• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise aşkı unutulur mu

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
Ablalarım merhaba. Belki eski konumdan bilenler olabilir, ben bu sene yeni bir okula geçtim ve 11.sınıfım. Üst sınıflardan bir çocuk bana mesaj attı hani böyle slm mrb gibi değil de bir konuyla alakalı diyeyim. Baya konuştuk biz çünkü ikimizin de ilgisinin olduğu ortak bir konuydu. Derken biz biraz daha konuşmaya başladık. Ben instagramda hikaye attığımda falan sürekli yanıt veriyor neredeyse her gün konuşuyoruz. Konu ne derseniz dersler, öğretmenler,müzik vs ortak alanlarımız bunlar. Ben konuştukça ondan çok etkilenmeye başladım, zaten daha önceden de kendisini görmüştüm ve dış görünüşünden etkilenmiştim ama hoş çocuk diye düşünüp geçmiştim yani :halay:
Şimdi ise konuştukça çok daha bağlandım. Ben okulda yeni olduğum için bana okulu tanıtıyor, o 3 senedir burda çünkü. Sorun şu ki karşılıklı olarak duygularımız aynı olmayabilir. Tamamen arkadaşça yaklaşıyor belki de bilemiyorum :( Daha önceden konuşmuşluğu olduğu kızlar da varmış,hatta birisi bizim sınıfta ve sürekli o çocuktan bahsediyor herkese. Bizim konuştuğumuzu bilmiyor. Zaten bu kız burağa hislerini söylemiş ama burak peki demiş sadece. Yani zaten kız platonik hani artık konuşmuyorlar bile 1 senedir, ama yine de bu kız hep buraktan bahsediyor ben de baya üzülüyorum. Sınıfıma da alışamadım o ayrı mesele, ama dersleri iyi dinliyorum çok soru soruyorum. Çocuk valla aklımdan çıkmıyor. O beni arkadaşça mı görüyor bilmiyorum, konuşurken kanka falan diyecek diye ödüm kopuyor:KK48: Hani böyle bir gün güzel konuşuyoruz mesela birbirimizin yorumlarını falan beğeniyoruz, konuşma biterken hoş şeyler yazıyoruz:KK50: Bir sonraki gün de arkadaşça diyebileceğim tarzda esprilerin döndüğü bir konuşmamız oluyor. Ve kendisi eğlenceli tipte bir insan olduğu için pek ciddi kalamıyor, dediği şeyler için sürekli ciddi mi dalga mı geçiyor diye düşünüyorum. Konuşma uzasın diye çabalıyoruz genelde saçma sapan sorular soruyoruz.

Ha okulda bir kere konuşmamız oldu o da tüm bu konuşmalar başlamadan önce müzikle alakalı bir şeydi. Okulda sadece ikimiz müzikle ilgileniyoruz desem yeridir:) Geçen müzik odasındaydım tam ben çıkarken o girdi sonra o kafasını 2-3 kere çevirerek bana baktı ben de ne yapacağımı şaşırdım valla elim titredi:) Bir de tipi gerçekten çok güzel, kendimi özgüvensiz hissediyorum bazen çünkü gerçekten yüz hatları böyle tatlı bir erkek daha görmedim ben.

Bazen konuşurken hiç olmadığım kadar mutlu oluyorum, bazen arkadaşça gibi yaklaştığını hissediyorum o zaman baya kötü hissediyorum cidden :63: Daha önceden de hoşlandığım kişiler olmuştu ama bu biraz daha nasıl desemm gerçek gibi. Kimsede bu kadar kalbim atmamıştı. İlerde unuturum dimi :63: Bir de ben şimdi ne yapacağım, dinlediği her şarkıda o kişiyi mi düşünür insan ya ne garip şeymiş bu:KK48:

Belki unutmana gerek kalmaz :KK76:
Kendini rahat birak yahu ne guzel iste konusuyorsunuz gorusuyorsunuz kalbin pır pır olmuş, bi sal bi akisina birak tadini cikar:KK53:

çok doğru dediniz ya:halay: sonradan üzüleceksem hiç olmasın modundayım, bir de önceden konuştuğu kızların olması falan beni baya strese sokuyor belki de kız düşürmek isteyen çapkının tekidir ben de saf gibi konuşmayım şunla diyorum:63: Ama konuşma sonrasında güzel bitmişse de inanılmaz mutlu oluyorum tabi.

o kadar muhabbet edip okulda neden hiç konuşmuyorsunuz. çok saçma geldi. üstelik karşılaşmışsınız bir merhaba bile demedi mi?
ve evet lise aşkı unutulur..

yok demedi:) birkaç kere daha karşılaştık aslında da her karşılaşmada başka insanlar da vardı ve saniyelik anlar olduğu için çok da uygun anlar değil gibiydi yani. bir de sınıftan baya az çıkıyoruz ikimiz de,o yüzden yanından geçerken falan görüyor yani , konuşurken susamıyoruz ama yüz yüze daha olmadı :D

Unutuluyor canim.
Keske liseye dönsem gene onu cok sevsem o ask hissini yasamayi cok ozledim :)) ki benimkide karsiliksizdi.

Karşılıksız olsa da sevmek gerçekten güzel,ama üzülmek istemiyorum yani ondan yana üzülmek istemiyorum. Kafamda ilgi alanlarımızın ortak olduğu,eğlenceli bir tip olarak var şuan, olumsuz bir şeyini duyucam diye çok korkuyorum. Gerçi iki kıza daha yazdığını duyduğumda baya yıkılmıştım:/

Karşılıksız olsa da sevmek gerçekten güzel,ama üzülmek istemiyorum yani ondan yana üzülmek istemiyorum. Kafamda ilgi alanlarımızın ortak olduğu,eğlenceli bir tip olarak var şuan, olumsuz bir şeyini duyucam diye çok korkuyorum. Gerçi iki kıza daha yazdığını duyduğumda baya yıkılmıştım:/
Dogaldir yikilman çünkü hislerin var. Birak o sana gelsin sen gitme. Eger o gelmek isterse gelecektir.

Dogaldir yikilman çünkü hislerin var. Birak o sana gelsin sen gitme. Eger o gelmek isterse gelecektir.

Aslında tüm ilk mesajları o yazdı, 7 kere falan yani sohbeti başlatan mesajı atan oydu. Bazen onun için kendimi "bu kız olmasa da olur ama olsa güzel olur" diye baktığı biri gibi hissediyorum. Gönül eğlendirdiği can sıkıntısını aldığım biri gibi yani:/ Bazen de hoşlandığı biri gibi hissediyorum bakıyor çünkü gördüğü yerde, sürekli sorular soruyor konu bitince konu açıyor vs.. O mesaj atana kadar atmayacağım gibi çünkü bazen sohbet cıvıklaşıyor mesela son konuşmamızda biraz öyle oldu.

Unutulmayan hickimse olmaz, unutmak istememek olur sadece. :) Daha lisedesin ayrica, hicbirsey gormedin henuz.

Insallah ya,unutmak istemiyorum bazen dalgacı cıvık bir insana dönüşüveriyor o anlarda onu sevmiyorum, bağlanırsam kopamam diyeceğim hayran olunası biri ayrıca hem çoğu alanda yetenekli hem komik hem de dış görünüşünden etkilendim baya

Bazen unutamam dersin geçmişe dönüp baktığında gülerek hatırlarsın, bir anlam ifade etmez. Genelde o zamanlarda geçici oluyor ama akışına bırak gitsin, takıntı yapma bir de hayatını kötü etkilemesin kafi :)

Ayy ne güzel yaaa ,lise yıllarım geldi aklıma :) az ceviz kırmadım :)))

Lise aşkı unutulur tabi ..unuttum ,evlendim ,10 yıllık evliyim .ayrıca başlamadan niye bitiriyorsun :) kendini üniversiteye mi saklıyorsun :)

Biri aşk mı dedi :KK51: Keşke lise yıllarıma dönebilsem. Benim lisedeki aşkım şimdi 2 çocuk babası, üzerinde bi etki bırakıyorsa unutulmuyor :) :KK22:

Bazen unutamam dersin geçmişe dönüp baktığında gülerek hatırlarsın, bir anlam ifade etmez. Genelde o zamanlarda geçici oluyor ama akışına bırak gitsin, takıntı yapma bir de hayatını kötü etkilemesin kafi :)

ha aynen, benim de istediğim o aslında yani kalbimin ritmini değiştirsin mutlu olayım görünce kızarayım falan filan :D ama sevince de inanılmaz bağlanıyormusum bunu öğrendim, herkese yazdığı sıradan bir kız mıyım ben diyip kendimi yiyorum yani. Ama okulda onla güzel,bir de zaten okulda yeniyim arkadaş grubu da kuramadım pek onlar hep tanıyorlar birbirlerini ben yeniyim, her teneffüs sevdiğim çocuğu düşünerek çıkıyorum bahçeye falan o olmasa okulun da pek bir tadı yok gibi :)

Back
X