arkadaslar lipodan sonra nelere dikkat ettniz?benim drum ozellikle hicbisi tavsiye etmedi
,canım , benim dr. da özel bişey söylemedi, diyet istenililrse yapılır, dedi. ben hamur işini azalttım, operasyon sonrası 2 haftayı doldurayım yürüme bandına başlıycam,bana yağ yaktırıp sıkılaştıran tek spor bu ....turkbayragi
merhabalar canım , ben ıkı sene once ankarada dr murat ozdemıre yag aldırdım , karın ,basen ıc ve dıs, sag bacak dısında duzensızlık oldu ve karnımda tam olarak gıtmedi , sımdı senın yazılarını okudum ve cok merak ettım ,acaba sımdı nasılsın ve bu smart lıpo yontemını ve dr. coskun beyı hala,onerıyormusun ,bana cevap yazrsan cok sevinirim
attart inan bana cok üzüldüm murat by benim listemdeydi ama okdr olumsuz yorumlar aldımki ondan vaz gecttim, yarın benim iki dr görüşmem var nebil by ve ketene by korktugum amlyt degil fiyatları beni daha cok korkutuyor :)) yarın akşam saatlerinde mutlaka bilgi veririm sana görüşme hakında ...merhaba, ben murat ozdemırden hiç memnun kalmadım nedenıne gelınce , oncelıkle zaten kilolu degıldım hep spor yaparım ama basenlerim ve göbegım hep olmustur, murat beye gittigimde 57 kiloydum ve hala oyleyım ,sag bacagımın dıs yanında yag fazlalıgı bıraktı ve ıç tarafında da dalgalanma oldu , aynı dalgalanma göbegımde de var ama bacaktaki kadar belli olmuyor , sol bacagımı daha duzgun yaptı, basenlarım ve göbegım elbettte yag çekme işlemi oldugu için bir mıktar gitti ama duzensizlikler kaldı e oyle dumduz bır karnımda olmadı boyumda 1.65., ilk baslarda doktora bubu soyleyip gösterdigimde bana ödemden oldugunu ve gececegını soyledı hatta ayrıca para ödeyıp kliniginde bulunan selulıt ve odem giderme cihazınada (cihazın adını sımdı hatırlamıyorum) tam15 seans girdim ,ama soyledıgı gibi ne yag fazlalıgı gectı nede cukurlaşmalar, tekrar operasyon yaparız dedi ama ben artık kendısıne guvenemıyorum, ayrıca göbek delıgımde de kocaman bır dıkıs izi bıraktı, sımdı yenı bır doktor arıyorum , bu amelıyat bana ıkı sene once yaklasık 4bın tl ve depresyona mal oldu , sizlerden yardım beklıyorum lutfen bena ıyı bır doktor bulabılmem ıçın yardım edin , ınanın cok uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?