yüzden çok meraklıyımm k bkmaaa..

bi de bilmiorm fazla mı olur ama önceki we soraki foton warsaa bana mail atabilirmisinn?yni özele girio biliorm ama sadecee o bacak kısmını kesip fln gönderemezmisinn çok merak ediorumm..nette de o kısımla ilgili bi foto yok sinir oldummm...nyse dedigm gibi umarım zamanla çok daha iyi olur ve çektiğin sıkıntılaraa,morarmalraa değer ki değmiş zatennn..:)
daha soracak pek bişi kalmadı sanırım ama mesajı bu şekilde gönderemiormm server uyarıo mesajımın kısa oldgu konusundaaa..:)))doktorundan memnunsun sanırımm?benim kafamda da açıkçası net iki isim war ikisinden birine yptırırm büyük ihtimal...